Як правильно формулювати свої цілі і бажання?

Від admin

життєвий досвідПісля того, як людина усвідомлює мету взаємин, наступним етапом йому необхідно чітко розібрати і зрозуміти, що тепер слід змінити у своїх взаєминах. Це кожен повинен ясно усвідомити і сказати сам собі. Тобто, мені потрібно розібратися в чому нужда, що «не так» у відносинах, що саме слід поліпшити у взаєминах. У чому головна моя проблема [проблема для мого «Я»]? Які дійсно труднощі існують у взаєминах?

Чому це так важливо? Тому що, по-перше, коли я знаю, що я маю намір отримати, тоді я це отримую. Друге, Сили Життя — Грахи, Сутності, Девати — живі; і Сили взаємини теж живі. Коли я на щось звертаю свою увагу, я пробуджую в цьому Силу. І чітко формулюючи питання, у тому числі до Сили взаємин, я закликаю Її до допомоги, до надання відповідей.

 

Сили ЖиттяГрахи, Девати — мають знання; й я питаю в них поради, прошу силу, і у відповідь вони мені її дають. Тому потрібно чітко сформулювати (тобто запитати Грахи / Девати) навіщо мені потрібні стосунки? Що в них не так, що мені слід поліпшити?

Однак, те що я порахую необхідним у взаєминах, не повинно бути позначено загальними гарними  словами, бути звичним побажанням, сформульованим громадською думкою. Це повинно бути моєю реальною необхідністю, нуждою. Наприклад, люди часто говорять, що у взаєминах хочуть «розуміння». Але «розуміння» — це дуже неоднозначне поняття, і насправді тут не зовсім ясно, чого саме хоче людина. Зокрема, він хоче зрозуміти когось або щоб його хтось розумів? А чи має він можливість зрозуміти когось і чи має він право, щоб хтось намагався його зрозуміти ?! Іншими словами, оскільки Бог ідеально досконалий, він може виконати будь-які бажання, і якщо я, наприклад, звертаючись до Нього, кажу: «Я хочу розуміння …», як Ви думаєте, Бог мені дасть те, чого я хочу? Ні. Тому що під одним формулюванням «розуміння» маються на увазі речі не просто різні, а протилежні за суттю. «Розуміння» взагалі — не існує. До того ж, якщо я бажаю «взаємного розуміння», то чи маю я на це право? Зокрема, я бажаю розуміти дії Отця Небесного, але чи маю я право бажати, щоб він розумів мене? Тому, для досягнення вірного результату, потрібно мати правильний намір, і вміти його точно і чітко формулювати (навіть для себе самого).

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотиша Ведаврата *** // Антон Кузнецов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 330 times, 1 visits today)