Антін Михайлович Кузнецов, M.Sc. — експерт системного аналізу, консультант Тантра-Джйотіш {13}

««« Антін Михайлович Кузнецов — експерт і консультант — системний аналіз і Тантра-Джйотіш — пан-майстер і вчитель »»»

Класична вища освіта (магістр технічних наук) і посвята в стародавні традиції та знання дозволяють Антону Кузнецову займатися системним аналізом і дослідженнями функціонування систем: бізнес-процеси, взаємини людини, спільноти людей, ідеології і філософії людства.

Для традиційний досліджень та сучасного системного аналізу в “Школі Ведаврата” використовуються знання про принципи фунціювання систем, про свідомість людини та закономірності його розвитку, про фукнції і тіло людини як інструмент пізнання та виконання призначення.

Додатково до системного підходу, Антін застосовує природні методи пізнання та практики свідомості (зокрема, медитацію / споглядання), поєднання раціонального [розумового] знання з ірраціональним [внутрішнім] баченням щодо досліджуваного питання, предмета, явища.

* Антон Михайлович Кузнецов (про автора) *** Антін Михайлович Кузнецов (Кузнєцов) народився в 1971 році в Україні, в місті Бахмут (колишнє місто «Артемівськ») Донецької області.

Вивченням Ведичних наук і технологій почав займатися з 1997 року.

У 1998 році пройшов курс Джйотішу в Міжнародному Університеті Махаріші (MIU/MVU) у Львові.

Неодноразово відвідував Індію з метою отримання глибшого досвіду і знань Джйотішу.

Отримавши дозвіл і благословення від авторів-перекладачів стародавніх книг по Джйотішу, Антон Кузнецов переклав з англійської мови на російську і потім видав найвідоміші та значні праці: «Бріхат-Парашара-Хора-Шастра», «Джатака-Бхаранам» та інші.

Сприяв виданню понад десяти книг по Джйотішу [Ведичної Астрології] — Гіріша Чанда Шарми, Санджая Ратха, Б.С.Рао, П.В.Р. Нарасімхи Рао та інших авторів.

На даний час Антон Кузнецов – це експерт, майстер і вчитель, засновник власної Школи Ведаврата.

Він проводить семінари, вебінари, інтернет-курси й лекції, та особисті консультації щодо розвитку та покращення життя за допомогою принципів системного аналізу і знань Тантра-Джйотішу та інших Ведичних наук.

Він також є консультантом технологій свідомості та Ведичних технологій.


* Антон Михайлович Кузнецов - майстер науки Тантра-Джйотіш експерт технології ЛайвДевайс вчитель ***

(Visited 1 552 times, 1 visits today)

3 коментарів для “Антін Михайлович Кузнецов, M.Sc. — експерт системного аналізу, консультант Тантра-Джйотіш <small><sup>{13}</sup></small>”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *