Що дає нам ЗНАННЯ Тантра-Джйотіш?

Від admin

Vast-galaxy-desktop-wallpaperТаким чином, дослідивши Принципи (Ключі) Тантра-Джйотіш, ми прийшли до висновку про їх повну універсальность. І тепер, розуміючи основи цих Законів, можна самому для себе знаходити відповіді практично на будь-які питання: будь то – Взаємовідносини, Здоров’я, Призначення або щось інше. Почавши застосовувати дані Принципи в одній якій-небудь сфері життя, ми побачимо як вони працюють, і як змінюють наше життя повністю.

знання-2Отже, найголовніші Принципи – це Принцип Єдиноначальності і Принцип Ієрархії. Вони первинні, на них засновані всі наступні Закони. Саме про це, про таку «Єдності» говорили і говорять Мудреці, а не про «рівність» або «рівноправність». Бачачи Суть життя, Суть явищ і взаємовідносин, ми «прокидаємося», починаємо розрізняти, усвідомлювати.

Коли більшість говорить про єдність в вигляді – «ми всі рівні», «ніхто нікому нічого не винен», створюючи одноманітність і сірість загальної маси, важко зважитися почати відрізняти і слідувати природній ієрархії життя. Саме тому, Тантра-Джйотіш не всім зрозумілий, і навіть неприємний (неприйнятний) для більшості людей. Тому, Тантра-Джйотіш є знанням «езотеричним», тобто «зрозумілим лише присвяченим», тобто усвідомлючим, пробудженим, знаючим людям, «видющим» (= ‘ріши’).

Є такий вислів «Знання саме себе захищає». Іншими словами, Воно саме себе приховує від масовості. Але Воно ж і дає унікальну можливість відкинути невігластво і почати бачити світ без ілюзій.

(Visited 120 times, 1 visits today)