“Три Призначення («ролі») життя жінок” — Антон Кузнецов.

Від adm-ua
*** Антон Кузнецов: Тільки три проявлення (3 "ролі", 3 окремі шляхи) жінок {42}. ***

Три проявлення — три окремі шляхи — життя жінки

Кожна жінка може бути лише:
* (1) або “Родовою” (патріархальною, чогось Роду) жінкою,
* (2) або  “Природною” (матріархальною, відданою Матерії/Природі) жінкою,
* (3) або “Соціальною” (яка “самореалізується“, хоче “самореалізації” у соціумі) жінкою.

*** Жінка Родова -- три Призначення/проявлення/ролі/шляхи жінок. АнтонКузнецов. ***

1. Якщо жінка “Родова (патріархальна), традиційна, то вона слідує за чоловіком, тобто віддано допомагає йому (йде за ним), та зміцнює і утверджує в Матерії його Рід.

*** Жінка Природна -- три Призначення/проявлення/ролі/шляхи жінок. АнтонКузнецов. ***2. Якщо жінка “Природна (матріархальна) стихійна, то вона слухає Природу і веде цим шляхом за собою чоловіка (або чоловіків); й таким чином використовує чоловіків та ресурси, щоб укріпляти і Природу і свою жіночу природу-суть.

*** Жінка соціальна -- три Призначення/проявлення/ролі/шляхи жінок. АнтонКузнецов. ***3. Якщо жінка “соціальна (суспільна), почуває себе сильною особистістю, яка хоче самореалізуватися в соціумі  (наприклад, присвячує себе творчості чи бізнесу), то тоді вона намагається стати успішною особистістю (тобто людиною, котра має досягнення) і на це витрачає свої жіночі природу, сили та решту наявних її можливостей (“ресурсів”).

Очевидно, що неможливо одночасно рухатись та перебувати хоча б у двох із цих жіночих проявлень (у двох “ролях”, на двох шляхах).

Коли мене питають, що є самим головним для жінки — для того, щоб вона була Щаслива, щоб вона виконувала своє Призначення, щоб зазвичай перебувала у стані Задоволення, то я впевнено, закономірно та відповідально можу відповісти: найголовнішим для жінки є обрати одне з трьох Проявлень жіночої природи (одне з трьох жіночих Призначень, “ролей”), і обравши його – завжди та всюди незмінно рухатися оцим одним Шляхом.

То ж, чи знаєте Ви – хто Ви є: Родова жінка, Природна жінка, чи жінка, яка прагне самореалізації ?

// АнтонКузнецов, майстер Тантра-Джйотішу.
// хроніки Школи “Ведаврата, запис № 42

 

(Visited 196 times, 1 visits today)