Чому я вивчаю Джйотіш і даю семінари, консультації та лекції з Джйотіша?

Від admin

anton12-150x150Джйотіш — це не просто Ведична Астрологія, Джйотіш — це наука Всезнання. І як ведична наука, вона вимагає ведичного підходу. Найоптимальніший спосіб передачі знань — це не передача накопиченої інформації, тобто, не навчання в сучасному, спотвореному розумінні цього слова, а особиста передача Стану Учителя до учня.

Джйотіш також можна назвати наукою, яка передбачає майбутнє. Яким чином Учитель може навчити учня передбачати майбутнє? Він може дати йому набір правил, ознак, прикмет, за якими можна навчитися передбачати майбутнє. Або, Учитель може передати стан, в якому учень отримає відповіді на всі питання. І такий, другий спосіб, природно, найбільш ефективний. Учитель володіє особливим Станом, станом Свідомості, внутрішнім станом Духа. І це він передає своєму учневі.

Джйотіш, як астрологія, звичайно ж включає в себе вивчення карти народження. Але інтерпретація карти — це лише один з безлічі методів, який використовує фахівець з Ведичної Астрології. Під час консультації він може спиратися на читання долоні людини, знаків її тіла, обличчя … Джйотіш вчить, як бачити майбутнє навіть з яких-небудь зовнішніх ознак: подій, прикмет, вчинків людини. Все це лише різні технології. А суть навчання залишається однією: Учитель через свій дух передає учневі Досвід, Знання, Стан Свідомості.

Так, уже понад 15 років моїм Учителем є Олег Бокачов — Майстер древніх Ведичних наук і технологій, учитель Джйотіша і Йоги, відомий мандрівник, лектор, публіцист. Він ці знання несе від свого Вчителя, той — від свого, і так далі …

Для Джйотіша не існує зачинених дверей, чи таких замків, до яких не можна було б підібрати ключі. І все це для того, щоб допомогти людині знайти рішення його проблеми.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 119 times, 1 visits today)