Усвідомлення на все життя.

Від adm-ua
««« Відчути свій Дух - це усвідомлення на все життя »»»

~~~

Нам часто здається, що перспективи майбутнього спокусливі: там [колись] буде добре, гарно, щасливо; але ми проводимо дні рухаючись переважно до іншого майбутнього.

Вдоволеність своїм життям (саме Вдоволеність, а не насолода/задоволення життям) – це найцінніше, що людина може надбати.

Але часто я сам у себе “краду” стан Вдоволеності, якщо живу тим досвідом, що мене ослаблює, якщо я приймаю рішення проти Сенсу, якщо рухаюся до яскравого, але чужого майбутнього.

Якщо я не знаю (чи я втратив) одне саме головне: хто я, та навіщо я сюди прийшов, тоді як ніколи не прийду до сенсу свого існування…

Коли я творю, створюю, тоді мені здається, що це роблю «я» сам. Але варто усвідомити, що це все робить Той, хто в Центрі мене — моя Суть, мій Дух, моя Свідомість, моє “Справжнє Я“.

Відчути свій Дух – це прекрасно і цілісно, це сенсово і свідомо… Це централізує та гармонізує… Без сумнівів та розчарувань…
Лише так я буду/стану справжнім.

~~~

Приєднуйтеся до нашої Школи Тантра-Джйотішу і Тантра-Йоги, де по шляху до Істини нас спрямовує Джйотіш, а Тантра і Йога дає нам досвід.

#ШколаВедаврата
mailto:org@ved.bz
https://uk-ua.vedavrat.org

/// #АнтінКузнецов

(Visited 54 times, 1 visits today)