Період ‘Саде-саті’, його результати і рекомендації

Від admin

Транзити Шані [Сатурна]

 

Цикл руху Шані [Сатурн] дорівнює приблизно 30 рокам (29½ років).

Тому один Раші [знак сидеричного зодіаку] Шані проходить приблизно за 2½ роки, що в той же час є його транзитом через одну Бхаву [астрологічний будинок].

Несприятливі результати транзиту Шані [Сатурна] – через три Бхави / Раші щодо положення Чандри [Місяця] в момент народження людини:

  • через 12-у Бхаву: втрати в цілому (12-а БхаваБхава втрат);
  • через 1-у Бхаву: втрати для особистості – хвороби, втрати родичів (1-а БхаваБхава себе);
  • через 2-у Бхаву: матеріальні втрати (2-а БхаваБхава добробуту).

‘Саде-Саті’ і його результати

Період часу транзиту Шані [Сатурна] через 12-у, 1-у та 2-у Бхави [астрологічні будинки ] щодо Джанма-раші називають ‘Саде-Саті’.

Саде-саті триває близько 7½ років (іноді до 8 років) і між кінцем і початком періодів Саді-Саті проходить приблизно 22 року, оскільки тривалість циклу Шані [Сатурна] дорівнює 30 рокам (29 ½ років).

Період Саде-саті вважається несприятливим. Під час Саде-саті людина може відчувати напругу в розумі і апатію, і такі події як суперечки і конфлікти, проблеми з-за хвороб і ворогів, втрати. Можлива смерть когось із старших у родині.

Оскільки Саде-саті триває близько 7½ років, і між цими періодами проходить близько 22½ років (іншими словами Саде-саті починається кожні 30 років), то за своє життя людина може пережити до трьох Саде-саті (три рази він живе в такі часи).

 

Перший в житті людини цикл Саде-саті може принести фізичний біль, перешкоди і труднощі в різних областях, проблеми у батьків.

Другий в житті людини цикл Саде-саті може принести проблеми такі як важку роботу і боротьбу за життя, засмучення або печаль в розумі.

Третій в житті людини цикл Саде-саті може принести результати такі як фізичні проблеми чи неприємності зі здоров’ям.

Насправді, не всі 7,5 років Саде-саті неприємні, і можуть в його перебігу статися сприятливі події, в тому числі такі як шлюб, народження дітей, успіх в соціумі, перемога (у виступі / на виборах / на іспиті) і далекий подорож (за кордон).

Що від Вас хоче Шані взагалі і особливо в Саде-саті, які поради для Саді-сати і для Шані взагалі

Саде-саті не завжди буває важким, дуже багато залежить від того, чи знає заради чого людина живе, і яка Мета його життя.

Інакше обставини життя стають дуже важким, втрачається настрій / натхнення, виникають втрати, суперечки і страхи.

Шані змушує людину пройти через перешкоди і випробування на підставі Вищих Принципів

Шані змушує народженого пройти через різні перешкоди і випробування на підставі Вищих Принципів – Божественних, Родових Законів.

Шані просто змушений виконувати Вищу волю і змушує Вас заплатити за все, що Ви робили.

Як тільки Ви почнете усвідомлювати заради чого Ви живете, яка Ваша Мета, кому одному Ви служите, то Шані почне допомагати Вам. Завдання Шані – вести до Вищої Мети життя.

Під час 7-з-половиною-річного періоду Саде-Саті потрібно бути в змозі приймати – тобто бути скромним, спокійним, хто чує, слухатися однієї своєї Вищої Сили, повільним, спостережливим, уважним, відданим.

 

Потрібно особливо віддано займатися практикою для Духа ( «духовною практикою»).

Не потрібно поспішати, в тому числі з прийняттям рішень, завжди бути пробудженим і усвідомленим, думати двічі і думати не інтелектом, а мудрістю.

Потрібно не давати обіцянки, але виконувати їх, в тому числі виконувати всі свої обов’язки, за якими Ви заборгували.

Якщо правильно розуміти мету / якості Грахи Шані [ «Сили Сатурна»] і суть періоду Саде-саті, то він стане часом еволюції до Духу і духовних досягнень

Потрібно намагатися бути пробуджені і усвідомленим ( «свідомим»), направляти свою увагу на Вище – на Вищі Принципи, Вищі Цілі, Вищі Закони.

І тоді ви побачите позитивні тенденції у Вашому житті, не в контексті матеріальних результатів, а в напрямку як еволюції душі до Духу ( «духовного розвитку»).

 

В час Саде-Саті у кожного з нас буде такий досвід, який ніколи не повториться.

Якщо правильно розуміти (усвідомлювати) мета і якості Грахи Шані [Сили служіння, «Сили Сатурна»], особливості та завдання періоду Саде-саті, то це не тільки не буде неприємним або негативним, але і може стати часом еволюції до Духу і духовних досягнень .

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

 

Відео-семінар: Антон Кузнєцов, транзити Шані [Сатурна], період Саде-Саті, його результати і рекомендації.

(Visited 2 835 times, 1 visits today)