Тантра-Джйотіш-семінар – які теми семінарів Вас цікавлять?

Від admin

Добрий день, шановний читачу!

Я хотів би спитати Вашої поради. При проведенні семінарів Антона Кузнєцова по Тантра-Джйотіша  з’ясувалося, що багато людей хочуть знати не тільки про прогноз на новий рік, їх цікавлять також земні і практичні теми. Що думаєте з цього приводу? Це випадковість чи закономірність? Вам буде цікава ця тема або хотілося б брати участь в семінарах на інші теми?

 

Нижче я представив кілька тем – виберіть корисні або придумайте свою і напишіть нам.

* «Прогноз на наступний або поточний рік» (Приклад: «Прогноз на 2015-й рік». Опис: dhanur.ved.bz/?p=4334)

* «Шлюб – джерело щастя» (2-денний практичний курс). Семінар для чоловіків і жінок, для яких сімейні відносини ще (вже) не приносять щастя і особистого натхнення.

* «Виховання дітей без зусиль» (1 день). До назви семінару можна тільки додати: без дресирування ( «батога і пряника»), без зіпсованих нервів і істерик, без тотального контролю; легко і природно, подібно до того, як росте дерево.

* «Призначення» (1-2 дні). Для всіх тих (чоловіків і жінок), хто хоче розпізнати свій шлях серед інших. Почати за ним йти гарантовано, відчуваючи при цьому глибоке задоволення, натхнення і успіх у всіх починаннях. Глибокий семінар з конкретними рекомендаціями і вправами.

* «Харчування – основа здоров’я» (1 день). Знання Аюрведи і Тантри, які допоможуть змусити своє тіло стати граціозним і красивим без таблеток, дієт, таблиць сумісності продуктів і підрахунку калорій.

 

// Віталій,
// Організатор Школи «Ведаврата»

(Visited 89 times, 1 visits today)