Приклад індивідуального прогнозу на наступні роки та аналізу карти народження «гороскопа» ☀️ Ведична астрологія ТантраДжйотіш.

Від adm-ua
««« Прогноз на наступні роки і Аналіз карти народження p218 »»»

Приклад аналізу карти народження («гороскопа») та
індивідуального прогнозу на наступні 5-10 років {p218}

 

Прогноз на 10 років з травня 2016 — основний період (Махадаша) Чандра [Місяць] у 2-й Бхаві [“домівці”].

      Протягом десяти років — 2016-2026 — головна Сила людини – це Сприйняття, Відчуття (“Психіка”, “емоційність”); тому це 10-річний період змін, хвиль та “хвилювань”, протиріч (як внутрішніх — стан сприйняття/ума, так і зовнішніх — рішення/дії/результати) і навіть нестабільності. Головна, найбільш проявлена сфера життя в цей період 2016-2026 – це накопичення вражень та об’єктів (речей / цінностей / добробуту), сприймання, перевага споживання над створюванням.

Стосовно матеріальних результатів і надходження фінансів у цей 10-річний період варто спиратися на Силу Терпіння, Обережності, Наполегливості, Спостережливості, Стриманості, а також на здібність Бачення перспектив, інтуїцію, широкого сприймання реальності, підсвідоме (ірраціональне) розуміння. Більш оптимально у цей період бути «на других ролях», бути виконавцем (помічником), мати ведучого («мати дах»), довірити прийняття рішень та відповідальність за них авторитетному сильному чоловіку, якій надає покровительство.

Крім того, треба бути готовим до обмежених та повільних (з затримками) надходжень / прибутків, не поспішати з прагненням отримувати бажане, стримувати потреби відносно попередніх (2010-2016) активних і яскравих результатів у сфері фінансів.

