Антон Кузнецов: Основа взаємин.

Від admin

Ми входимо у взаємини легко і відчуваємо надію, що цей союз назавжди, але частіше за все почуття (мається на увазі ‘кохання’) чомусь швидко закінчується.

Отож, чи є закономірності в тому, чи будуть відносини тривати довго і щасливо, чи вони швидко зруйнуються?

Виявивши основу взаємин у собі, ми не будемо залежати ні від кого, щоб завжди мати відповідь на питання, що стосуються взаємин; позаяк знання звільняє людину від помилок і страждань.

Семінари Антона Кузнєцова на тему «Взаємини», «Стосунки Чоловік-и-Жінка» дозволяють привести взаємини на рівень фундаментальних Сил Життя, розуміння “Заради чого?”, і розуміння суті відносин.

Для тих, хто знаходиться в пошуках, семінари допоможуть знайти стан, у якому створення взаємин набуде наповнення Суттю, сенсом.

Ті ж, хто зацікавлений в ділових стосунках, отримають знання та досвід Сили, що зміцнює взаємини та дає перспективу для успіху в спільній діяльності.


Фрагмент інтерв’ю з Антоном Кузнецовим:

– І що ж це за таке – “більш фундаментальне”? Це якийсь секрет?

А.К .: – Це навіть два секрети, дві частини одного секрету. Перший головний секрет – тривалі, гармонійні, еволюційні взаємини на любові – побудувати неможливо. І насправді, навіть не намагайтеся спробувати таке неможливе. Якщо ви хочете рівних відносин з любові, то цього не вийде. У вас будуть відносини “за домовленістю”, “за контрактом”, “партнерські” – так, це можливо! Але вони будуть засновані не на любові. Коротше кажучи, під час семінару, ми розглядаємо, що є реально можливим, а що ми просто «хочемо, уявляємо», тому що: «нас так виховали», «ми прочитали це в якихось книгах», «подивилися кінострічку», і «ми хочемо того, чого немає». Другий головний секрет – це те, що для побудови будь-яких взаємин існують певні ключі, або критерії. І людина їх може отримати, звернувши увагу на свої відчуття від взаємин, на те, що вона в них отримує. І тоді вона уже точніше буде знати, для чого їй дійсно потрібні відносини (а не “заради любові” – відповідь, яку всі стверджують, просто, як гасло якесь чи заклинання). Я змушую людину переглянути те, що вона думає про відносини, її стереотипи. Від так, коли людина вже відкидає якісь помилкові свої вимоги, вже не шукає того, чого немає, а шукає чогось більш реального, ось тоді вона знаходить собі відповіді.

 

– Чи реально побудувати правильні взаємини в віці за 40-50 років?

А.К .: – Взаємини можна побудувати в будь-якому віці, але потрібно розуміти, що ми можемо дати в цих відносинах, і що ми від них хочемо. Якщо ми очікуємо неможливого, наприклад, гарячої фізичної любові, а тіло вже до цього не готове, і здоров’я вже не вистачає, тоді неможливо буде і побудувати відносини. Але якщо ми знаємо нашу цінність, і саме цінність в цьому віці (що є цінним в жінках в цьому віці; що є цінним в чоловікові; що жінка може дати чоловікові; що він може їй дати; а що від неї взяти; і що йому від неї потрібно ), тоді реально побудувати відносини і в п’ятдесят, і в шістдесят років. Просто буде трохи дивно, якщо жінка, за п’ятдесят, буде хотіти для чоловіка бути тільки фізичним партнером, коханкою, жінкою сексуальної і тим більше породіллею, вік адже вже не той … Однак, якщо вона хоче бути для нього ангелом, тим, хто за нього молиться або йому молиться, і йому допомагає, то вона цілком це може робити, і чоловікові така жінка буде так само цінна, як в молодості об’єкт сексуального бажання. Тільки доведеться знайти конкретні технології, щоб такою жінкою зуміти бути, і що потрібно робити, щоб стати таким супутником для чоловіка.

 

Антон Кузнєцов, семінар «Сила взаємин»

(Visited 120 times, 1 visits today)