Антон Кузнецов: Управління вагою тіла і застосування тіла для щастя – відео-ілюстрації.

Від admin
*** Антон-Кузнецов Управління-вагою-тіла-для-щастя відео ***

 

У науки Тантра-Джйотіш є відповіді / знання на будь-які теми, у тому числі секрети управління вагою тіла і технології використання тіла для отримання задоволення і щастя.

Багато хто говорить про проблему «зайвої» ваги, але вона уявна чи реальна?

Питання управління вагою свого тіла сьогодні як ніколи актуальний, причому, як серед жінок, так і серед чоловіків … Точно також актуально застосування свого тіла за призначенням: для виконання свого Призначення і отримання стану Щастя і задоволення.

Кожен намагається знайти відповіді на два ці питання по-своєму: хтось змінює поведінку, хтось пробує дієти, хтось займається спортом або бойовими мистецтвами.

Щоб допомогти Вам знайти відповіді ми підготували відео-запис (ілюстрації) з основними принципами.

***

Якщо «щопонеділка» Ви вживаєте нову рішучу спробу «зайнятися собою», і вони безрезультатні, це означає, що Ви не знаєте Принципи функціонування тіла, у Вас мало знань про те, що ж таке тіло по суті і функціям, для чого воно дано Вам, як правильно його використовувати і як змусити його робити те, що потрібно.

Тоді має сенс дізнатися сутнісну функцію (мету / завдання), дійсні причини і особливості Вашого тіла, його ваги, стану Вашого тіла, відчуття слухняності Вашого тіла і ступеня виконання завдань тіла?

Тоді, отримавши знання принципів функціонування тіла і зробивши правильні висновки, можна піти грамотним шляхом реальних змін функціонування тіла.

  •  Про що говорять нам проблеми з тілом, його «неслухняність», проблеми з вагою тіла?
  •  Як правильно контролювати своє тіло і свою вагу, не виснажуючи організм?
  •  Як правильно вибирати те, що я їм (чим я харчуюся), щоб і свої цілі виконувати, і отримувати щастя / задоволення в тілі і в душі?
  •  Як правильно управляти вагою тіла за допомогою свого ставлення до життя, ставлення до людей, предметів, грошей, їжі, соціуму, а також за допомогою вибору Джерела життя – джерела Життєвого Щастя?
  •  Як знайти Источник щастя – Джерело Існування – у своєму призначенні і у власному тілі?

Універсальні технології слідкування за вагою тіла і відкриття внутрішніх резервів щастя дав Антон Кузнєцов на своєму семінарі «Управління вагою тіла, тіло як інструмент для виконання призначення і джерело щастя».

 

Відео для знайомства з семінаром (відео-ілюстрації):

// Антон Кузнецов та команда «Школи Ведаврата».

(Visited 190 times, 1 visits today)