 

~~~

 

1}  З березня 2022 року  1 рік 5 місяців  Чандра/Буддха — Буддха в 5-й Бхаві (R8, +Sk, +Gu).

 

Бажання створення, творчості, втілення. Запалитися створюванням самому та запалити, надихнути цим оточення. Відчуття необхідності залишити після себе нащадків, мати послідовників.

Відчуття можливості взяти на себе відповідальність за підлеглих, прагнення керувати, ставити свої правила та свій порядок.   {5-я Бхава}

 

При цьому, не вистачає глибини розуміння того, що відбувається, і як це все втілити. Є поверхневі “штамповані” відомості та інформація, але немає справжнього суттєвого знання та впевненості. Дуже заважає формальний («інтелектуальний») підхід до розв’язання цих питань, намагання логічно проаналізувати ситуацію, спертися на інформаційні «аргументи». Це приводитиме до прийняття помилкових рішень, надаватиме невпевненості, вагань, остраху. Або навпаки надасть впевненості не завжди адекватної (самовпевненості, ніби як підліток у батьківському директорському кабінеті — він може впевнено приймати помилкові рішення, і не відчувати своєї некомпетентності).

 

Що є позитивного, що дає Сила (Буддха), яка керує цим періодом (26/03/2022 – 25/08/2023):

В цей період мають ліпше вдаватися процеси комунікації, спілкування, обмін інформацією та її використання на свою користь, зокрема зараз добре бути посередником (агентом, представником, комісіонером тощо). Більш вдалими будуть багато дрібних домовленостей з партнерами, ніж направленість на один великий проєкт (при чому, контракти та домовленості мають бути на рівних правах та взаємовигідних умовах, а НЕ на принципах ієрархії чи централізації). Також ця Сила Інформації та Форматів (Буддха) — це операціоніст, а не стратег. Вона любить «швидкі гроші», просту форматну вигоду, легкість чогось “замутити” (як приклад, старий анекдот: “в підсумку вийшло 150 грн” — “як 150?!” — “ну не вийшло” ©), заробляти по принципу – «тут купив, там продав»…  Ця Сила формальна, поверхнева, тому не навантажує себе моральними принципами, не переймається далекими перспективами та філософськими сенсами.

 

Поради на цей період 26/03/2022 – 25/08/2023: 

Варто намагатися менше надавати значущості потокам інформації, соціальним форматам. Якщо приймати рішення у бізнесі, то не треба планувати його дуже далеко та стратегічно. Слід укладати домовленості на коротку та швидку просту вигоду, діяти ситуативно (логічно) та суспільно (соціально).

Діти, підлеглі, учні, послідовники у цей період виходять на передній план у досвіді (сфері) життя. Тому має бути сильне бажання взяти за них відповідальність; і для цього будуть виникати деякі умови, але не буде вистачати глибинної сили (Силу Роду/Духу) та Сили Мудрості, Знання, стратегічності.

Може бути присутнє відчуття, ніби ти з підлеглими “на рівних”, сходиш до їхнього рівня та стану, сам ніби трохи затурканий, збентежений («безпорадний»). Треба знати про ці прояви “ліберальності та демократизму”, про тимчасову схильність до безпорадності, то й буде змога їх зрозуміти, контролювати та не перейматися занадто.

Щоб отримати прибуток та матеріальні отримання в цей період треба проявити якості організованости, систематичності, педантичності й порядку в справах та паперах (має бути “все на своїх поличках”). Для фінансових результатів у цей період важливо бути одночасно і гнучким, адаптивним, пристосовуватися до обставин, і стійким, сталим, стабільним, упорядкованим. В деякому сенсі, потрібне вміння щось сприйняти, “пропустити через себе”, і в той самий час, не зламатися, залишитися у своїх сталих якостях (принцип “а нам своє робить”). В деякому сенсі принцип стовбура дерева — занадто твердий та товстий зламається, занадто м’який, тонкий теж не витримає бурю, а той, що має гнучку, але стійку структуру, повертається до свого стану.

 

2) З серпня 2023 року  7 місяців  Чандра/Кету — Кету в 1-й Бхаві.

 

Цей період (25/08/2023 – 25/03/2024) – це незвичайний, дивний, малозрозумілий, навіть містичний період. Це час, коли на перший план виходять потойбічні, незрозумілі, темні, тайні Сили; це — інстинкти (вбудовані знання тіла), підтримка від Предків і Родова пам’ять, містичний досвід і подібні сили. Рушійна сила у цей 7-місячний період – це інтерес до минулого, до глибокого, містичного і таємного, до свого коріння (Рід/Предки), бажання діяти навмання (інтуїтивно чи «втемну»), навіть взагалі бути філософом, незалученим спостерігачем тощо.

