Хто такий – сильний чоловік, і як жінці з ним «співіснувати»?

Від admin

мужчина-женщинаСильний чоловік – це відповідальний і мудрий чоловік. І навпаки, якщо чоловік не хоче брати відповідальність, не тільки за інших, але навіть за себе – це явна ознака його слабкості. Наприклад, такий чоловік розуміє, що не відповідає за себе, коли він хворіє, то «несе» своє тіло лікарям, коли в його житті трапляються якісь проблеми, він ходить до консультантів, психологів або «коуч». А, якщо у такого чоловіка з’являються діти, він віддає їх (відповідальність за них) спочатку в пологовий будинок, потім поліклініку, дитячий сад, а пізніше – в школу. Слабкий чоловік здогадується, що він і за себе якось не відповідає, а тут «ще за жінку відповідати?!» Ні, краще хай будуть з нею поверхневі/рівні відносини. Тобто, нехай вона сама за себе приймає рішення, і сама за них відповідає.

У слабкого (безвідповідального) чоловіка не може бути декількох дружин. Дружин – у справжньому, повноцінному розумінні цього слова, але не «коханок», частої зміни «дівчат» і тому подібного. Коли чоловік сильний, тоді він і за себе повністю відповідає, і може нести відповідальність не тільки за одну, а й за кількох жінок (своїх дружин). І навіть закони держави або суспільства не зможуть перешкодити йому відповідати за стількох жінок (своїх дружин), за скількох у нього вистачить сили це робити. І дітей у такого, сильного чоловіка, теж буде багато, і діти ці отримають від нього все, що він зможе їм дати.

Глибоко, у внутрішніх відчуттях, жінки це розуміють, відчувають сильного чоловіка, але на рівні інтелекту ( «розуму»), або на рівні его ( «особистості») відмовляються в цьому зізнаватися. Більш того, вони беруть на себе право ревнувати чоловіка ( «свого чоловіка»). Чому?

Причина ревнощів жінки до чоловіка полягає тільки лише в тому, що жінка намагається привласнити чоловіка собі (хоче володіти ним, тобто управляти). Існує навіть розхожа фраза «Ти мій! Ти тільки мій!» Знайоме? Звично! L

Жінка хоче мати чоловіка тільки у своєму власному розпорядженні, тобто володіти ним. І в цьому її велика помилка! Таким чином, вона не тільки послаблює чоловіка, але і просто втрачає його (втрачає його як сильного чоловіка). Потрапляючи в таку ситуацію чоловік рано чи пізно йде від природних відносин з такою жінкою. Можливо, він зробить це не фізично – почне пити, можливо, піде «в себе», своє «хобі», коханок, можливо навіть, піде ціною власного життя (стане хворіти, покине тіло).

Зрозуміло, чоловікові слід звертати увагу на жінку і брати до уваги її стан, і враховувати її побажання. Тому що, жінка – це матерія ( «стихія»), це його Життя, тут на Землі, і коли жінка нещасна або знаходиться в депресії, то вона не тільки не дає йому Силу, вона послаблює його. Тобто, чоловік сам зацікавлений, щоб у його жінок було все добре (щоб у них були приємні враження і відчуття від життя), інакше вони ж його і зруйнують, але служити (слідувати / йти за) чоловік повинен тільки однієї Силі – своєму вищому джерела Існування ( своєму Духом/Роду/Богу).

Оскільки чоловік сам хоче, щоб його жінка була щаслива і задоволена, то тут у жінки і виникає думка, що єдиний спосіб бути задоволеною і щасливою – це привласнити чоловіка собі повністю ( «Ти мене любиш?»), і повідомляти йому про свої бажання, для того, щоб він їх виконував. Це вірний шлях для жінки, як завести відносини в глухий кут і втратити чоловіка.

Але існує й інший варіант поведінки жінки, він ближче до ідеалу, до досконалих, природних, правильних відносин. Якщо жінка чогось хоче, має якісь бажання, вона не повинна вимагати їх виконання від чоловіка, або давати йому свої поради. Для того, щоб бути почутою, і не зіпсувати глибинну суть відносин з чоловіком, жінці слід навчитися говорити про те, що вона хоче, як можна м’якше, делікатніше і смиренніше, не забуваючи про те, хто глава сім’ї, і про свою відданість йому, не порушуючи принципів ієрархії. А «нормальний» (сильний, адекватний, природний) чоловік побачить бажання жінки, і сам зробить те, що вважатиме за потрібне/ можливе, щоб його жінка була щасливою. Подяка жінки після цього повинна тільки посилити його.

Але коли жінка чогось вимагає від чоловіка, домагається свого, це дратує чоловіка, послаблює, руйнує його. Причому, кажучи жінкам про те, що їм не можна давати чоловікові рад, просити його зрозуміти вас, змушувати його прийняти вашу точку зору, нав’язувати свою думку і так далі, я ні в якому разі не закликаю до того, що потрібно приховувати від нього свої відчуття , Навпаки! Жінці слід вміти, також делікатно, ділитися з чоловіком своїми відчуттями (почуттями, бажаннями). Підкреслюю, саме відчуттями! А не думками, ідеями, роздумами, своїм баченням ситуації.

По-перше, звернення уваги чоловіки на сферу відчуттів корисно для нього, оскільки вона в ньому не так розвинена, як в жінці. Для чоловіка природніше перебувати в сфері мислення, особистості або інтелекту.

По-друге, у такий спосіб – ділячись відчуттями – жінка допоможе чоловікові зрозуміти, чого ж вона хоче (оскільки він не відчуває того, що відчуває вона), і, головне, без прохань, а, тим більше, вимог. Таким чином, чоловік зможе дізнатися, як зробити свою жінку щасливою, і самому при цьому стати сильніше.

Цей спосіб дійсно практичний, і ефективно працює.

Вкрай важлива та форма, в якій жінка доносить до чоловіка свої внутрішні відчуття (побажання). Це ПОВИННО відбуватися по-жіночому, дуже тонко, дуже делікатно, м’яко. Хоча іноді жінкам здається, що чим наполегливіше і конкретніше (сильніше і грубіше, тобто по-чоловічому) вони попросять чоловіка, тим більше шансів буде, що він, нарешті, щось зробить. Насправді – все навпаки, якщо ви хочете чогось домогтися від чоловіка, то краще це робіти м’яким, делікатним і тонким, тобто істинно жіночим способом.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 1 050 times, 1 visits today)