Тантра-Джйотіш про підготовку до зачаття.

Від admin
*** Тантра-Джйотіш про підготовку до зачаття ***

Зачаття – це є таїнство… це одне з найважливіших подій у житті жінки. Воно настільки змінює її, що вона стає повністю іншою усередині — на рівні відчуття і почуттів…

А для чоловіка зачаття дитини – це подія, що дозволяє йому посилити і розвинути свій Рід, тобто виконувати мету життя…

Для зачаття важливі:

  • чистота Духа (Sy),
  • чистота думок (Ch),
  • чистота Простору (Gu),
  • чистота тіла і оточення (Sa),
  • чистота особистості (Ma),
  • чистота фізіології (Sk),
  • чистота інтелекту (Bu),
  • і присутність вогню (як мінімум, що горить свічка)

 

3-4 місяці перед зачаттям потрібно готуватися і очищатися

Крім очищення на рівні тіла і фізичному рівні, краще ці кілька місяців не їсти “брудну їжу” / м’ясо / рибу, не вживати алкоголь, нікотин, тощо.

Слід медитувати або займатися іншою духовною практикою звернення до Вищої Сили, до батька і Предків, до Роду.

Потрібно вибрати гарне місце для зачаття (бажано — свій будинок у природі; якщо пара живе у кого-то, то слід вийняти власну хорошу квартиру чи будинок на місяць-два і обжити оселю) і підготувати Простір цього місця, тобто наситити там Простір собою, своїми якостями.

Не можна здійснювати зачаття під час сходу Сонця чи заходу Сонця. Ліпше зачинати дітей вночі, коли більш проявленні Місячні Сили ніж Сонячна Сила.

Пара — Чоловік та Жінка — повинна бути готова до зачаття та його наслідків. Чоловік повинен повністю усвідомити дію і взяти на себе відповідальність за все; жінка повинна бути повністю віддана чоловікові — віддати йому всю себе, в тому числі своє «Я» (Дух, Свідомість) і своє «я» (особистість, его).

Медитація і зачаття у жінки

Медитація – це є спрямування уваги на витончені прояви (на якості і на відчуття) від іншого об’єкта, досвід якого людина хоче отримати. Якщо жінка дуже хоче медитувати, то слід це робити тільки на “образі” (на уяві) свого чоловіка або відчуттях від нього (оскільки якщо вона медитує на чомусь іншому, крім свого чоловіка, то вона буде вбирати те, на що вона медитує). Духовні і релігійні медитації жінки будуть перешкоджати зачаттю, оскільки для зачаття жінці слід звертати свою увагу на свої тілесні відчуття (особливо в тазу) в своєму тілі. А переходячи в верхні (ефірні) сфери, жінка зменшує зв’язок зі своїм тілом / Природою і своїм чоловіком.

Щоб природніше і легше зачати дитину, жінці потрібно бути якомога більш природною, інстинктивною, «земною», треба бути максимально уважною до свого чоловіка, приймати і вбирати відчуття, які він їй дає, які виходять від нього. Така медитація не заважає, а сприяє зачаттю і успішності наступних подій.

Тантра-Джйотіш про Таїнство Зачаття
(уривок з книги Антона Кузнецова «9 Грах – 9 Сил Життя»)

… Як цей механізм, що розглядається на духовному рівні (з точки зору Духу – Роду / Бога), працює в нашому матеріальному житті? На самому початку моє “Я” входить в моє тіло. Дух від мого батька — від його Роду — входить в тіло, яке дається мені моєю матір’ю (як матерією, “Землею”, представником Матері-Землі).

Мати насичує мій Дух (Дух Роду мого батька) матерією, тобто формує моє тіло (через годування, харчування, насичення). Так мій Дух втілюється, “матеріалізується”. З грубої, матеріалістичної, медичної точки зору, нам розкажуть про те, як сперматозоїд потрапляє в яйцеклітину, і відбувається її запліднення. Але, насправді, що відбувається в момент зачаття?

Найголовніше, що в цей момент в жінку-матір (в матерію, в Матір-Землю, в “ґрунт”) входить “насіння” – Дух Роду батька, Сила Сур’ї, Сила Роду батька, Сила Існування (Буття, Одухотворення). Цей Дух втілюється, починає “їсти”, “є” маму зсередини (в утробі), набирається у неї матерії, матеріалізується, насичується (як зерно проростає в землі).

Зерно / насіння знає, як йому прорости, і як йому рости, зерно знає своє Призначення / Мета, Суть зерна укладена в ньому. Точно також, насіння батька (Дух батька) знає, чого йому “набратися”, як рости, яке його Призначення.

При цьому, цей Дух показує, що він знає навіть всі етапиеволюції живого матеріального світу”. В процесі еволюції сутності були одноклітинними, багатоклітинними, земноводними, рибами, ссавцями і так далі. І цей Дух був таким – він пройшов всі етапи “еволюції тварин”. Він усіма своїми перетвореннями матеріалізації (прояви і зростання) показав, що він знає всю цю еволюцію.

Коли він поїв маму зсередини, набрав для себе матерії, він втілився, матеріалізувався. І, через деякий час, цей Дух виходить з мами, вже оповитий в матеріальне тіло, як оболонку, “скафандр”, “одяг Духу”, і починає окреме життя серед людей, серед інших Духів.

Який саме Дух може увійти в матір, як насіння, зерно? Тільки Дух Роду батька. Це – його Дух, Дух його Роду.

Чому цей Дух вибрав саме цю жінку як матір? За принципом Спорідненості, спорідненості (близькості) Родів. І коли він це робить, то з’являється “новий” чоловік, тобто з’являється нове втілення (інкарнація) даних Духів (даного) Роду тут – в матеріальному світі, тобто на Землі, як Матері.

Цей процес народження мого “Я” незалежний від мого наміру: я не вибирав оточення для прояву (народження) і час явища (народження). І це поява (одухотворення) – це найголовніша подія в поточному втіленні цього “Я”, цього Духу (в цьому “житті”).

Оскільки найголовніша подія — вихід “Я” на Землю-Мати і момент початку його окремого існування — це є ключ до майбутнього її розгортання, то саме тому будується карта народження на момент матеріалізації “Я”, на момент земного народження дитини. Цей момент – це момент виходу Духу батька з тіла матері.

І потім, через кілька десятків років, коли Дух вважатиме, що він свою місію (призначення) виконав або вже не може спробувати виконати, то він піде з матеріального тіла. Як би, настане “смерть”, але це просто Дух перестане одухотворяти тіло, так і говорять у віковій мудрості: “Дух покинув тіло”, “спустив Дух”.

З цього процесу важливо зрозуміти, що завдяки Духу ми з’являємось як “люди” (хоча, насправді, Дух просто створив / набрав собі чергове тіло), і завдяки Духу я існую, тобто живу.

Найголовніший висновок, який я можу зробити з усього цього: завжди до нашого “Я” — мого Духу — потрібно ставитися з вдячністю.

/// Антін Кузнецов.

(Visited 321 times, 1 visits today)