Антон Кузнецов (Ведаврат): прогноз за наукою Тантра-Джйотіш на серпень 2014 року.

Від admin

Антон Кузнецов: прогноз на серпень 2014 року
з т.з. науки Тантра-Джйотіш [“Ведична астрологія”].

Спочатку — прогноз для читачів [«не фахівців»]
(прогноз для фахівців – нижче, після цього).

Серпень 2014 року складатиметься з двох сонячних місяців: 4-го сонячного місяця, який триватиме до 17 серпня та 5-го сонячного місяця – з 17 серпня по 17 вересня.

platonic-year-2У першій половині серпня – будуть тенденції до прояву Вищих Знань, до проходження за Вищими Принципами, до мудрості і цінності свідомості, до отримання відповідей з Простору. Це час для виконання Вищого Обов’язку (Призначення) заради необхідності змін, час отримання глибоких відчуттів, що дають трансформації, уразливості і містичний досвід. У той же час, в свідомості людей будуть знаходитися “прості завдання” – примітивні прагнення у вигляді «хліба і видовищ».

У другій половині серпня – з 17 числа – з’явиться бажання до рідних і близьких відчуттів, до “душевності”, чутливості і сприйнятливості. Це час для відчування і сприйнятливості, мета яких – дії на благо найближчого оточення і суспільства.

27 липня розпочався новий місячний місяць, який триває по 25 серпня. Протягом цього місяця за місячним календарем у людей будуть тенденції до відпочинку, “розслаблення” і сприйняття, але одночасно до практичності і матеріалізму. Він вказує на тенденції розуму (як органу сприйняття) до насолод, краси і гармонії.

Протягом серпня 2014 року різні Грахи [Сили життя, Небесні сутності, “планети”] будуть по-різному впливати на світобудову і життя людей.

Граха Мангала [“планета Марс”] в серпні вказує на те, що Сила особистості буде проявляти себе не до місця (як “солдат в місті”). Люди мають силу і владу (політики, армія, інші силові структури і відомства, а також окремі “вогняні” особистості) будуть намагатися управляти методом сили, нав’язуючи свої рішення, і занадто все контролюючи. І застосування цієї сили в місцях скупчення людей призведе до невиправданих втрат. Для недопущення подібних ситуацій необхідно розуміти, що навіть політики повинні служити Вищим Принципам, не кажучи вже про воїнів та інших представниках сили. Увага, концентрація і спостереження з метою пізнати принципи і втілити їх в життя, будуть тими якостями, які допоможуть приборкати “марсові” тенденції, особливо у “вогняних” особистостей.

Граха Буддха [“планета Меркурій”] більшу частину серпня вказує на те, що інтелект, логіка, аналіз і подібні здібності людей будуть в основному не приносити користі і безпорадні. Іншими словами, в перебігу цього періоду немає сенсу збирати інформацію і її аналізувати так як, швидше за все, будуть допущені помилки, а при необхідності прийняття важливих рішень чи вчинення доленосного вибору слід покладатися на мудрість (знання Принципів), а ще краще – на усвідомлення ( знання Суті).

Граха Шукра [“планета Венера”] з 7-го серпня вказує на те, що комфорту в житті людей стане менше, а задоволення і бажання краси варто відкласти до 25 вересня 2014 року. Тобто найближчі пару місяців – це не час для насолодження життям, а для того щоб використовувати життя, жертвуючи задоволеннями / тілом заради Справи (виконання свого Боргу і свого призначення, обов’язків).

Граха Раху в серпні вказує на те, що устремління в майбутнє обмежені; і взагалі від майбутнього будуть приходити відчуття перешкод, проблем, ворожості, обмеженості. Зараз краще не мріяти, а “дотримуватися правил” і стежити за “межами”, за оточенням і об’єктами в ньому, тому що в просторі є не тільки явні об’єкти, а серйозні, але не дуже помітні рамки, обмеження.

