Антін Кузнецов — семінари та курси.

*** Тантра-Джйотиш — Знание Грахи Силы жизни человек | планеты ***

anton_poster_A3_v3_wo-text-300x279Семінари Антона Михайловича Кузнецова — це завжди відкриття та цікаві дослідження. Це не просто отримання готових відповідей і стандартних рецептів, але й індивідуальний особистий досвід кожного слухача. Під керівництвом майстра Тантра-Джйотішу кожен переживає досвід тантричного відчування, пошуку і знаходження відповідей на свої питання.

Тантра-Джйотіш — це не філософія і не релігія. Це є наука про Принципи Життя. Майстер, що володіє цією стародавньою технологією, може відповідати на будь-які питання.

Тому на кожному семінарі з Тантра-Джйотішу Ви дізнаєтеся те, що життєво для Вас, те що хвилює саме Вас. Знайдете ключі для розв’язання будь-яких проблем.

Школа Тантра-Джйотішу “Ведаврата” представляє цикл занять з практичної Джйотіш-Астрології

Теми семінарів Антона Кузнецова

Тантра-Джйотіш:

Тантра-Джйотіш в Управлінні:

Тантра-Джйотіш для взаємин, шлюбу, Сім’ї:

Аюрведа та технології Здоров’я:

Запрошуються організатори в різних містах для проведення семінарів, лекцій та зустрічей з ведичної астрології експертом, майстром і вчителем Тантра-Джйотішу Антоном Михайловичем Кузнецовим.

 

Семінари Антона Кузнецова проходять в кількох форматах:

* Лекція (найчастіше невелика, ознайомча, безкоштовна / за благодійний внесок, випереджає курс платних семінарів);

* Семінар-дослідження, де люди активно беруть участь в процесі дослідження, і самі (!) під умілим веденням Майстра, через власні відчуття, через своє тіло — Тантра-Джйотіш, знаходять і отримують відповіді на свої питання; це можуть бути будь-які теми: «астрологія», «призначення», «взаємини», «здоров’я», … ;

* Багатоденний тематичний семінар у вигляді курсу лекцій;

* Клубні зустрічі — для тих, хто вже проходив семінари, або консультації, кому цікаво за чаєм зустрітися з Майстром, і розібрати питання, які цікавлять його  і всіх (зустрічі бувають тематичні, або вільні «питання-відповідь», можуть проводитися також як зустріч-дослідження).

Придбати відео- і аудіо-записи семінарів Антона Кузнецова.
Записатися на «живі» семінари та лекції.

Також, звертаємо Вашу увагу на анонс Школи Астрології.

Це окремий проєкт. І, як не банально звучить, але — дійсно унікальна пропозиція! Такий підхід до навчання Астрології Ви не зустрінете більше ніде.

Школа Ведаврата та Антін Михайлович Кузнецов дає дійсно практичні результати в опановування такої складною наукою, як Джйотіш Ведична Астрологія, вже після перших курсів семінару!

/// АМК

 

(Visited 280 times, 1 visits today)