«Другий шлюб у жінки і її ‘карта народження’: коли буде другий шлюб і який? чому закінчився перший шлюб? »

Від admin

другий шлюб у жінкиДругий шлюб — це, звичайно ж, наслідок руйнування першого шлюбу. Якщо у жінки в карті народження є негативні фактори для першого шлюбу, то, швидше за все, він буде нетривалим. Після розриву відносин, жінка відчуває стрес, майбутнє її невизначено, але коли проходить якийсь час, вона знову хоче вийти заміж. І тут потрібно зупинитися і дуже докладно розібратися.

По-перше, необхідно задати головне питання: «Для чого їй потрібен новий шлюб ?!». Відповідей може бути безліч. Основний — вона сподівається, що перша ситуація не повториться, і наступний шлюб чи наступний чоловік буде краще, ніж попередній.

Насправді, коли жінка з якоїсь причини йде від першого шлюбу, то немає ніякої гарантії, що дана ситуація не повториться знову. І навіть навпаки, з погляду Джйотіша, ситуація швидше за все повториться!

Як ви розумієте, по Вищим Принципам (за Законами Рода / Бога) і за традиціями, у жінки повинен бути один шлюб. І якщо він розпався, то найчастіше, причина полягає в тому, що жінка не змогла правильно себе повести у відносинах, зокрема не знала заради якої мети вона будує відносини і на підставі яких Принципів (Законів). І, на жаль, як правило, досвід перших відносин («першого шлюбу»), не дає їй вірного уроку надалі. Причини вона завжди буде «знаходити» десь навколо (не в собі — не в своїй Меті і не в своїх Принципах), і «підстав» для самовиправдання у неї теж буде достатньо.

Звідси і невтішні прогнози для всіх повторних шлюбів: якби жінка усвідомила свої помилки [1) заради чого відносини і 2) на якому фундаменті відносини], то вона виправила б їх ще в перших відносинах (шлюбі), а шукати Мету і Принципи зазвичай вже дещо пізно.

Крім того, є багато соціальних причин, що ускладнюють ситуацію. Наприклад, якщо у жінки є діти від першого шлюбу. Це буде розривати її між батьком дітей (колишнім чоловіком) і новим чоловіком. Вона не зможе просто забрати дітей у одного чоловіка і передати їх іншому. Адже навіть, якщо попередній чоловік хоче жінку відпустити, а новий чоловік хоче її взяти, а у неї є діти від іншого чоловіка, це означає, що у неї майже немає шансів відмовитися від минулого повністю. Тому другий шлюб — це завжди складності, а особливо за наявності дитини / дітей.

Більше того, оскільки діти належать батькові (Роду батька), то природно було б, якби жінка віддала їх батькові (колишньому чоловікові), щоб він їх виховав у принципах свого Роду, але через тенденцій у суспільстві, егоїзму жінки, сучасного законодавства , усталених звичок у вчинках та інших причин дуже мало шансів, що вона зможе зробити цей правильний вчинок з погляду Вищих Принципів (Законів Рода / Бога). Тому найчастіше вона чинить не по Вищому Закону, а за соціальним правилом (по «матеріального закону»), і забирає у батька дітей (та й ще намагається їх використовувати як «важелі тиску», як інструмент для нав’язування колишньому чоловікові своїх бажань).

Отже, щоб найбільш точно відповісти на питання, яким буде другий шлюб, потрібно задати жінці два дуже важливих питання про Мету відносин (шлюбу): 1) для чого (заради чого) Ви вступали в перший шлюб (відносини) і для чого хочете вступити у другий (відносини)? Поки жінка не відповість на ці питання, дуже складно їй щось радити. Навіть, якщо по її даних народження (по її карті народження) видно причини якоїсь негативності її минулого спільного життя, і є астрологічні передумови другого шлюбу, але без відповіді на ці два найважливіших питання про Цілі шлюбу неможливо зробити прогноз / передбачення і дати рекомендації відносно повторного шлюбу.

І наступні два важливих питання про принципи (фундаменти) відносин — це 1) на яких принципах (правилах), на якій основі був побудований перший шлюб і 2) на яких принципах Ви хочете заснувати другий шлюб? Наприклад, можна (і потрібно) будувати відносини на принципах єдиноначальності, хоча це зараз “не модно” і не приємно більшості; або можна заснувати шлюб на принципах рівності (Рівноправ’я). У першому випадку, необхідно, щоб і чоловік, і жінка визнали одного Главу сім’ї; у другому випадку необхідно вибрати зовнішню Силу (авторитетну особистість), яка буде вирішувати хто правий у конфліктах, яка стежитиме за «компромісами» і буде вести сім’ю. Є й інші принципи (фундаменти) для відносин (шлюбу).

Отже, головне, щоб жінка розуміла, для чого їй потрібен шлюб (для чоловіка це теж важливо, але він зазвичай може винести урок з перших відносин і не повторює помилки). Вона повинна розуміти це не абстрактно: «заради любові», «заради дітей», або для того, щоб «чоловік про мене дбав». Це все не практичні і нестабільні «причини». Жінка повинна зрозуміти для себе реальну причину, яка веде її до шлюбу. Для чого їй потрібні відносини ?! І чому саме з цим чоловіком ?! За чим в ньому (за якою Силою в ньому) вона йде ?!

І лише коли є прямі і реальні (чесні) відповіді на ці питання, то вже зрозумілі Мета і Фундамент відносин (шлюбу), зрозуміло як відносини будуть розвиватися, що станеться далі, в чому буде різниця між першим і другим шлюбом, як побудувати нові відносини з чоловіком, щоб не повторити старих помилок і уникнути нових.

(Visited 953 times, 1 visits today)