Тантра-Джйотіш цікаво і корисно: Лагна – це вроджена природа людини. (# 13)

Від admin

Як Тантра-наука Джйотіш дає не тільки цікаві відомості, але і корисні знання. Наприклад, розглядаючи карту народження людини ми може визначити основні якості і особливості ( “сильні сторони”) людини.

Лагна і бхава (будинок) в карті народження

Зокрема, вивчивши в карті народження Лагну, розглянувши всі впливи на неї, можна сказати, яка Сила (Граха, “Планета”) або які Сили будуть виявлені в людині.

kundali-bhavas-2Якщо її Лагна знаходиться під переважним впливом Буддхі ( “Меркурія”), то для такої людини найважливіше впевненість у виживанні, в матеріальному майбутньому, тому їй рекомендується “робити запаси”, ставити міцні двері та надійні замки, бути практичним і поінформованим, стежити за аналітикою і так далі, слід дотримуватися режиму дня, розпорядок і систематичність в поведінці і в оточенні, а в житті їй обов’язково потрібно знайти надійну людину і попросити у неї заступництва, оскільки вона боїться довіряти. Якщо таку людину беруть на роботу в компанію, то є багато конкретних рекомендацій, зокрема їй добре займатися інформацією або аналітикою, практичною або інтелектуальною діяльністю, бути інженером або системотехніком або ремонтником, і їй неодмінно потрібні в роботі конкретні завдання / інструкції.

Якщо в карті народження людини Лагна знаходиться під впливом Шукри ( “Венери”), то для неї в житті найважливіше комфорт, приємні відчуття або насолоди, краса, душевні місця, тому їй рекомендується спілкуватися з людьми розуміючими красу / задоволення, що мають смак, оточувати себе приємними речами, предметами, подіями та людьми, приділяти комфорту основну увагу, витрачати ресурси на “душевні спілкування” і насолоди, а в житті потрібно знайти в оточенні людину, яка найкраще розуміє задоволення / красу і вчитися у неї як у авторитету. Якщо таку людину беруть на роботу в компанію, то є багато конкретних рекомендацій, зокрема їй добре займатися роботою пов’язаною зі спілкуванням, організацією заходів або суспільними відносинами ( «паблік»), її робота повинна бути в комфортних умовах, їй підходить діяльність по створенню комфорту / гармонії, крім того можливі проведення переговорів або представницька діяльність, завдання та інструкції повинні бути гармонійними і “людськими”.

Якщо у людини Лагна в карті народження знаходиться під переважним впливом Мангали ( “Марсу”), то для неї важливо володіння (можливість управляти), тому їй краще проявляти свою особистість і підкреслювати свій статус, управляти / протегувати тими, кого він вищий, уникати місць / людей з несхожими думками, їй не потрібно сперечатися, якщо вона не впевнена, що переспорить / переможе, а в житті такій людини необхідно знайти в оточенні найсильнішу особистість і попросити собі протегувати. Якщо таку людину беруть на роботу в компанію, то є багато конкретних рекомендацій, зокрема їй добре займатися управлінням, охороною, «тім-білдінгом» або натхненням своїх / чужих працівників, а також їй підходять діяльності, пов’язані з новими проектами ( “СтартАпи” , інновації, дирекція розвитку, тощо); а її робота, щоб вона її цінувала, повинна показувати її статус, їй потрібно піти за однією людиною і вести за собою кілька людей.

Якщо у людини Лагна в карті народження знаходиться під переважним впливом Шані ( “Сатурна”), то для неї важливо досліджувати (спостерігати) або займатися цікавою (наукової) діяльністю, тому їй потрібно отримувати враження, відвідувати нові місця або явища, намагатися бути уважною і спостерігати, в житті необхідно знайти в своєму оточенні людину, яка глибоко пізнала фундаментальні принципи, і слідувати за нею. Якщо таку людину беруть на роботу в компанію, то є багато конкретних рекомендацій, зокрема їй добре займатися дослідженнями чи наглядовою діяльністю, а також вивчати фундаментальні принципи діяльності, робота повинна бути цікавою і давати можливість для дослідницьких або контролюючих (спостерігають) завдань, а також можливі завдання, що вимагають уваги або завзятості.

Якщо у людини Лагна в карті народження знаходиться під переважним впливом Гуру ( “Юпітер”), то для неї важливий внутрішній стан (стан свободи від зовнішнього / матеріального) або взаємодія з “вищими планами”, тому їй краще бути не прив’язаною до матерії (речей , людей), рекомендується звертати увагу до верхніх витончених сфер життя, орієнтуватися на свій внутрішній стан. Якщо таку людину беруть на роботу в компанію, то є багато конкретних рекомендацій, зокрема їй добре займатися глобальною стратегією або формуванням вищої Цілі / Місії компанії, а також консультуванням або оціночними судженнями, її робота повинна бути максимально далека від деталей / частковостей і вкрай близька до фундаментальних стратегій. Їй необхідно знайти своє “джерело знання”.

Який з цих варіантів відповідає Вам?

Але в дійсності, майже завжди на Лагну впливають кілька Сил (Грах, “планет”), тому їх Сили і якості “змішуються”, тобто поєднуються разом і дають унікальні особливості людини.

Крім того, якості Сил (Грах, “планет”) виявляються в тілі людини, тобто визначають сили і слабкості її здоров’я, формують її конституцію тіла, вказують вроджені і набуті складності тіла / здоров’я.

При цьому в Лагні знаходиться один з дванадцяти Раші ( “знаків сидерического зодіаку”), і це дає додаткове забарвлення поєднання головних Сил (Грах) даної людини.

Поєднуючи всі ці якості Сил (Грах, “планет”) і Раші ( «знаків зодіаку»), фахівець – майстер Тантра-Джйотіша – розуміє глибоку сутність (суть) людини, її призначення ( “реалізацію”, Шлях) і Мету життя, Її сили і слабкості, і може дати їй поради, відповісти на її питання, вказати сприятливі і несприятливі для неї періоди життя, щодо здійснення різних дій, дати їй рекомендації по роботі і “відпочинку” (проведення часу) для досягнення стану щастя.
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнєцов (Ведаврат), Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша
Хроніки Антона Кузнєцова, «1000 і 8 записів» №13

(Visited 536 times, 1 visits today)