Зникне тяжіння до матеріального, швидкоплинного. Вчинки будуть мати характер туманний,  неясний, інстинктивний, несподіваний, чудернацький (нетиповий).

Але при цьому є деяка підтримка Сил Природи, тому рішення в більшості будуть спонтанно правильними.

 

Поради на цей період:

Варто покладатися на Темні Сили (як нематеріального, так і проявленого соціального плану — темні авторитети, кримінальні чи мутні, неясні схеми). Слід постійно згадувати та шанувати своїх Предків, просити їх настанов, підказів, допомоги. Допоможе також свій власний минулий досвід, або люди з минулого (та “з минулим”), містики, таємні люди, дивні асоціальні особистості (на-кшталт мольфарів, шаманів тощо).

Щоб отримати прибуток в цей період (25/08/2023 – 25/03/2024) треба проявити наполегливість, терпіння та спостережливість, не робити різких рухів, діяти повільно, стало, але невідхильно, невідворотно (як «асфальтний каток»). Бажано віддати відповідальність за прийняття важливих рішень та відповідальність за них комусь головному, стати на цей період його виконавцем чи помічником. Треба спиратися на силу стриманості та обережності, на бачення перспектив та інтуїтивне розуміння.

 

3) З березня 2024 року  1 рік 8 місяців  Чандра/Шукра — Шукра в 5-й Бхаві. 

 

У цей період знову повертається відчуття необхідності щось створювати, започаткувати, утворити тощо. Знову перед самим собою стає питання “хто мої послідовники?”, “кого і чим я надихаю?”, “ким керую?”, “чи справжні мої послідовники?”, “чи є кому продовжити мою справу?”.

Але у цей період (26/03/2024 – 24/11/2025) для втілення цього потенціалу чоловіка — надихати та створювати, керувати та відповідати — приходить малоздатна для цього Сила (Шукра). Ця Сила Тілесности та Комфорту намагається людину розслабити, зняти напруження, умовити відпочити, зробити “щоб всім було приємно”.  Густа та дебела Тілесна Сила (Шукра) не взмозі — та і не бажає — запалювати, пробуджувати, активувати, піднімати “у бій”, давати “чарівного копняка”.

Тому у цей період, ймовірно, буде не горіння як натхнення як творення, а буде бажання творчості, надихання себе і своїх підлеглих до створювання того що дає комфорт чи приємне життя, хотіння гармонізувати простір навколо себе (створювати затишок, “налагодження життя” тощо).

Можливо прийде деяке відчуття роздратування на себе за м’якість, лінощі, пасивність, за складність примусити своє тіло та оточення до активності, за бажання комфортного приємного «легкого» життя.

 

Поради на цей період: 

Варто звернути увагу на тілесність (свою та інших тіл — людей, природних тіл, речей в оточенні тощо) і на свій тілесний досвід, на підказки тіла (“заднім місцем відчувати”). Тіло – дуже матеріальне, фізичне, ополисте; і тому воно може надавати знання через відчуття. Також тілесний досвід може підказувати напрямки матеріальних результатів, отримання вигоди і користі. У цей період (26/03/2024 – 24/11/2025) не варто намагатися щось аналізувати суворою формальною логікою, не вийде намагатися ретельно прораховувати точні результати при складанні контрактів, укладання договорів та плануванні бізнесу. Слід більш покладатися на м’які привабливі снаги — Сили Налагоджування та Узгодженості: від привабливої галантності та милої приємності, до гарного смаку та вишуканої елегантності.

Щоб отримати матеріальні результати та фінансовий прибуток у цей період (1 рік 8 місяців) треба знов проявляти такі якості як: організованість, систематичність і порядок в справах та паперах (“все на своїх поличках”). Для матеріальних результатів протягом періоду важливо бути водночас  гнучким, адаптивним, та стійким, сталим. Потрібно застосовувати вміння приймати, налаштовуватися і одночасно не зламатися, залишатися у своїх сталих здібностях. Як стовбур дерева і гнучкий, і стійкий.

 

4) З листопада 2025 року  6 місяців  Чандра/Сурйа — Сурья в 4-й Бхаві. 

 

Це – піврічний період (24/11/2025 – 26/05/2026), який приверне увагу до Сфери рідного та близького — до рідних людей, до рідних відчуттів та гідних взаємин.  Крім того, буде прагнення до відчуття достойного гідного життя, та до своєї цінності як людини вартої, що належить чомусь Вищому — гідному, вартому.

Тому постануть питання гідності та відповідності найвищим принципам у своїх стосунках, достойного стану у своєму найближчому, рідному оточенні. Прийдуть питання власного чистого сумління та власної приналежності Вищому.  Людина буде переоцінювати (переглядати) роль “ведучого” (авторитета, орієнтира) у своєму житті, на критерій його гідності та власної відповідності. Це такі питання як: “за ким я йду?”, “кому належу?”, “звідки я напевно знаю, що моє життя гідне, варте, достойне, належне?”.

