Яка роль у відносинах принципу Відповідальності?

Від admin

отецОсновна умова Принципу Єдиноначальності — прояв відповідальності верхньої сили (сутності) по відношенню до нижчої. Це надзвичайно важливо!

Немає сенсу управляти без відповідальності (тобто, не несучи повну відповідальність за тих, ким ти керуєш). Таке управління неефективно, і така структура / система нестабільна, в ній немає сходження Головної Сили.

Тобто, вкрай важливим моментом для побудови правильних, еволюційних Взаємовідносин (при розумінні принципу єдиноначальності) полягає в тому, що верхня сила неодмінно управляє з Відповідальністю!

Насправді, ми це начебто і знаємо, однак, при побудові відносин якось забуваємо, або ігноруємо.

Наприклад, якщо перед нами вибір — піти найнятися до одного з двох роботодавців, начальників, перший може дати більше грошей, а другого ми знаємо, як більш відповідальну людину. Очевидно, що найбільш ефективно і надійно буде піти до того, хто найбільш відповідальний (порядний, благородний), який виконує свої обіцянки; і по суті, ми розуміємо, що краще і стабільніше піти не за грошима, а за порядністю. Порядність (чесність, благородство) — це і є Відповідальність. І навіть у наш меркантильний, матеріальний повік, необхідно не забувати про ці поняття і принципи. Дійсно, коли ми вибираємо Вищу Сили в контексті роботи (тобто керівника, начальника), ми повинні усвідомлювати, що варто йти за відповідальною порядною людиною.

Точно так само, головна якість гарного батька — це його прояв турботи про дітей у вигляді несення повної Відповідальності за них.

Батько може бути матеріально багатим чи бідним, фізично сильним або слабким, розумним або дурним, але гарний батько — обов’язково відповідальний, турботливий, захищаючий. Він не просто керує дитиною, він відповідає за все життя дитини.

Найголовніший критерій, який жінка відчуває всередині, коли вона вибирає для себе «сильного» (відповідного їй) чоловіка — це Відповідальність, його вміння нести Відповідальність за себе, за неї і за їх майбутніх дітей. Жінки, які не зіпсовані, пробуджені, чутливі, інтуїтивні, розуміють, що вони вибирають чоловіка по відчуттю Відповідальності, що йде від нього. І це — правильно, це — найважливіший критерій для жінки.

А коли жінка відмовляється від цього ключа і вибирає собі безвідповідального (але, наприклад, багатого, «слухняного»,  «розуміючого»…) чоловіка, і вирішує будувати з ним стосунки, тоді у неї є всі шанси на те, що вона ж і буде страждати в цих відносинах …

 
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 131 times, 1 visits today)