{23} довіряти тому, що до мене приходить у снах? Чому дівчат притягують зірки?

Від admin

Довіряти тому, що до мене приходить у снах? Діти жваво цікавляться цим питанням, але при цьому хлопчики не дуже, а дівчатка дуже цікавляться про свої сни, навіть шукають якісь «сонники» … А чому? З тієї ж причини, чому доросла жінка може раптом піддатися чомусь, навіяному уві сні, а дорослі чоловіки не мають такої схильністі. Жінки сприйнятливі, і занадто чутливі, а чоловіки протилежні, і поширюються (діють), а не відчувають. Через це жінка робить іноді сильні помилки і страждає, пішовши на поводу свого сна, а не довірившись своєму Чоловікові (батьку або чоловіку).

Чому так виходить і яка природа «снів» (сновидінь)? Ми відчуваємо, що сновидіння ( «сни») – це теж думки, але ті, що приходять під час сну ( «уві сні»). Значить природа думок і природа сновидінь подібні. І звідки приходять думки – звідти ж нам посилають сновидіння. Ті, хто дають нам думку, ті ж нам дають сновидіння. Звідки, від кого до мене приходять думки?

 Найчастіше мені думка приходить зверху, і, як я відчуваю, від якоїсь незримої істоти, від «ефірних» сутностей. Як розрізняти думки, як зрозуміти – слідувати / довіряти думкам? За принципом спорідненості – близькості, спорідненості мені (моїй суті). Також можна було б ставитися до сновидінь ( «снів»), тільки з ними складніше: адже коли до мене приходять думки, то я найчастіше їх усвідомлюю, і можуть розрізняти, можу відрізнити близькі і рідні від «не моїх», невідповідних, чужих , а уві сні у мене немає усвідомлення, тому важко відрізнити сновидіння, не зрозуміло, хто мені його «послав». Отже, довіряти сновидінням небезпечно і не доцільно, і не варто вірити «сонникам», подругам, екстрасенсам, сусідкам, однокласницям, .. колегам В крайньому випадку, якщо ті думки (образи), які прийшли під час сну, сильно турбують ( «бес-покоят ») дівчинку / жінку (адже хлопчики / чоловіки не так сприйнятливі), то їй варто розповісти про сновидіння своєму Чоловіку (батько, чоловік) і попросити у нього допомоги, і, якщо потрібно, захисту.

***

Дівчинка активно цікавиться навколишнім світ, а особливо «зірками» (наше Сонце і інші сонця, планети). Чому? По-перше, дівчатка чутливі, сприйнятливі ( «інтуїтивні»), вони розуміють, що і Сонце / планети, і людина живуть за одними і тими ж Законами (Принципами), і, більш того, за цими ж Закономірностями живуть всі люди, всі суті, весь всесвіт. По-друге, Простір Сонця (Світ Сур’ї), планет і зірок відчувається не просто розумним, впорядкованим, а навіть знаючим, що містять відповіді на всі питання, і навіть більше. По-третє, при всьому цьому зірки загадкові, і тому надзвичайно цікаві.

І якщо дівчинка запитує «чому мене так притягує зірки?», То відповідь в тому, що вона відчуває всі три вищеописані причини. Їй варто розповісти про Закони світобудови, і про те, що вони єдині для Сонячної системи, людини, сім’ї, суспільства. Їй варто розповісти про Простір, дати досвід відчуття Простору, і сказати, що відчуття Простору не тільки дасть спокій і щастя, а й відповіді на питання. Їй варто розповісти, що зараз у неї такі інтереси, а потім інтерес буде сім’я – то є чоловік і діти. І в цьому Просторі, де вона буде жити, вона знайде для себе своє – близьке і рідне – Джерело відповідей на всі питання, Джерело Знання, Джерело Щастя.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат), Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
Хроніки Антона Кузнєцова, «1000 і 8 записів» № 23

(Visited 181 times, 1 visits today)