Це призводить до переосмислення глобальної і суттєвої життєвої мети та належних їй цілей, до прагнення зрозуміти найвищий сенс свого існування.

З точки зору фінансових здобутків це – незадовольняючий, не дуже продуктивний період (мало матеріальної ефективності); бо рушійні сили, цілі та інтереси сконцентровані у світі Вищих Принципів і не тяжіють до користі, комерції чи подібного “земного”. Але з іншого боку, у цей час проявляться якості горіння і натхнення, здібності мотивації та волі, прагнення керувати та володіти.

 

Поради на цей період (24/11/2025 – 26/05/2026)

Варто бути обережним у стосунках з рідними та близькими людьми. Можуть виникнути завищені вимоги (“претензії”) до них, конфлікти із-за власної надмірної категоричності та принциповості, намагання всіх переоцінити з точки зору гідності їх вчинків та навіть думок.

Щоб отримати матеріальні результати та прибутки в цей період треба проявити вогняні якості надихаючого та мотивуючого центра людини (сонячного сплетіння) — місця воли та мотивації.  Слід взяти активне керування своїми підлеглими, послідовниками та дітьми, не демократичне (адміністративне) керівництво, а ієрархічне (централізоване), стабільне, відповідальне, з впевненістю у своїх рішеннях. Не варто боятися показувати свою волю, свої правила та порядки.

 

5) З травня 2026  7 років період Мангала у 9-й Бхаві 

 

Цей 7-річний період (26/05/2026 – 26/05/2033) дає концентроване відчуття власної особистості, а ще більше — надає відчуття власної правоти та цілеспрямованість.

 

===

 

««« Аналіз карти народження та Прогноз на наступні роки p218 »»»

Опис вродженої природи і характерних рис по карті народження

Загальна характеристика цього чоловіка

 

Гарний смак; приваблива та сильна вроджена природа ; щаслива, гармонійна, приємна людина. Як особистість він привертає увагу жінок та подобається багатьом людям. Може бути артистичним та елегантним. {Правитель Лагни – Шукра – дивиться на Лагну.}

 

Вміння презентувати себе для інших, мати багато партнерів усіх видів – бізнес, жінки, колеги, друзі, соціальні зв’язки, виявлене суспільне / громадське життя. {Шукра – як Правитель Лагни – знаходиться у 7-й Бхаві.}

Крім того, персона людини приємна і приваблива {Шукра дивиться на Лагну}, хоча, на перший погляд, особистість здається суворою {Шані – у Лагні}. Багато благополуччя у всьому, що стосується досвіду тілесних сил — комфорт та добробут, уміння насолоджуватися життям, смак до краси, жінки, їжа, алкогольні напої, відпочинок та розваги. {Шукра як правитель Раші-Лагни – у карті Навамша у власному 7-му Раші та 2-й Бхаві.}

У особистому житті – велика увага до сфери відносин із жінками, та багато взаємин з ними. Такій людині важко бути в одних стосунках. До того ж він надає перевагу жінкам, які виразні, яскраві та багатогранні у своїх особистісних якостях та зовнішніх проявах, т.ч. які користуються увагою інших чоловіків. Тому не тільки він не може мати одну жінку, а й його жінкам важко зберігати відданість йому. {3 Грахи – у 7-й Бхаві; плюс правитель Лагни – Шукра – там же в 7-й.

 

Друге за проявленням у вродженій природі – це завзятість і наполегливість у виконанні завдань, уважність і спостережливість до оточення, стриманість і аскетичність, обережність і терплячість, дисциплінованість та послідовність (структурність) у процесах. {Шані – у Лагні}.

 

Є значний інтерес до інформації, інтелектуальність, прогресивність, почуття гумору, знання форматів соціуму та суспільних стандартів. {Шукра – як Правитель Лагни – знаходиться разом із Буддхою.}

 

І є розуміння цінностей і знань, здатності до навчання («освіченість»), пропорційність (знання міри / «розум»), розумність, порядність, етичність («моральність»), чесність, наповненість, вміння адекватно поводитися у відносинах з іншими людьми. {Шукра – як Правитель Лагни – знаходиться разом із Гуру.}

 

Сутності людини (духу і роду) властиві шляхетність, великодушність, гідність (аристократизм), владність (володіння), прагнення бути в центрі та керувати, а також потенціал до досягнень/звершень та слави/відомості. {АтмаКарака – Сурья.}

 

Людина має виражені здібності до практичності, прагматизму, утилітарності, матеріалістичності, реалістичності, прагматичності, діловитість, заповзятливість, розважливість, продуктивності, «приземленості». Такі можливості можуть дати успішність у матеріальних сферах. {Притхіві-Раши [«земний знак»] – у Лагні та Навамша-Лагні.}

 

