Професія дружина: муза або домогосподарка?

жінкаНа кожному семінарі з Взаєминам Тантра-Джйотіш пояснює жінкам їх призначення бути Жінками (як це не банально).

Пояснюючи прості і природні Принципи Життя Майстер Тантра-Джйотіш намагається повернути жінкам їх природу, а заодно, здоров’я, щастя і спокій.

Однак, сьогодні жінки бояться залишити роботу, присвятити себе чоловікові і родині. Вони бояться стати НІКИМ! Домогосподарка … Це слово — майже образа.

У свідомості більшості людей, жінка, не працююча де-небудь в офісі — нещасна, вона знаходиться просто в домашньому ув’язненні, стає відсталою від життя, обмеженою і недоглянутою …

На противагу їм представляється тип дами «на каблучках, і з розгорнутими волоссям», зайнятої цікавою справою, а не варінням борщу.

На цьому семінарі ми будемо ламати усталені стереотипи!

Ми розберемо, відчуємо і повіримо, нарешті, що присвятити себе чоловікові, бути ЗАміжньою, це не рівне — бути домогосподаркою!

Досить згадати «Казку про Царя Салтана …» Де виявилися ті дами, які вважали, що для того, щоб стати дружиною царя, достатньо вміти добре шити і готувати? ..

Навчитися бути справжньою Дружиною — складніше, ніж навчитися бути хорошим інженером або бухгалтером! Цьому не вчать ні в одному інституті!

Бути справжньою Дружиною — це бути Музою! Натхненницею!

І діапазон професій, якими вона повинна володіти — нескінченний. «Від перукаря, до юриста». Хороша Дружина — це і штурман, і зброєносець.

Розберемо також і «хворе» питання «самореалізації» «непрацюючої» жінки. Чи можлива вона у жінки, яка повністю присвятила себе чоловікові?

Порівняємо і коло інтересів Жінки-Дружини і «самореалізованої» панночки, що просиджує цілий день за пасьянсом в задушливому офісі.

Придбати відео- і аудіо-записи семінарів Антона Кузнєцова.
Записатися на «живі» семінари та лекції.

(Visited 223 times, 1 visits today)