Як визначити, що для мене найважливіше в конкретних відносинах?

Від admin

знання-усвідомленність-ключі-до-щастяДля побудови довготривалих і еволюційних Відносин завжди слід розуміти «для чого мені потрібні ці конкретні взаємини». Це вкрай важливо, і це — один з головних ключів для досягнення відносин, що підсилюють і дають щастя.

Часто ми впевнені в тому, що у моїх взаємин є одночасно кілька головних Цілей (тобто у відносинах я одночасно йду за декількома Цінностями). Наприклад, більшості людей здається, обов’язково потрібні одночасно і почуття («любов») — душевний комфорт, і добробут (гроші) — матеріальна «база».

Але навіть тут (серед, здавалося б, очевидних «цінностей»), потрібно чітко з’ясувати — я йду за почуттями (я вважаю Силою «любов») або за матеріальними цілями (я вважаю Силою «Силу Грошей»). Яким способом це можна для себе визначити? Для цього необхідно задати собі таке питання: «якби мені довелося вибирати, пожертвував би я відносинами / почуттями заради грошей чи грошима заради відносин / почуттів?». Коли, наприклад, жінка у своїх відносинах з чоловіком зможе сама собі чесно відповісти на це питання, то подальша побудова взаємин стане набагато простішою і ефективнішою, і в майбутньому вона зможе уникнути багатьох проблем і розчарувань у своїх відносинах.

Якщо жінка не пожертвує відносинами (своїми почуттями, «любов’ю») заради грошей (добробуту), тоді почуття / відданість для неї важливіше, і тоді, навіть якщо у її чоловіка не буде грошей, вона буде йти за ним. Якщо навпаки, жінка розуміє, що не зможе пожертвувати грошима (матеріальною забезпеченістю) заради почуттів / »любові», тоді для неї важливіше добробут (матеріальний комфорт, «впевненість у майбутньому»), і з цього випливає, що її чоловікові небезпечно потрапляти в такі ситуації, коли у нього стане менше грошей (бо вона або перестане йти за ним, або буде його «вбивати»: «з’їдати», стане його «пиляти», принижувати і послаблювати), і потрібно заздалегідь про це потурбуватися.

У реальності, жінці буде складно відразу дати навіть собі чесну відповідь на таке питання. Звичайно ж, всім хочеться «всього і відразу», і зазвичай кожен прагне це «все» отримати. Це стало вже частиною сьогоднішньої культури (внаслідок «освіти» або впливу оточення — соціуму, «подруг», реклами, літератури, кіно і так далі). Але, тим не менш, доведеться вибирати все одно, і краще вже визначитися відразу, і не жити в ілюзії, або красивому, але придуманому світі, ніж робити вибір тоді, коли буде вже пізно.

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 184 times, 1 visits today)