Які є проблеми у взаєминах?

Від admin
*** семінар «Основи гармонії взаємин» — Черкаси 14-16 червня 2019 року — Антін Кузнецов ***

Які існують проблеми у відносинах,
і до кого звертатися за відповідями?

  • Які неприродні та природні стосунки між чоловіком і жінкою?
  • Що таке гармонія — ієрархія — взаємин у родині?
  • У чому причина конфліктів у взаєминах?
  • Чи можливе і чи необхідне розуміння у стосунках?
  • Чи можливе взаєморозуміння у взаєминах?
  • Довгочасність і гармонічність стосунків — як її досягти?
  • Як побудувати стосунки «батько – діти» та «мати – діти»?

Оскільки в сім’ї у всіх членів сім’ї різні статуси, то і відносини між ними будуть різні, і сім’я повинна бути цілісною системою з гармонійними, тобто впорядкованими, ієрархічними відносинами.

Важливе питання — який варіант у взаєминах ліпший:
(1) управляти, (2) підкорятися або (3) «домовлятися»?

Якщо потрібно / можливо застосовувати всі три варіанти для різних відносин, то як дізнатися — який з них з ким використовувати? Що робити, якщо не вдається управляти відносинами, не хочеться підкорятися і не вийшло домовитися? Чого у мене не вистачає, коли я маю намір управляти, головувати в стосунках? Що мені заважає підкорятися? Коли мені слід бути іншим, веденим у відносинах? Чим можна і потрібно пожертвувати у відносинах?

Коли мені необхідна відповідь на мої запитання, і я звертаюся за нею до Бога (до Вчителя / Гуру, до Простору), то, по суті, я питаю у Вищих Сил (Грах / Деват, Небесних Сутностей), які володіють Знанням. І тому, щоб отримати відповідь, я повинен ясно і чітко сформулювати своє питання / нужду, хоча б для себе. Це дуже важливо, і з цього необхідно починати.

Щоб питання було найбільш зрозумілим, йому потрібно надати найбільш конкретну і чітку форму, зокрема: «що мені заважає», «як цю причину або перешкоду усунути» і так далі. Точне питання всі розуміють, і Вищі Сили його теж зрозуміють, і дадуть відповідь. Наприклад, що ж мені заважає робити те, що я вважаю правильним і навіть хочу виконувати? Запитуйте — й відповідь прийде обов’язково.

 

*** Антон Михайлович Кузнецов - майстер та вчитель Тантра-Джйотіш ***

// Антон Михайлович Кузнецов 
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотішу

(Visited 136 times, 1 visits today)