Ми скажемо Вам правду. — Школа Тантра-Джйотишу «Ведаврата».

Від adm-ua
* Граха Сурья и Грахи ~ Антон Кузнецов - Школа Тантра-Джйотишу «Ведаврата» *

Ми не будемо говорити, що “Ваш дзвінок дуже важливий для нас – залишайтеся на лінії, будь ласка”. Ми не будемо роздавати свої телефони і email-адреси та просити “не соромтеся і пишіть нам по будь-яких питань”.

Ми не будемо Вам говорити, що “потрібно бути добрішими” (“робити добро”), “служити людям”, “шукати компроміси”, що “життя прекрасне”, або що “ніхто нікому не винен”.

Ми скажемо Вам правду.

Я скажу Вам, що вся Світобудова (і життя людини) побудована на підставі Принципу Світла — Принципу Духа / Рода / Бога, тобто на підставі Принципу Ієрархії (Єдиноначальності).

Я скажу Вам, що Призначення людини – це є Вищий Обов’язок людини.
І людина може виконувати один із трьох видів свого Призначення — або соціальне (суспільно-фінансове), або природне (стихійно-інстинктивне), або Родове (Вище, Духовне).

Ми не будемо як більшість консультантів і вчителів (“коучів”) говорити, що можна одночасно в рівній мірі слідувати відразу трьом призначених, як неможливо вважати Вищою Силою (Вищою цінністю) одночасно (в рівній мірі) і Силу Грошей (Силу Успіху), і Силу Матері-Природи (Силу Стихії, Тілесності), і Силу Отця (Рода / Отця Небесного / Отця Земного).

Я скажу, якщо ми не хочемо просто плити за течією життя, а рухатися (еволюціонувати), то кожному з нас потрібно якомога раніше вибрати одну з трьох Вищих Сил для себе конкретно (індивідуально, особисто).

І тільки тоді у мене з’явиться можливість Жити, тобто йти до Мети; тільки тоді життя набуває Сенс, тобто стає усвідомленим і осмисленим.

Ми скажемо Вам правду. Але вона Вам не сподобається. Бо тоді з’ясується, що я живу не правильно – не правильно з погляду Вищих Принципів, з точки зору Законів Світла (Духа / Рода / Бога).

Ми покажемо Вам ваші ілюзій, і дамо знання і технології, щоб Ви могли від них позбавитися. Але Вам це буде не приємно. Бо тоді потрібно переосмислити все своє життя, оцінити її зовсім іншою мірою (Вищої), усвідомити своє життя “за великим рахунком”, подивитися на Мету свого житія з фундаменту Вищих цінностей (з основи Родових / Божественних / Духовних Принципів).

Страшно?
І мені страшно. 🙂
Але якщо крім страху є відчуття “я розумію – про що йде мова”, тоді є надія переглянути, усвідомити і почати рухатися в напрямку.
** Школа Тантра-Джйотишу «Ведаврата» ~ Антон Кузнецов Ведаврат *
// Антон Кузнецов
// Школа Тантра-Джйотишу «Ведаврата»,
// www.uk-ua.Vedavrat.org

PS. “Корінь (Суть) пізнання гіркий, але плоди (майбутні наслідки, результати) його солодкі”.



 

(Visited 186 times, 1 visits today)