Що таке Здоров’я? І як пов’язано здоров’я і взаємини людини?

Від admin

tantra-jyotish-12Коли ми дивимося на життя на основі звичайного («обивательського») світогляду, то Принципи взаємовідносин і Принципи здоров’я нам здаються далекими один від одного, не мають загального фундаменту. Але якщо ми бачимо суть явища взаємин і суть стану здоров’я, тоді стає ясно, що їхні цілі однакові. І взаємини і здоров’я потрібні людині такі, які будуть її посилювати (і на рівні фізичного тіла, і на рівні душі (психіки) / відчуттів, і на рівні його добробуту, і на вищому рівні — рівні Духа / Вищого Призначення).

А внаслідок цього, і різниця між ключами для досконалого здоров’я і ключами для ідеальних взаємин зовсім невелика. Тобто, якщо ми знайдемо ключі для того, щоб зробити свої відносини «правильними» (побудованими на основі Права, еволюційними), тоді ми знайдемо ключі як бути повністю здоровим. Принцип виявиться один і той же.

А щоб знайти ключі до досконалого здоров’я, потрібно знати — що таке здоров’я.

Часто кажуть, що здоров’я — це відсутність хвороб, але це не зовсім так. Це дуже поверхово. Ми вважаємо, що коли ми позбудемося від хвороб, ми станемо здоровими … Але, тим не менш, ми точно знаємо, що є люди, у яких немає хвороб, і при цьому вони нездорові.

У термінології науки Тантра-Джйотіш здоров’я — це відчуття Сили (відчуття «Я йду за Силою, і від неї я сам стаю сильнішим»). Отже, оскільки ми живемо заради посилення, заради Сили; відносини нам потрібні для отримання Сили; і здоров’я — це теж стан, необхідний для отримання Сили.

Звідси, здоров’я — це не тільки стан Сили (стан відчуття Сили Життя, тобто Сили Існування), але й процес набуття цією Сили.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 127 times, 1 visits today)