Хто головний в сім’ї? Швидше за все – дружина. (# 11)

Від admin

чоловік-і-дружинаЗ точки зору науки Тантра-Джйотіш все в житті, в тому числі в житті людини, систематично і може бути досліджено. Наприклад, якщо людина займається діяльністю ( «працює»), то у цього є конкретна і систематична причина, яка протягом його життя навряд чи змінюється.

Оскільки існує 7 основних Грах (7 головних Сил життя), то можна глобально сказати, що чоловік може працювати з 7 причин. З 7 Грах, 5 Грах відповідають першоелементам (махабхут), тому є 5 видів причин ‑ чому чоловік займається своєю діяльністю ( «працює»):
1) заради виживання ( «заради грошей»),
2) заради задоволення,
3) заради статусу ( «заради досягнень»),
4) заради спостережень / дослідження ( «заради інтересу»),
5) заради стану ( «заради Натхнення», «за велінням духу»).
П’ятий варіант практично не зустрічається (це причина лише 1-2% чоловіків), таким чином поширені чотири види причин, через одну з яких чоловік виконує свою активну діяльність, тобто поширюється в оточення, припадає і взаємодіє з навколишнім світом.

Ці чотири види причин, можна розбити на дві групи причин:
а) заради виживання ( «заради грошей»), або
б) не заради виживання (не «заради грошей», а або заради задоволення, або заради статусу, або заради інтересу).

Це питання можна досліджувати на основі знань і технологій науки Тантра-Джйотиш ще глибше. Для стислості опустимо саме дослідження, але його висновок такий:
а) якщо чоловік займається діяльністю ( «працює») заради грошей (заради виживання), то в родині головний чи не він (швидше за все дружина, або інша матеріально-орієнтована особистість);
б) якщо чоловік займається своєю діяльністю ( «працює») не заради грошей (а заради задоволення або статусу / досягнень або інтересу / дослідження світу), то в родині він головний.

Так можна практично використовувати знання і технології дослідження науки Тантра-Джйотіш для повсякденного життя, щоб краще розуміти, що в ній відбувається.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат), Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
Хроніки Антона Кузнєцова, «1000 і 8 записів» № 11

(Visited 183 times, 1 visits today)