Як дізнатися близькість / спорідненість по Духу людини?

Від admin

отношения1Для «гармонійних» (цілісних, ієрархічних) Взаємовідносин чоловіка і жінки надзвичайно важлива їх духовна спорідненість (близькість по Духу). Якщо чоловік і жінка рідні по Духу (вони мають близькі Роди) або хоча б споріднені душі, то їх відносини виходять на зовсім інший рівень — вони вже мало залежать від зовнішніх, матеріальних факторів життя. У такій парі люди набагато краще розуміють один одного; жінка відчуває Дух свого чоловіка, знає, що Він в ньому є, його Дух для неї є рідним і близьким; а чоловік відчуває таку жінку як вірну та віддану помічницю.

Тому важливий ключ для еволюційних Взаємовідносин — це необхідність знаходити для відносин «споріднені душі», а краще знаходити споріднений Дух (тобто Рід чоловіки і Рід жінки повинні бути близькими), це вже буде дуже близько до їх гармонії. Таким чином, ефективною і практичною технологією вибору жінкою чоловіка для заміжжя — це її вибір близького по Духу чоловіка («рідного»), щоб іти за ним і допомагати йому, відчуваючи щастя і задоволення.

Але питання в тому «як зрозуміти Рід чоловіки? як оцінити спорідненість / близькість його Роду? як зрозуміти його близькість / спорідненість? ». На жаль, для цього немає інтелектуальних або об’єктивних критеріїв, а тим більше в сьогоднішньому «перемішаному», спотвореному, нечистому світі. Тому тут потрібно покладатися не так на зовнішні, матеріальні чинники — статус чоловіка, його добробут і так далі, і навіть не на почуття («прихильність», «любов»), а слід навчитися розрізняти у себе дуже глибокі внутрішні відчуття від людини, з якою я хочу вступити у відносини. Тобто жінці потрібно вміти відчувати Дух чоловіка, і тоді у неї будуть від цього відчуття спорідненості / близькості, які відгукуються в її душі; а чоловіку потрібно вміти відчувати душу жінки як те, що реагує і відгукується на його Дух.

Коли у жінки від конкретного чоловіка є близькі та рідні відчуття дуже глибоко всередині (в її душі), тоді це означає, що його Рід близький їй, і не просто близький, а десь у глибині століть — його Рід був споріднений з її Родом . І точно також у чоловіка виникають подібні близькі та рідні відчуття дуже глибоко всередині (у його Дусі) від даної жінки як вірної і відданої помічниці.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 1 091 times, 1 visits today)