{2} Як чоловік піклується про жінку? {#14}

Від admin
*** Антон Кузнецов: Тільки три проявлення (3 "ролі", 3 окремі шляхи) жінок {42}. ***

1. Як будувати правильні стосунки?
2. У чому проявляється турбота чоловіка?
3. Як зрозуміти, що чоловік взяв під заступництво жінку?

Тантра-Джйотіш як наука дає ключі (принципи, “підказки”) для ефективних і практичних відповідей на будь-які питання …

батько-і-дочка, чоловік-і-жінка, чоловік-і-дружина.
Наприклад, якщо нам важко зрозуміти, як побудувати правильні (що дають задоволення, природні та еволюційні) взаємини чоловіка і жінки, то можна використовувати такий ключ:

Відносини чоловік-і-жінка можна вважати аналогічними відносинам батько-і-дочка, тоді і чоловік (справжній), і жінка (справжня) будуть щасливі і задоволені.

Саме тому під час одруження (під час, коли відбуваються церемонія шлюбу, що означає, що чоловік бере, а жінка віддає йому відповідальність за себе, за своє життя, а батько жінки (нареченої) передає жінку чоловікові, тобто він відповідав за її життя до шлюбу, а після шлюбу за жінку відповідає чоловік (перед Родом / Богом), до кінця життя …

Тоді, що чоловік повинен робити по відношенню до жінки? Як батько піклується про свою дочку, так і чоловікові слід піклуватись про свою дружину – захищати і берегти її, оберігати і утримувати її (як він вважає правильним), піклуватися про її здоров’я і настрій, як за допомогою «матеріального харчування» (їжі і речей, що її оточують), так і «нематеріального харчування» (її вражень, «видовищ», інформації, її спілкування, її відчуттів) насичувати її тим, що і їй приємно, і що йому теж підходить (тим, що відповідає його розумінню життя і мети життя).

А якщо, конкретно він має її помістити в безпечне і комфортне місце (квартира, будинок) і оточити приємними, що дають комфорт, і корисними речами (домашніми речами), тоді і дружина буде радісна і задоволена, і йому буде добре (тобто він повинен взяти її під заступництво, як те ж саме робив по відношенню до неї її батько, поки вона була дівчинкою), і вона не буде його відволікати від його Боргу (від його Справи), а навпаки допомагати йому, підтримувати його.

У чому проявляється відповідальність та турбота чоловіка за жінку? Він знає, що буде краще для сім’ї – тобто для неї і для нього, він знає стратегію (тобто Мета сім’ї – Мета життя), він веде сім’ю до Мети, що робить сім’ю гармонійною; тому він не тільки приймає рішення, а й відповідає за них в контексті цієї Цілі (перед Родом / Богом).

Що означає, що чоловік бере під заступництво дружину? Те, що він проявляє себе як справжній Чоловік (сильний і відповідальний), і відповідно вона стає справжньою Жінкою (м’якою, сприйнятливою, чуйною, відданою), і поважає чоловіка, як дочка поважає батька.

В чому це виражається? Їй добре, що жінка під захистом і турботою сильного і відповідального чоловіка, який має Мету життя, до якої йде, і якому вона допомагає в цьому; а йому добре від того, що за ним йде і йому допомагає дружина, яка йому віддана та його поважає, що він сильний і відповідає (перед Родом / Богом) не тільки за своє життя, а й за її життя.

У мене багато прикладів з життя таких відносин. Сподіваюся і у Вас теж.
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнецов (Ведаврат), Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
Хроніки Антона Кузнецова, «1000 і 8 записів» № 14

(Visited 809 times, 1 visits today)