Граха Кету в серпні вказує на те, що мій минулий досвід буде намагатись відвести мене від реальності, а пам’ять про минулі події, отриманий досвід, будуть мене вести в інші простори, інші світи. І другий вплив полягає в тому, що я можу помилятися і міняти місцями: моє поточне положення (від чого я відштовхуюсь) і свою мету (до чого я прагну).

Грахи Гуру і Шані [«планета Юпітер» і «планета Сатурн»] в серпні 2014 року вказують на те, що дві ці глобальні і часоформуючі Сили (Грахи) знаходяться в своїх кращих станах, бажаючи допомогти і підтримати всі важливі і сутнісні починання. Цей місяць (а також два наступних місяці) – це найкращий час, який трапляється раз на 60 років (!). Тому потрібно встигнути почати Справу / Ідею, гідну того щоб нею займатися наступні шістдесят років. Більш докладно про якості, результати і цінності цього періоду часу – з липня по жовтень – можна дізнатися з відео записи семінару Антона Кузнецова «Прогноз на другу половину 2014-го року і 60 років – як краще використовувати цей час і найближчі шістдесят років»: http://dhanur.ved.bz/?p=3899

Граха Сурія [«планета Сонце»] до 17 серпня вказує на те, що хоча мій Дух (моя свідомість) сильний зараз, проте, цей час краще використовувати для “спілкування по душам”, зміцнення сім’ї, приділення уваги родичам і подібного. Цей період краще не використовувати для активних дій в оточенні з метою прояву мого Духу, навіть для чоловіка. А ось час після 17 серпня необхідно направити на активне вирішення проблем, сутнісні і відповідальні дії, слідування своєму Духу і його прояву в оточенні. Також слід використовувати для заступництва тим, хто мені служить і за кого я відповідаю; а також для звернення до впливової людині / Силі / Сутності, за якою я йду сам.

_______________________________

* Для фахівців – Джйотіша-астрологів.

  1. Серпень 2014 року складається з двох сонячних місяців: 4-го сонячного місяця (Карка-Сур’я) з 16 липня по 17 серпня і 5-го сонячного місяця (Сімха-Сур’я) з 17 серпня по 17 вересня.

Перша половина серпня 2014 року – по 17 серпня – визначається картою на момент початку 4-го сонячного місяця. У цей момент на Сході (в Лагні) сходив 9-й Раші [“сидериччний знак зодіаку”] – Дхану [ “Стрілець”], що вказує на природу цього сонячного місяця в контексті Духа (свідомості) людини: будуть тенденції до прояву Вищих Знань, до проходження за Вищими Принципами. Правитель цього Висхідного Раші (Лагни) – це Граха Гуру [ “планета Юпітер”], що вказує на Знання і мудрість, на важливість стану (свідомості) і отримання відповідей з Простору, що означає, що цей 4-й сонячний місяць (по 17 серпня) – це час для виконання Вищого Боргу (Призначення); крім того, він (Гуру) в карті сонячного місяця перебуває у 8-й Бхаві [ “астрологічному будинку”], вказуючи на необхідність змін, на отримання глибоких відчуттів, які дають трансформації, на містичний досвід і вразливість. Крім того, оскільки в цій карті на Висхідний Раші (Лагну) є вплив Грах Шукри і Буддхі [ “планет Венери і Меркурія”] з 7-ї бхави [ “астрологічного будинку”], то це означає жвавість в свідомості людей “простих завдань” (низьких, примітивних прагнень) у вигляді ‘хліба і видовищ “.

Друга половина серпня 2014 року – з 17 серпня – визначається картою на момент початку 5-го сонячного місяця. У цьому момент на Сході (в Лагні) сходив 4-й Раші [ “сидеричний знак зодіаку”] – Карка [ “Рак”], що вказує на природу прагнень Духа (усвідомленості) людини в перебігу цього місяця: будуть тенденції до пошуку рідних і близьких відчуттів, до бажання “душевності”, до орієнтування на “душу” і почуття, до чутливості і сприйнятливості. Правитель цього Висхідного Раші (Лагни) – це Граха Чандра [ “планета Місяць”], що вказує на звернення уваги на сприйняття: цей 5-й сонячний місяць (друга половина серпня) – це час для відчування і сприйнятливості. Крім того, вона (Чандра) в карті сонячного місяця перебуває у 10-й Бхаві [ “астрологічному будинку”], вказуючи на необхідність виконання дій і прийняття відповідальності за них, на час хоч і “душевної”, але все ж таки роботи, і благодійної / громадської, але все-таки діяльності.

