Антон Кузнєцов: семінар «9 Грах — Сил життя» (дев’ять планет).

Коли молодий спеціаліст приходить на виробництво, перше, що він чує — забудь все, чому тебе вчили раніше, в реальному житті будеш все дізнаватися заново.

Всі ми щось чули про астрологію, планети, їх властивості та характеристики … Багато хто знає які риси притаманні Венері, і чим Марс відрізняється від Юпітера … Але прослухавши семінар «9 Грах — 9 Сил життя» ви зрозумієте, що виявляється досі Ви нічого про них не знали (не усвідомлювали)! І весь Ваш «інтелектуальний багаж» (накопичена інформація) не має нічого спільного з досвідом і усвідомленням цих Сил; а значить «астрологічні відомості» про астрологію у Вашій пам’яті реально не пов’язані з життям! А отже — це накопичення мало практичне і непридатне для вирішення проблем, знаходження відповідей на питання і прийняття вибору в житті.

***

До астролога звертаються щоб дізнатися причини того, що відбувається і вирішити проблему

Коли до «інтелектуального астролога» (тобто що накопичив багато астрологічної інформації) звертаються з проханням про допомогу — пояснити суть і причину того, що відбувається, дати чітку пораду, допомогти вирішити конкретну проблему і так далі, то найчастіше він просто говорить, що це «все було зумовлено …»,  «просто у Вас йде такий період життя», «Вам це судилося ‘за кармою’», «таке життя, і потрібно просто ‘змінити своє ставлення до ситуації’ …», «треба не піддаватися внутрішнім емоціям і діяти за логікою» тощо … Тобто інформативно «освічений ведичний астролог» добре запам’ятав про існування ‘закону карми’ і «прикривається» ним; тому всі свої відповіді буде зводити до фраз типу «Вам так дано за Вашою кармою» або «Ви самі це заслужили в минулих життях», але реальної та ефективної допомоги він дати не може, тому що він вважає Грахи «планетами» і думає, що «планети» просто показують на ситуативні обставини, які досліджені в «древніх розумних книгах» у вигляді «комбінацій планет в карті народження» та на їх невідворотну дію..

Астролог-інтелектуал дасть Вам пораду «пережити свою карму» або «опрацювати плани свого буття» або «опрацювати свої взаємини з цією людиною» або «прийняти ситуацію» або «дозволяти цьому бути» або «розвивати в собі божественну любов» або ж навіть «почистити чакри / ауру»… 🙁 Очевидно, що користі від таких рад немає жодної, зате він не нестиме ніякої відповідальність за свої, так би мовити, конкретні рекомендації та поради, як і за життя людини, яку він консультує, чи «намагається допомогти» їй. Та й такі фрази звучатимуть вагоміше, привабливіше, і це буде вважатися «допомогою в ‘духовному розвитку’ … » і дозволятиме стверджувати «я — духовна людина і займаюся духовною астрологією».

Звісно що легше не брати на себе відповідальність. Але тоді на підставі якої Сили (від імені якої Сили) даються консультації та поради? І при цьому в чому сила астролога?

Грахи — Закони життя, керуючі всім, у тому числі і життям людини

Причина в тому, що такі поширені «астрологи-носії інформатації» не знають — не усвідомлюють і не розуміють, що Грахи — це не якісь там «планети», а реальні і конкретні Сили життя, які керують усім у всесвіті, тобто Грахи — це Закони життя, під управлінням яких все відбувається, у тому числі і в житті людини.

Якщо розуміти, усвідомлювати (знати) і сприймати (мати досвід) Грахи як Закономірності / Принципи життя, то можна пояснити сутнісні причини подій у житті людини і його відчуттів від них, вказати в чому суть вчинків людини та їх дійсних наслідків, допомогти порадами та рекомендаціями — як зрозуміти і виправити свою помилку, яке рішення прийняти, як знайти відповідь на важливе питання, що зробити для вирішення проблеми або ситуації. І при цьому майстер (консультант-професіонал), що знає Грахи, може нести відповідальність за свої висновки і рекомендації, за їх вплив на життя людини, яку він консультує, за життя того, хто звернувся за допомогою.

Це велика відповідальність. Але в ній — велика Сила Грах і сила астролога-майстра.

***

* Тантра-Джйотиш - Грахи, Сили життя, планети у людині | tantra-jyotish-grahas-in-man ***Антон Кузнєцов: семінар 9 Грах | Сил життя | планет.

На цьому семінарі Антона Кузнєцова «Дев’ять Грах — Дев’ять Сил життя» Ви:

  • зможете відчути Сили — Грахи, «планети»;
  • навчитеся самі визначати їх у Вашому повсякденному житті;
  • зрозумієте, як можна співпрацювати з ними;
  • зможете використовувати Знання для поліпшення взаємин з усім навколишнім світом, більш ефективного досягнення своєї життєвої Мети.

Відчувши, а не інтелектуально дізнавшись, кожну Граху (Силу життя, «планету»), Ви вже не зможете забути ту чи іншу її властивість! Навпаки, тепер, постійно зустрічаючи і впізнаючи їх у своєму оточенні, Ви будете самостійно все більше розширювати реальне знання Сил Життя та правильно використовувати це набуте знання для покращення якості свого життя.

________________________________

Придбати відео- і аудіо-записи семінару «9 Грах — 9 Сил життя» і записатися
на «живі» семінари та вебінари, можна написавши нам за адресою: ved@ved.bz

_____________________________

Відгуки про семінар «9 Грах — 9 Сил життя»

Ольга Рукина

дуже круто ведете лекції. переглянула кілька відео, подобається.

lubamm

Світлого дня, Антон! Прийміть мої поклони і нескінченну подяку за Ваші лекції. Неймовірна щирість їх і наповненість глибинним змістом … Ваше розуміння Грах, що виходить із Серця, воістину проникає в серця тих, хто вас слухає …

Keera723

Антон, спасибі вам величезне за таке докладне роз’яснення понять, які здавалося б вже знайомі. Дуже детальне розкриття теми. Дякуємо!

2075julia

Чекаємо продовження … ..

Олексій Копиш

Просто відмінна лекція! Ще дивлюся, але стиль, логічна нитка бесіди, просто і дохідливо все … Лектор молодець! (: Ще і взяв на себе відповідальність за знання … і відразу відчувається сила в словах … схоже на те, ніби слухаєш правителя якоїсь далекої і невідомої, але явно непоганої країни… (:

Коротше, respect!

Alesya1990

Дякуємо!!!!!!!!!!!

Leonid Anikeev

Відмінний семінар. Спасибі, Антон.

2075julia

Кілька років вивчення літератури не дали стільки, скільки Ваш семінар. Слова безмірною подяки.

Дмитро Первосвет

ХОРОША ЛЕКЦІЯ !!!

Galina Medvedeva

Спасибі, Антон! Мені дуже подобається Ваш стиль ведення семінару — спокійний, вдумливий, і ось цей підхід — поки сам не відчуєш, не усвідомиш. Вправи прекрасні! 🙂

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша ВедавратаАвтор семінару: Антон Кузнєцов (Ведаврат),
майстер і вчитель науки Джйотіш [Ведична астрологія],
засновник Школи Тантра-Джйотіш «Ведаврата»

(Visited 180 times, 1 visits today)