На додачу, особистості властиво свою думку і прагнення відстоювати, вміння перемагати у суперечці, виявляти свою волю, бути мотивованим, долати перешкоди. {Мангала дивиться на Лагну.}

 

Відмінна особливість людини – це успіх і статус завдяки своїм зусиллям та старанням («роботі») та стабільному мисленню – такі якості як стійкість, терпіння, відданість, працьовитість тощо. {Шані – це РаджаЙога-карака (+) і знаходиться в Лагні у дружньому Раши.}

 

Можливі деякі занепокоєння та сумніви у сприймаючому розумі / психіці /почуттях (душі). Має витончене (потойбічне) сприйняття, інтуїтивність, чутливість. Може відчувати, що приховано від інших. Рекомендується довіряти своїй інтуїції та відчуттям. {Чандра-Лагна/Чандра – разом із Кету.}

 

Хоча Сила свідомості , Сила Роду/Духу , Сила суті/сенсу людини здається ослабленою боротьбою з перешкодами, опором зовнішньому оточенню, необхідністю бути стійким до труднощів, але є компенсація протистояння/боротьби (і можливого ослаблення) тим, що Свідомість та Дух людини трансформується, розвивається, удосконалюється і тим, що є усвідомлення необхідності боротися, виживати, виробляти, перероджуватися. {Хоча Сурья знаходиться у Ніча-Раши [знаку падіння] у першій карті (у 6-й Бхаві), але він знаходиться в Учча-Раши [знаку екзальтації] у карті Навамша (у 8-й Бхаві), що нейтралізує ослаблення Сили.}

 

Недостатні знання та невпевненість у своєму духовному шляху (Вищі Закони/Принципи, Бог/Дух, філософія/релігія). Авторитети у духовній (філософській/релігійній) сфері можуть змінюватися, навіть бути соціальними (матеріалістичними), уявними (уявними) або примарними (ілюзорними, хибними). Людина схильна бути незадоволеними результатами сфері Вищих знань у духовній сфері (філософія/релігія). Крім того, важко знайти свою Майстерність, Покликання, Призначення, свою Вищу цінність. {Раху – у 9-й Бхаві.}

 

Проте духовні та знаючі люди (Філософи та Вчителі) часто зустрічаються йому в житті, навіть без його активних прагнень, пошуків. Важливо не пропускати таких людей та звіряти свої Принципи та Знання з Вчителями. {Шані – у Лагні як правитель 9-ї Бхави.}

 

Є певна скритність, як і якості характеру, і у поведінці й вплив на оточення, — у відносинах коїться з іншими людьми, впливу інших людей, керівництві ними. Також можливі складні стосунки з батьками чи з матір’ю; занепокоєння щодо здоров’я батьків чи матері. {Чандра – у поєднанні з Кету; Кету дивиться на імператора Лагни Шукру; Кету – у 3-й Бхаві (вплив/вплив на оточення).}

 

У сфері добробуту, з одного боку, багато грошей приходить від партнерів /бізнесу, з іншого боку багато грошей витрачає на відносини/жінок. Проте, варто вкладати в починання і бізнес, але обережно і без позикових коштів (кредитів). {Правитель 11-ї Бхави (доходи) та Правитель 2-ї Бхави (добробут) перебувають у 7-й Бхаві (партнерські відносини, бізнес).}

В цілому, добробут зростає і покращується у сприятливі періоди . У несприятливі періоди доведеться докладати більше зусиль для заробляння грошей. {Правителі 11-ї Бхави (доходи) та 2-ї Бхави (добробуту) у Кендрі та сильні; правитель 11-ї Бхави дивиться на неї.

У цілому нині людина щасливий, тобто. йому «щастить» більше, ніж іншим. {Гуру – у дружній Бхаві.}

 

Що стосується здоров’я, варто звернути увагу (1) на серцево-судинну систему {Мангала дивиться на 4-ю Бхаву (груди/серце) + Шані дивиться на 4-й Раши}; і (2) на дисбаланс «Вітру» (Вата-Доши) в області голови – тобто на занепокоєння думок і на схильність до деякої нестабільності мислення [“психіки”] {Шані знаходиться в 1-й Бхаві}.

Також увагу слід приділити області колін – берегти коліна {Мангала у 10-й Бхаві + аспект Шані на 10-у Бхаву}.

 

Загальні рекомендації

Іноді може виявлятися занепокоєння лише на рівні відчуття / усвідомлення «Я» (“Я є”, “Я існую”, “Я існую правильно, заради Вищого сенсу”). Тому рекомендується посилювати досвід «Я» в собі (практика-медитація “Я є”, усвідомлення свого існування, усвідомлення Буття), щоб запобігти сумнівам у своїй відповідальності та силі , щоб бути самодостатнім, авторитарним (авторитетним), переконаним у своїй правоті та впевненим у досвіді Буття/Духа. {Сурья – у Ніча-Раши у 6-й Бхаві та в Учча-Раши у карті Навамша у 8-й Бхаві.}

~~~

««« Аналіз карти народження та індивідуальний прогноз на наступні роки p218 »»»

(Visited 298 times, 1 visits today)