Познайомтеся з наукою Джйотіш – книга «Антон Кузнецов – Інтерв’ю з майстром Тантра-Джйотіша». *

Від admin

*** книга Антон-Кузнецов - Интервью с мастером науки Тантра-Джйотиш ***Видано книгу «Антон Кузнецов — інтерв’ю з майстром Тантра-Джйотішу», автор якої – Антон Кузнецов.

Пропонуємо Вам уривки з нової книги. Цю книгу можна купити .

  1. Знайомство – Джйотіш

Джйотіш – найдавніша наука, що дозволяє правильно розставити життєві пріоритети, розібратися в собі, своєму світі і оточенні. А фахівець з Тантра-Джйотіш – це та Людина, яка, спираючись на ЦІ стародавні Знання,  досвід, Особливе Бачення Світу, допоможе розібратися з найскладнішими життєвими ситуаціями.

Джйотіш – це Ведична Астрологія. Але мені б хотілося розширити це визначення, я б назвав Джйотіш ведичної наукою всезнання. І це – дуже важливе, істотне доповнення. Джйотіш, звичайно, базується в основному на Астрології, але в ньому застосовується і багато інших методів отримання Знання: знамення, читання руки, читання особи людини, її тіла тощо. Основний метод – це читання карти народження, звідси і зв’язок Джйотіша з ведичної Астрологією. Карта народження використовується для передбачення, прогнозів, порад і рекомендацій. Але, як ми пам’ятаємо, читання карти народження – це не єдина технологія Джйотіша.

Як фактично проявляється те, що Крама-Джйотіш – це наука всезнання?.. Коли людина приходить до фахівця Джйотіша і задає йому питання, справжній фахівець, використовуючи вищезгадані технології, і інші способи отримання знання (Тантра-Джйотіш), дійсно може відповісти на будь-яке питання.

[…]

Володіючи певними Принципами (фундаментальними Знаннями) можна поліпшити не тільки взаємини, а й здоров’я (тобто, використовувати ці Знання для досягнення досконалого здоров’я), знайти своє життєве призначення. На перший погляд може здатися, що взаємини, здоров’я, Призначення і так далі – це дуже різні теми, але, оскільки Тантра-Джйотіш визначає самі глибинні процеси явищ, Суть усього, що відбувається, вона вивчає такі фундаментальні принципи, на яких ґрунтується Саме всесвіт, то, природно, що вона знаходить універсальні ключі для відповідей на будь-які життєві питання (в тому числі: і взаємини, і стан здоров’я, і стан призначення / Натхнення, і так далі). Якщо ми зможемо дослідити найглибшу Суть Життя, то ми побачимо Єдину Основу, тобто одні і ті ж Закони, або – Принципи, у всіх проявах Всесвіту. Тому, якщо ми знайдемо Ключі до того, як створювати правильні (природні, ієрархічні, еволюційні) взаємини, то ті ж самі Ключі потім зможемо застосовувати і для розуміння і досягнення досконалого здоров’я, у визначенні та проходженні свого Призначення, і в інших, як головних, так і другорядних сферах нашого життя.

 

  1. Знайомство – Антон Кузнецов (Ведаврат)

*** Антон Кузнєцов – книга Майстер і Вчетель з Тантра-Джйотіша [Ведичної астрології] ***Я в консультаціях і на семінарах застосовую Принципи науки Джйотіш. Джйотіш – це не просто Ведична Астрологія, Джйотіш – це наука всезнання. І як ведична наука, вона вимагає ведичного підходу. Найоптимальніший спосіб передачі Знань – це не передача накопиченої інформації, тобто, не навчання в сучасному, спотвореному розумінні цього слова, а особиста передача Стану Вчителя до учня.

Джйотіш також можна назвати наукою, яка передбачає майбутнє. Яким чином Учитель може навчити учня передбачати майбутнє? Він може дати йому набір правил, ознак, “прикмет” (знамень), за якими можна навчитися передбачати майбутнє. Або, Учитель може передати стан, в якому учень отримає відповіді на всі питання. І такий, другий спосіб, природно, найбільш ефективний. Учитель має особливий Стан, стан Свідомості, внутрішній стан Духу. І це він передає своєму учневі.

[…]

Для Джйотіша немає закритих дверей, чи таких замків, до яких не можна було б підібрати ключі. І все це для того, щоб допомогти людині знайти рішення її проблеми, визначити її сильні сторони, знайти її головне життєве Призначення.

  1. Про автора книг
*** Антон Кузнєцов Ведаврат - майстер і вчитель Тантра-Джйотіша, ведичний астролог ***

Антон Кузнецов Ведаврат – майстер і вчитель Тантра-Джйотіша, ведичний астролог

Антон – широко відомий фахівець з Ведичної астрології, Тантра-Джйотішу, Ведичної Філософії, Ведичної нумерології і інших ведичних наук.

З 1997 року займається вивченням науки Джйотіш, був першим, хто переклав на російську мову і видав книги з Ведичної астрології (зокрема, класику Ведичної астрології – “Бріхат-Парашара-Хора-Шастра”, і багато інших), творець і керівник багатьох інтернет -проектів з просування Знання Джйотіш.

В даний час Антон Кузнецов – автор і лектор, консультант і ведичний астролог, перекладач, публіцист і видавець, майстер з ведичної технологіям. Зараз передає Знання, читаючи лекції і проводячи семінари / вебінари, даючи консультації та ініціації.

Крім того, Антон – талановитий інженер, програміст, професійно займається інформаційними технологіями. Антон – батько численного сімейства.

 

logo-mayak-animited-from-gaechka-1-512x800

Книги Антона Кузнецова (Ведаврата).
Щоб замовити книги Антона Кузнецовапишіть нам.

.
Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антон Кузнецов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 327 times, 1 visits today)