«Якщо жінка не може позбутися кредитів, то що можна їй порадити?»

Від admin

По-перше, необхідно розібратися, звідки у жінки з’явилися борги і кредити. Кредит – це велике навантаження, відповідальність. А будь-яка відповідальність, тим більш фінансова, жінку руйнує, це проти її природи.

Тому, щоб зберегти себе, своє здоров’я і навіть життя, їй необхідно якомога швидше позбутися боргів.

Якщо жінка перебуває у шлюбі, тоді за все в сім’ї повинен відповідати її чоловік. І якщо на комусь і повинен бути вантаж боргів, то тільки на ньому. І тут навіть немає варіантів для того, щоб зрозуміти, як кредит міг опинитися на жінці.

Якщо ж, так вже сталося, жінка повинна сказати своєму чоловікові: «Вибач, але я хворію через те, що на мені висять борги. Якщо ти хочеш, щоб я не померла, була здорова, зніми їх з мене будь-яким способом».

Якщо ж, у жінки немає чоловіка, і вона взяла на себе кредити, тоді причина не в боргах, і не в кредитах, а саме в тому, що у неї немає чоловіка. І ще тому, що жінці доводиться працювати, до того ж, потрапляючи при цьому, у борги.

Приміром, ми проводимо лекцію з Аюрведи, говоримо про красу жінки. Розповідаємо, як корисно їй щоранку робити Абх’янгу, мазати волосся маслом, вчиняти інші очисні і косметичні процедури, і як вона від цього стане здоровою, красивою і щасливою. А жінка відповідає, що це неможливо, тому що ритм життя у неї такий, що перед роботою це вона зробити не в змозі. Все впирається в одне і те ж. Або у неї немає чоловіка, і їй доводиться працювати, або у неї такий чоловік, при якому вона повинна працювати, і тому не може займатися красою, здоров’ям, будинком.

Звичайно, ми можемо поліпшити її здоров’я, застосовуючи аюрведу вранці по півгодини. Ми можемо вирішувати питання з кредитами, хворобами, депресіями, розбіжностями з чоловіком, з дітьми … Але таким чином лікуються симптоми, а не суть проблеми.

Проблема ж у тому, що сьогодні за життя жінки відповідає сама жінка, а це в корені невірно.

Правильно, коли у жінки є чоловік, коли він – відповідальний, і він вирішує всі питання. Тоді у жінки немає проблем з грошима, немає кредитів. Чоловік виховує дітей, і у неї за дітей не болить голова. Вона ні за що не відповідає, вона здорова, насолоджується життям, стає щасливою, і робить щасливим свого чоловіка.

Так повинні бути розставлені пріоритети, і тільки так можуть бути вирішені всі проблеми в корені.

Якщо ж вирішувати проблему поверхово, то й тоді жінці потрібно всіма можливими способами позбутися боргів, відмовитися від того, що є запорукою боргу. Якщо це, наприклад, борг за квартиру, краще віддати цю квартиру банку, відмовитися від неї, але зберегти себе, своє здоров’я. Якщо в жінки є чоловік, потрібно всі борги передати йому. Або їй потрібно знайти чоловіка, який би зміг їй у цьому допомогти. Звернутися до батька, брата, дядька …

Зберігши на собі вантаж фінансових зобов’язань, жінка повинна розуміти, що тепер вона перестає бути жінкою, і виконує в цій сім’ї чоловічі функції. Стає чоловіком в жіночому тілі, і руйнує себе фізично.

Жінка повинна знаходитися в приємній обстановці, в комфорті, в розслабленні. Тоді вона щаслива, у неї немає депресій, вона робить щасливим свого чоловіка. А якщо ж на ній висить відповідальність, то як, будучи нещасною, вона може робити щасливим чоловіка? Ніяк. Це замкнуте коло. Його треба розривати.

(Visited 125 times, 1 visits today)