Тантра-Джйотіш як система знань

Від adm-ua
«« Школа-Ведаврата Пирамида »»

ТантраДжйотіш – це система знань, заснована на древній науці Свідомості

 

Хоча в сучасному світі Джйотіш помилково вважають астрологією (“індійською” або Ведичною), але насправді це є велика наука про принципи побудови та закономірності функціонування будь-якої системи. Тантра-Джйотіш охоплює цілісну сукупність технологій і методів пізнання та діагностики.

У наш час Тантра-Джйотішу найбільш відповідає Системний Аналіз.

Тантра-Джйотіш – це наука про знання фундаментальних Сил життя для отримання Знання і сили.

У Тантра-Джйотіш використовуються методи пізнання і діагностики систем, засновані на відчуттях, досвіді та прямому сприйнятті.

Експерт Тантра-Джйотішу для сучасної людини – це розумний мудрець, що допомагає людям приймати оптимальні рішення з урахуванням знання необхідних закономірностей; він здатний передавати досвід пізнання і пробудження вищих Сил, а також вміння взаємодії з ними.

~~~

Особливість Тантра-Джйотішу – це передача таких знань, які осмислені, перевірені на практиці та дають цілісну картину розуміння світобудови. Ці знання можна поглиблювати і примножувати, використовуючи технології Тантра-Джйотішу.

Тантра-Джйотіш дозволяє досліджувати цікаві для нас питання за допомогою відчуттів і прямого сприйняття, тобто проживати їх на власному досвіді. Отримане знання не вимагає запам’ятовування великій кількості інформації, а дає можливість розвивати своє сприйняття і свою свідомість як максимально ефективний інструмент пізнання світу, в тому числі для розуміння інших людей, явищ, сутностей.

~~~

Знання Тантра-Джйотішу призначені для людей, здатних і готових брати відповідальність за своє життя і свою еволюцію, сприяти розвитку своїх близьких, співробітників, своєї Справи, свого світогляду, для тих, хто шукає ясності і розуміння через систематичні знання, для людей, які цікавляться принципами світобудови і фундаментальними законами життя.

// Освітньо-дослідний Центр “Школа Ведаврата”,
// uk-ua.Vedavrat.org

(Visited 204 times, 1 visits today)