Антон Кузнецов: Чому жінка хоче бути заміжньою, мати сім’ю, народжувати дітей?

Від admin
««« семінар Основи принципи гармонії взаємин і закони стосунків — Антін Кузнецов »»»

Які причини того, що жінка хоче мати дітей? Навіщо її діти?

 

Зрозуміло, перш ніж почати щось робити, слід завжди знати — для чого це потрібно.

І тим більше перш ніж «заводити» дітей, людині потрібно добре розуміти — для чого їй потрібна дитина.

І чи є різниця між таким розумінням у чоловіка і у жінки? Яка різниця їх цілей в цьому? Для чого кожному з них потрібні діти?
Крім того, існує ще одне важливе питання: жінка хоче дитину від конкретного чоловіка, або хоче його «взагалі», “неважливо від кого”?


««« Чому жінка хоче бути заміжньою мати сім’ю і народжувати дітей »»»Тільки розібравшись з цими питаннями, можна говорити про усвідомлене батьківство, про створення гармонійної, цілісної і стабільної, сильної сім’ї.

В ідеалі, коли жінка відчуває, що хоче мати дітей, вона хоче їх не «взагалі», а щоб ці діти були від справжнього, гідного чоловіка, якого б вона сама відчувала, як відповідального, якому змогла б повністю віддати відповідальність за сім’ю.

Таким чином, на природному, первинному суттєвому рівні — у своєї душі — кожна жінка відчуває, що наслідком відданості жінки, слідування за чоловіком, стає її бажання віддати себе відповідального гідному чоловікові, а наслідок такого її відношення – це і є народження йому дітей.

Тоді чому і «самостійні жінки» теж хочуть мати дитину? Жінки, які не віддані чоловікові (тобто що йдуть по життю не за Силою чоловіка, а за якоюсь іншою Силою), в основному заводять дітей або «для себе» — заради своєї особистості (его), або заради тієї Сили, за якою вони йдуть. Такі жінки не відчули потоку Сили від чоловіка. Вони, звичайно ж, можуть народити «собі» дитину, і їм при цьому буде здаватися, що вони зможуть самі виховати її, тобто дати їй знання і принципи, щоб вона стала маминим продовженням, але в житті це не спрацює в глибинному розумінні. Жінка за своєю природою не може бути авторитетом для своїх дітей. Але за таку життєву позицію жінці, на жаль, доведеться багатьом заплатити — жіночим здоров’ям, взаємовідносинами, «особистим щастям» і так далі.

««« Чому жінка хоче мати дітей — навіщо її діти »»»

Для кого?

У правильній — природній — ситуації що відбувається, коли жінка хоче народити дитину не для себе (не для того, щоб самій її виховувати), а для сильного чоловіка, тобто для того, хто для неї Джерело життєвих сил, Сенс існування? Тут діє відомий принцип: все, що ми робимо, повинно давати нам Внутрішню Силу, нас посилювати. Якщо чоловік сильний, то він розуміє мету народження дітей і цінність дітей для себе, для свого Роду; і він буде радий кожній своїй дитині. Позаяк при таких взаєминах жінка йому по життю допомагає, тобто йде за чоловіком, то вона буде робити все, від чого він буде розвіватися, посилюватися, тобто ставати більш зрілим, більш усвідомленим, більш гідним, сильнішим. У такій ситуації жінка з радістю буде народжувати для чоловіка дітей,  тим самим — ще більше його посилювати, ощасливлювати, давати задоволення і йому, і собі.

Крім того, коли природна жінка вважає свого чоловіка найкращим — найсильнішим, найбільш гідним, найвідповідальнішим, то вона хоче, щоб таких, як він, було більше, і, отже вона прагне народити йому таких же майбутніх чоловіків, як він, тобто його синів.

Чому жінка не хоче дітей?

Чому деякі жінки не хочуть мати дітей?
Цих причин набагато більше. Але їх можна і потрібно систематизувати, зрозуміти їх суть.

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата /// Антон Кузнецов, магістр наук (M.Sc.)
/// майстер і вчитель Тантра-Джйотішу

(Visited 264 times, 1 visits today)