Семінар «Наука Ведична Нумерологія і її практичне використання»

Від admin

*** Янтра - сприятливий амулет, оберіг, візуальне вираження Сил Життя - Грах, планет. ***

Семінар «Наука Ведична Нумерологія і її практичне використання»

Всі явища у Всесвіті пов’язані між собою. Ведична нумерологія, як частина принципу Єдності, стверджує, що Всесвіт можна вивчати і за універсальною числовою схемою, в якій числа – це ключ до розуміння Всесвіту, до розуміння її законів.

Порожнеча – це “0“.

Існування (Єдність, початок Творіння) – це цифра “1“.

Сприйняття (Взаємодія, розгортання Творіння) – це цифра “2“.

Як Життя розгортається поетапно через 9 (7 + 2) Принципів (Сил Життя, Грах), так і математика починається з ‘1’ і ‘2’ і розгортається на основі 9 ціфр.В нумерології всі числа зведені до поодиноких розрядів, які відповідають певним характеристикам, що впливає на життя людини. Тобто в нумерології за кожним однозначним числом закріплені певні властивості.

У чому тут практичність або користь? Якщо ми знаємо 9 етапів виникнення Життя (9 Грах, Сил Життя), тобто знаємо як з’явилися 9 цифр в математиці, або знаємо як свідомість (Дух) проявляється через 9 Принципів в Матерію, то ми знаємо самі фундаментальні Закони Життя, і з їх допомогою ми зможемо знаходити відповіді на будь-які питання Життя, будемо мати ключі для вирішення будь-яких проблем.

Нумерологією користуються при аналізі характеру людини, щоб відкрити її сильні і слабкі сторони, передбачити майбутнє, при виборі партнерів – в житті і в бізнесі, виборі кращого місця для життя. Нумерологія допомагає визначити найбільш вдалий час для прийняття важливих рішень і дій.

.

Автор:
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата// Антон Кузнєцов (Ведаврат) 
//Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша


.

Антон Кузнєцов (Ведаврат): семінар «Ведична Нумерологія – практичне використання»

Антон Кузнєцов (Ведаврат) – книга «Ведична нумерологія і її практичні застосування»

(Visited 387 times, 1 visits today)