З чого завжди потрібно починати?

Від admin

Тантра-Джйотіш говорить, і це підтверджується досвідом, що завжди потрібно починати з ясного розуміння мети. Якщо я щось роблю, то я повинен чітко розуміти (усвідомлювати), що саме я роблю? І для чого я [«Я»!] Це роблю? Наприклад, я збираюся народити дітей, мені потрібно ясно знати, що таке діти. Не просто думати, що це якась маленька симпатична істота. Потрібно розуміти суть і мету: це відповідальність? чия? моя або когось іншого? що це дасть мені і чим доведеться за це заплатити, як зміниться від цього моє Життя, моє відчуття життя. З цього (Суті і Мети) потрібно починати все і завжди! У тому числі і Взаємовідносини.

Так, якщо я вирішив дізнатися про щось, не розуміючи навіщо мені це потрібно, то від цього знання мені буде вкрай мало користі, це буде непрактично.

Наприклад, я вирішив піти на семінар, який називається «Взаємовідносини» (або «Як будувати взаємини»), а я точно знаю, що таке Взаємовідносини, і я ясно усвідомлюю, для чого мені [«Я»!] Вони потрібні?

Я завжди повинен розуміти, куди і навіщо я йду, чого я хочу. Тобто, перш, ніж починати будувати взаємини, необхідно зрозуміти, усвідомити дві речі: 1) що таке взаємини взагалі? 2) для чого мені потрібні ці взаємини, яка моя Мета коли я шукаю їх? Не розуміючи перших двох речей, далі взагалі немає сенсу йти. Тому, якщо ми зрозуміємо, що таке відносини, тоді ми вже можемо думати, а чи треба їх взагалі будувати? І якщо треба, то як і до чого в них йти?

*** Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотиша Ведаврата *** // Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 139 times, 1 visits today)