Антон Кузнецов: Тантра-Джйотіш для успіху – план на рік.

Від admin
*** Тантра-Джйотіш для успіху - план на рік ***

Річний цикл – це один із сонячних циклів, тобто «активний», що поширюється, «чоловічий» цикл. Річний цикл – це є цикл, що показує вплив “правителя” (керівника, голови) на оточення заради досягнення успіху.

Нижче дані поради на рік на основі науки Тантра-Джйотіш для досягнення успіху в діяльності.

***

Середина січня   –   середина лютого : наполегливо, терпляче працювати, для положення / статусу в суспільстві або визнання оточенням / людьми.

Середина лютого  – середина березня : рухатися по глобальній стратегії / схемі / плану і планомірно отримувати результати минулих рішень / дій.

Середина березня  – середина квітня : підводити підсумки всього, що прожито раніше, щоб зробити крок у новий простір з новими знаннями / досвідом.

Середина квітня   – середина травня : перевіряти свою вищу / яскраву Мету, жити за великим рахунком, прибрати те, що заважає йти до Духу / Суті.

Середина травня  – середина червня : вирішувати питання, пов’язані з комфортом, святами і приємним відпочинком, але неважливі, що не сутнісні.

Середина червня  – середина липня : домовлятися про спільні справи, спілкуватися (мова), вирішувати питання, де не вдавалося домовитися.

Середина липня   –  середина серпня : спілкуватися «по душах» з рідними / близькими людьми, зміцнювати родинні зв’язки, отримувати враження.

Середина серпня  –  середина вересня : звертатися до впливових людей для вирішення важливих проблем, викликати бажання протегувати.

Середина вересня  – середина жовтня : наводити порядок вдома / на роботі, «розкладати все по місцях», впорядковувати / систематизувати.

Середина жовтня  –  середина листопада : відвідувати гарні місця або розважатися, але не вирішувати важливі питання влади / управління.

Середина листопада – середина грудня : обмірковувати глибокі внутрішні плани; вирішувати питання виживання, здоров’я, перешкод і небезпеки.

***

*** Антон Кузнецов: Тантра-Джйотіш для успіху - план на рік ***

*** Антон Кузнецов: Тантра-Джйотіш для успіху - план на рік ***

***

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Автор: Антон Кузнецов, майстер і вчитель Тантра-Джйотішу.

(Visited 133 times, 1 visits today)