Знаки зодіаку (Раши) та системний підхід — Ведична Астрологія Джйотіш.

Від adm-ua
*** Тантра-Джйотіш для успіху - план на рік ***

Семінар «Зодіак і Раши як Небесна Механіка»
системний підхід – Ведична Астрологія Джйотіш

“Що всередині – то і зовні. Що в тонкому – то і в грубому. Коли ми зрозуміємо і відчуємо це настільки, щоб проживати, тоді й почнемо отримувати реальні знання.” — Олег Бокачов

Знаки Зодіаку – це є чиясь порожня вигадка, або все ж розумна і практична система знань?

Якщо вірно останнє, то на яких підставах побудована ця система?

Як переконатися, що система знаків Зодіаку вірна?

Чому і наскільки можна довіряти їй?

Книги, присвячені темі Зодіаку, дають великий обсяг непрактичної інформації, яку потрібно лише запам’ятовувати й в яку просто потрібно вірити. Тому перше, що ми зробимо на цьому семінарі, – ми відкинемо все колись “прочитане” нами й навіть близько не будемо повертатися до цієї книжкової інформації.

Програма семінару:

На Семінарі “Зодіак – Небесна Механіка” ми будемо використовувати технологію Тантра-Джйотішу. Це – давня технологія звернення до фундаментальних Сил світобудови для отримання практичного Знання у вигляді безпосереднього досвіду у власних свідомості та тілі, а також для розвитку усвідомленості й набуття Сил в реалізації намірів.

Дана технологія представляє єдність древніх, перевірених в тисячоліттях знань і методів Джйотиша, Йоги та Тантри.

Особливість даного методу полягає в його природності, простоті, закономірності в отриманні результату і незалежності від зовнішніх умов, обставин і обладнання. На зустрічі будемо саме розуміти та відчувати своє розуміння на практиці. Ми будемо пізнавати фундамент, на якому виникає Зодіак.

Як і на всіх інших семінарах Олега, наші звичні уявлення піддадуться сильним трансформаціям та перебудові. Це допоможе нам навести ясність і почати практично користуватися отриманими знаннями й досвідом.

Також відкрито запис на персональні консультації.

/// Центр експертних рішень

(Visited 228 times, 1 visits today)