  1. 27 липня 2014 року в 1:42 (GMT + 3) почався новий місячний місяць, який триває до 25 серпня. Карта на момент початку місяця за місячним календарем показує тенденції місяця. У цьому момент на Сході (в Лагні) сходив 2-й Раші [ “сидеричний знак зодіаку”] – Врішабха [ “Телець”], що вказує відчуття в розумі людини протягом цього місяця: у людей будуть тенденції до відпочинку і “розслаблення” , до сприйняття і пожвавлення органів почуттів, але одночасно до практичності і матеріалізму. Правитель цього Висхідного Раші (Лагни) – це Граха Шукра [ “планета Венера”], що вказує на тенденції розуму (як органу сприйняття) до насолод, відпочинку, краси, гармонії: це повинен бути місячний місяць для розслаблення і сприйнятливості. Крім того, Шукра в карті місячного місяця знаходиться в 2-й Бхаві [ “астрологічному будинку”], вказуючи не лише на матеріальну і прагматичну орієнтованість розуму, а й прагнення до “добробуту і відпочинку” – до приємних вражень, задоволень і подібних “цілей “.
  2. Протягом серпня 2014 року різні Грахи [Сили життя, “планети”] будуть знаходитись в різних Раші [ “знаках сидеричного зодіаку”], що вказує на різні прояви і результати Сил у всесвіті і в життях людей.

Граха Мангала [“Сила Марсу”] в серпні буде знаходиться в 7-м Раші – в Туулі [ “Терезах”], що вказує на те, що Сила особистості буде недоречно себе проявляти (як “солдат в місті”); силові і жорсткі методи будуть спрямовані не на те, що потрібно; люди сили / влади ( “сильні світу цього”), політики, люди армій будуть неадекватно намагатися вирішити питання і “усувати проблеми” своїми способами. Оскільки Граха Мангала [ “планета Марс”] – це воїн / чоловік, а 7-й Раші Тула [ “Терези”] – це “місто”, то як воїн / армія / війна недоречна в місті, так і застосування сили в місцях скупчення людей призведе до невиправданих наслідків. Оскільки в карті серпня Граха Мангала [ “планета Марс”] знаходиться разом з Грахою Шані [ “планетою Сатурн”], і по ієрархії Сил (Грах) Шані вище ніж Мангала (як Служіння вище ніж Особистість), то “порятунком” (поліпшенням) ситуації буде те, що навіть політики повинні служити Вищим Принципів, не кажучи вже про воїнів та інших людях сили. Увага, концентрація і спостереження з метою пізнати (зрозуміти принципи) як основа служіння і дотримання будуть тими якостями, які можуть приборкати вогняні “мангалічні” ( “марсові”) тенденції, особливо у вогняних особистостей.

Граха Буддха [“Сила Меркурію”] більшу частину серпня буде знаходиться в 5-м Раші – в Сімхи [ “Леві”], що вказує на те, що інтелект, логіка, аналіз і подібні сили людей будуть в основному не приносять користі і безпорадні, то є для розуміння ситуацій і процесів в житті інформація буде не тільки не допомагати, але заважати, і спроби аналізу і синтезу “інформації” будуть марні, а “результати” логічного “розуміння” будуть помилкові, тому що розуміння суті того, що відбувається може прийти тільки на основі усвідомлення або хоча б за допомогою мудрості (знання Принципів). Інтелект / логіка, будучи інструментом для дискримінації (розрізнення) і обробки інформації, не може приймати усвідомлені або мудрі рішення, і гірше того, намагається це зробити, але помиляється, тому йдеться “інтелекту людини властиво помилятися”. Отже, протягом цього періоду немає сенсу збирати інформацію або її аналізувати, а при необхідності прийняття важливих рішень чи вчинення доленосного вибору слід покладатися на мудрість (знання Принципів), а ще краще – на усвідомлення (знання Суті).

