Для чого нам потрібно знання Ідеальних Відносин, якщо ми живемо в сучасному світі?

Від admin

Всі природні сильні — тобто стабільні — системи/організації побудовані на Принципі Єдиноначальності і ієрархії. Даний Принцип підходить не тільки для відносин між чоловіком і жінкою, а й для побудови будь-яких видів взаємин, як всередині сім’ї, так і за її межами, для будь-якої іншої системи, організації, структури.

У житті ми відвикли від фундаментальних і глибоких відповідей/рішень, відвикли від розуміння суті, від знання причин, від усвідомлення Законів/Принципів і основ, а звикли до частковостей і деталей (подробиць), моделей і схем (концепцій), проявів і симптомів, конкретних і приватних рецептів; ми майже завжди мислимо вкрай вузько і поверхнево, а не глибоко і цілісно. Навіть саме слово «принцип» (закономірність) стало мало зрозумілим і важко застосовним ( «я зрозумів принцип, але ви мені все-таки скажіть, що мені зараз робити конкретно»…). Через це склалася останнім часом стійка «традиція» (звичка) нам майже завжди здається, що такі принципи — як Єдиноначальність/Ієрархія, Прихильність/Служіння і так далі — вже не підходять для побудови взаємин. Більш того, ми звикли вважати, що «взаємини» – це тільки лише стосунки (“відносини”) між чоловіком і жінкою, або між батьками і дітьми.

Але насправді даний ключ – це є фундаментальний принцип (Закон Життя, тобто Закон Бога/Роду, Закон світобудови). Вони описують основу Життя і тому підходять для всіх сфер життя, в тому числі для пошуку Призначення, для відповідей на будь-які питання чи прийняття рішень/вибору в будь-якій сфері. Тому дані Принципи потрібно пам’ятати та усвідомлювати завжди і намагатися застосовувати у всіх ситуаціях в житті. Використовуючи ці знання – Принципи/Закони, ми можемо жити так, щоб ставати сильнішими, щоб знайти Джерело життя, Джерело Сили, і тоді ми стаємо більш задоволеними та щасливими; ми тоді починаємо йти за Силою, за своїм одним головним джерелом Сили (Щастя). Тому ґрунтуючись на цих знаннях, ми можемо будувати свої взаємини так, щоб знайти задоволення і щастя.

~~~

Чому важливо це знати? Знання «ідеалу», знання досконалих, ідеальних відносин – це дуже цінно. Коли ми знаємо – до чого йти, тоді ми міняємо своє життя в потрібному (еволюційному) напрямку, ми змінюємо себе і змінюється наше оточення, ми покращуємо свою поведінку в напрямку ідеальних взаємин, і поступово все (все наше життя) поліпшується, і на шляху , в русі до «ідеалу» нам стає все краще і краще (більше і більше Щастя / Сили).

Якщо ми живемо не в концепціях (не в інтелектуальних схемах) і «побажання» абстрактного кращого, а реально знаємо куди (до чого) йти, то вже в самому русі до нас приходить більше Сили, ми вдосконалюємо глибину свого служіння Вищій Сили.

Зокрема, Сила не зможе йти від чоловіка до дружини (точніше, не буде проходити від Вищої Сили / Роду / Бога до дружини через її чоловіка), коли у них не споріднені Духи (немає відчуття «рідних душ»), тобто вони не належать до одного Роду, коли вона не підтримує його щиро і в усьому (коли не йде за ним, не служить йому).

Якщо я зумію відкинути зовнішні нав’язані концепції (інтелектуальні схеми) і поверхневу інформацію, й подивлюся в суть взаємин, то я побачу – наскільки люди різні за духом, різні по Роду («з далеких родів»), протилежні по станах свідомості (наприклад, у одного вища/духовна/ефірна природа, а в іншого земна/інстинктивна; одному потрібно слідувати вищім Принципам, а іншому потрібно виживання і задоволення).

~~~

У наш час жінки часто незадоволені, нещасні, тому що жінка не відчуває Силу від чоловіка.

При цьому (1) або вона не йде за ним в дійсності, по-суті; (2) або у нього Цієї Сили мало, він – незрілий Чоловік, «хлопчик»; (3) або вони не близькі за родами, в них не «родинні Духи» (не «рідні Души»).

Такі не природні і не еволюційні взаємини продовжувати немає ніякого сенсу з точки зору Вищих Принципів, з точки зору Духу і Законів Роду/Бога, тому що у відносинах, в яких порушені Принципи/Закони, люди руйнують один одного, причому на всіх рівнях – і на фізичному, і на Родовому (Духовному/Божественному).

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата// Антон Кузнецов (Ведаврат)
// майстер і вчитель науки Тантра-Джйотіш.

(Visited 192 times, 1 visits today)