Книга “Справжні Чакри” (російською мовою) 🧘‍♂️ автор Антін Кузнецов, Школа Ведаврата.

Від adm-ua

Друзі.

Бажаємо поділитися з Вами радістю: наша “Школа Ведаврата” довго працювала над темою Чакри – складною і нетиповою.

Ми зробили багато цікавих і практичних відкриттів про сутність і значення Чакр — про Чакри як здібності кожної людини, як рівні розвитку людей, Чакри як Плани буття та Локи Ведичної космології, які ми також співвіднесли з практикою Джняна-Чаупада — грою самопізнання «Ліла».

Відповідності та прояви Чакральної системи є в роботах європейських філософів та психологів, зокрема — Абрахама Маслоу, Бенджаміна Блума, Роберта Ділтса, Зігмунда Фрейда.

До того, ми зробили дослідження та знайшли пояснення описів Чакр у різних авторів. А також ми показали принципи та закономірности — чому у різних системах Чакр може бути не лише 5 та 7 Чакр кількістю, а й 3, 4, 6, 8 Чакр, та навіть 12 Чакр.

У 2021 році ми видали книгу про практичне застосування цих знань — “Справжні Чакри“, її автор: #АнтінМихайловичКузнецов.

Хто може книгу використовувати та для чого?

• Астрологи доповнять свої знання про “знаки зодіаку” (Раши) та “астрологічні домівки” (Бхави) карти народження, про Стихії як Першоелементи (Махабхута) всесвіту та як Середовища (Мадхьяма) життя.

• Ті, хто використовують Чакри у своїй роботі, навчатися інтуїтивно та логічно розуміти – застосування та розвиток якої саме Чакри призведе до потрібного результату.

Філософи, послідовники Ведичної традиції та космології краще дізнаються – що таке Плани буття (Локи) як Простори/Світи існування та життя.

• Книга корисна для матеріалістів та прагматиків, які хочуть вибудувати своє життя та свою Справу/бізнес на основі фундаментальних знань про людей, на базі розуміння рівнів та функцій людини.

Якщо Вам цікаво, можете познайомитись із книгою.

Сторінка на нашому сайті:
https://uk-ua.vedavrat.org/?p=12728

Відео про книгу та про Чакри (російською мовою):

/// #АнтінКузнецов @ #ШколаВедаврата

 

~~~

(Visited 122 times, 1 visits today)