Граха Шукра [“Сила Венери”] з 7-го серпня буде знаходиться в 4-м Раші – в Карку [ “Раку”], що вказує на те, що комфорту в житті людей стане менше, задоволення і бажання краси варто відкласти до 25 вересня. Тобто найближчі пару місяців – це не час для насолоди життям, а для тільки щоб життя (тобто щоб тіло / здоров’я) використовувати для Справи (для виконання свого Боргу і своїх обов’язків), час щоб нижче (“матеріальне”, тілесне) віддати вищому (Роду / Богу), тобто пожертвувати тіло заради Духа.

Граха Раху в серпні буде знаходиться в 6-м Раші – в Кан’ї [ “Діві”], що вказує на те, що устремління в майбутнє обмежені; і взагалі від майбутнього будуть відчуття перешкод, проблем, ворожості, обмеженості. Зараз краще не жити в мріях, а “дотримуватися правил” і стежити за “межами”, за оточенням і об’єктами в ньому, тому що в просторі є не тільки явні інші об’єкти, а серйозні, але не дуже помітні рамки, обмеження.

Граха Кету в серпні буде знаходиться в 12-му Раші – в Мііне [ “Рибах”], що вказує на те, що мій минулий досвід буде намагатися відвести мене від реальності, тобто пам’ять про минуле, “зібраний досвід”, відчуття від минулих подій будуть мене вести в інші простори, інші світи. І друге протиріччя полягає в тому, що я буду плутати: від чого я йду (від чого я відштовхуюсь) і до чого я йду (до чого я прагну), можу “плутати” свій минулий досвід зі своїм устремлінням до своєї мети в майбутньому.

Грахи Гуру і Шані [«Сила Юпітеру» і «Сила Сатурну»] в серпні 2014 року продовжують бути розташовані в 4-м і 7-м Раші – в Карку і в Туулі [ “в Раку і в Терезах”] відповідно, що вказує на те, що дві ці глобальні і часоформуючі Грахи займають свої місця екзальтації ( ‘Учча’), тобто знаходяться в своїх кращих станах, бажаючи допомогти і підтримати всі важливі і сутнісні починання і дії. Цей місяць (+ два наступних місяці) – це найкращий час у перебігу поточних 60 років (!), Тому потрібно встигнути почати Справу / Ідею на найближчі 60 років, або хоча б на наступні 40-50 років. Більш докладно про якості, результати і цінності даного періоду часу – з липня по жовтень 2014 року – можна дізнатися з відео записи семінару Антона Кузнєцова «Прогноз на другу половину 2014-го року і 60 років – як краще використовувати цей час і найближчі шістдесят років» : http://dhanur.ved.bz/?p=3899.

Граха Сур’я [«Сила Сонця»] на початку серпня (до 17/08) буде знаходиться в 4-м Раші – в Карку [“Раку”], що вказує на те, що хоча мій Дух (моя свідомість) сильний зараз, Проте це – час для “спілкування по душам”, для отримання вражень, для зміцнення сім’ї та “родинних зв’язків”, для приділення уваги родичам і подібного, а не для активних дій в оточенні з метою прояву мого Духа, навіть для чоловіка.

Граха Сур’я [«Сила Буття»] в кінці серпня (після 17/08) буде знаходиться в 5-м Раші – в Сімхи [ “Леві”], що вказує на те, що це – час активного вирішення проблем, для сутнісних і відповідальних дій, для “одухотворення матерії”, для проходження своєму Духу і його прояви в оточенні, для заступництва тим, хто мені служить і за кого я відповідаю, і для звернення до впливовій людині / силі, за яким я йду.

photo-2-v1

 

// автор: Антін Михайлович Кузнецов (Ведаврат), майстер і вчитель Тантра-Джйотішу.

(Visited 86 times, 1 visits today)