Що таке Життя в контексті взаємин?

Від admin

відчуттяЩоб у нас був фундамент (відправна точка), з якої можна почати вивчати ключі для Взаємовідносин (так само, як і для Призначення, і для стану здоров’я, і ​​будь-чого іншого), нам необхідно знати: 1) що таке Життя і 2) для чого ми живемо. Якщо я цього не знаю, то я не розумію, навіщо мені взагалі потрібні взаємини. У мене буде з’являтися бажання (в силу якоїсь проблеми у відносинах або якоїсь образи, або чогось подібного) відмовитися від відносин зовсім; і завжди будуть сумніви — а може можна обійтися без взаємин?

Тому спочатку необхідно розібратися: що таке Життя, і для чого я живу? Розібравшись у цьому, я ясно зрозумію, чи потрібні мені для Життя відносини взагалі (а можливо —  варто їх уникати), і які конкретно відносини мені потрібні.

Для початку поставимо собі питання: як я відчуваю — що таке Життя? І для чого ми живемо? Не варто при цьому перераховувати заїжджені варіанти відповідей, а треба намагатися висловити Суть і Мету Життя в найглибшому, сутнісному її сенсі.

Якою є фундаментальна основа нашого Життя? Для чого ми все робимо в своєму житті?

Я відчуваю, що моє Життя — це мої відчуття, тобто як я відчуваю Життя, така вона для мене і є. Іншими словами, наше Життя — це наші відчуття. Тому життя — річ суб’єктивна. З цього виходить суб’єктивна наука Тантра-Джйотіш.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 115 times, 1 visits today)