Яка Мета застосування Тантра-Джйотіша для Взаємовідносин?

Від admin

veda55555Ефективно використовувати Тантра-Джйотіш — науку Ведичної астрології — для поліпшення існуючих та побудови нових досконалих (близьких до ідеальних) взаємовідносин. Володіючи певними принципами (фундаментальними знаннями) можна поліпшити не тільки взаємини, але і здоров’я (тобто, використовувати їх для досягнення досконалого здоров’я), визначити своє призначення. Хоча здається, що взаємини, здоров’я, Призначення і так далі — це дуже різні теми, але оскільки Тантра-Джйотіш дивиться дуже глибоко в Суть, то він бачить сутність того, що відбувається, бачить фундаментальні принципи, на яких засновані і взаємини, і стан здоров’я, і ​​стан Призначення / Натхнення, і так далі; якщо ми досліджуємо глибоку суть Життя, то ми бачимо єдину основу, тобто одні й ті ж принципи по всіх проявах світобудови. Тому, якщо ми знайшли ключі, як створювати правильні (природні, ієрархічні, гармонійні, еволюційні) взаємини, то ті ж самі ключі слід застосовувати і для руху до стану досконалого здоров’я і ​​стану життя в проходженні призначення, і в інших, як головних, так і другорядних сферах житія.

Як правильно будувати відносини, на яких принципах? Це не абстрактне, не теоретичне, психологічне, не ефемерне питання, а справжня необхідність застосування знання Тантра-Джйотішу для нашого повсякденного, навіть щохвилинного життя! Як правильно будувати відносини використовуючи Тантра-Джйотіш? І чому це практично і ефективно? Якщо ми знаємо, як працює Тантра-Джйотіш, і як він висвітлює реально працюючі принципи життя, то ми розуміємо, що це систематичне, наукове знання.

Більш того, якщо ми почали застосовувати ключові знання Тантра-Джйотішу — фундаментальні принципи Життя — хоча б в одній сфері, наприклад в сфері Взаємовідносин, то автоматично будуть поліпшуватися й інші сфери життя, тобто стан здоров’я, стан слідування за призначенням, та інші. Іншими словами, ключі та технології для поліпшення здоров’я засновані на тому ж фундаменті, що і ключі до технології правильних відносин. Так само, як і решта глибоких принципів Життя.

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотиша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 118 times, 1 visits today)