Антон Кузнецов: прогноз на 2016 рік згідно Тантра-Джйотішу [Ведичної Астрології]

Від adm-ua
* Антон Кузнецов: прогноз на 2016 рік згідно Тантра-Джйотишу [Ведичної Астрології] ***

Прогноз на 2016 рік від Антона Кузнецова через знання та технології науки Тантра-Джйотіш (“Ведична астрологія”)

Карта 2016-го року.

У ЛагніЧандра [“Сила Місяць”] та Раху у раші Канья [знак “Діва”]. Рік пройде “на рівні мислення” (у сприйняттях, відчуттях, емоціях, сприйманнях) тобто на рівні відчування, приймання, сприйняття, охоплювання, вражень та почуттів, у яких будуть панувати захоплювання і охоплення, ловіння і спіймання, злапання і піймання, екстаз і ентузіязм, пристрасність і жагучість, опанованість і божевільність. Але усі відчуття та емоції, викликані захоплюванням та опанованістю буде проаналізовано “інтелектом” та узгоджено “логічно”. Тем не менш, “розум” (мислення, сприйняття) буде турботний, невгамовний, неспокійний.

У Тріконах (1/5/9) знаходяться жіночі і земні раші. Рік буде “внутрішнім” (“прийнятним”, “пасивним”) і “практичним” (“матеріяльним”, “об’єктивним”), тобто дасть враження, сприйняття та відчуття і буде штовхати до примітивних, тлінних, пракхтичних дій та цілей виживання. Матеріялізм та матеріялістична точка зору буде мати перевагу; прагматизм та “об’єктивність” (“логічність”) буде сидіти на покуті та вважатись головним, особливо стосовно накопичування і систематизації, сортування та зберігання, класифікації та схову, й не тільки коштовність/речей/ресурсів, а також фактів/інформації/відомостей/звісток.

Державець Лагни — Будха — у 5-ї Бхаві. Напрямки/рухи життя будуть спрямованні на сфери послідовників/помагачів/учнів/дітей, на сфери засвоєння (“перетравлення” як їжі/матерії, так й фактів/інформації та досвіду/знань), на сфери інтелектуального засвоїння та первинної освіти/навчання, на сферу магічних слів/текстів, магічних інструментів (Янтр) та магічних/чарівних оберегів (тобто сферу езотерики, магії, чаклування).

Арудха-Лагна – у 9-ї Бхаві. Буде здаватися, що ми їдемо по “Духовному шляху” (за ради Призначення, виконуємо Вищи Закони і додержуємо Божі/Вищі/Родові Принципи); але це є тільки ілюзія. Насправді це є одно лиш мана еволюції, розвитку та зростання Духовності.

Кету – у 7-ї Бхаві. У цьому році ми будемо лякатись та уникати стосунків та відносин; нас буде страхати та жахати досвід минулих стосунків, тому ми будемо ухилятися від відносин, страхатися створювати нові чи глибше поринати у існуючи.

Будха як державець Кендри (1/10) – у Тріконі (5). У цілому рік не поганий, але показані тенденції – це є виявлений “інтелект” (логіка і “об’єктивність”, примітивність і виживання, матеріялізм замість ідеалізму, концепція замість знань/принципів), що буде переважати у сферах послідовників, засвоєння, магічних/езотеричних “інструментів” (у тому числі звуків/речей захисту – Мантр, Янтр, амулетів, тощо).

* * *

Гочара [транзити] 2016-го року

Весь рік: (1) Шані знаходиться у Раші Вришчика 8; (2) Раху – у Раші Сімха 5; (3) Кету – у Раші Кумбха 11.

1) Шані – у Раши Вришчика (8-му) =>

У людей Сила спостерігання/невідступності, Сила відда́ності/вірності буде обмежена і слаба, людям буде важко буди спостережливими, уважними, як і вимогливими, невідступними, настійливими, й одночасно люди не будуть усвідомлювати — кого вчувати і слухати, кому вірити, за ким йти, кому допомагати, кому служити і придаватися; люди будуть погано відчувати Вищі Сили (Вищи Принципи/Закони), як й погано слухати заступників/ласкавців (керівників, провідників) та голів/господарів (зверхників, батьків). Люди будуть відчувати обмеження/границі/межі, або яка аскези (також вимушені), або як страждання, ляк, жах. Буде здаватися що буцімто Вища Сила (Бог/Цар/Король/Президент/Батько…) залишив мене самого жити і навіть виживати; особливо “прості люди” (люди з низьким рівнем свідомості, люди низьких верств) будуть відчувати себе залишеними. Але весь подібний досвід є цінною підставою для трансформації та змін, особливо для внутрішніх змін, розвитку свідомості та духовного росту. Усі проблеми та браки/нестачі варто розцінювати не тільки як аскези, але й як уроки/години/науку, отримувати досвід то робити правильні висновки.

Головне що хоче мені сказати (то є підказати!) Сила Шані, коли вона у Раші Вришчика, – це є допомогти мені найти відповідь на її запитання до мене “За ради чого?”, “З якою метою?”, “Навіщо?”, “Для чого це?” (“Для чого ти це робиш?”) та таке. Якщо Ви відчуваєте у 2015-2016 році непокій, бентежу, стривоженість, занепокоєння, збентеженість, хвилювання (найпаче якщо Ви відносите себе до “нормальної” людини, тобто до “людини як усі”, “звичайної людини”, до “більшості”), то Вам варто як можна раніше дати відповіді на ці питання від Вищої Сили до мене “За ради чого я живу?”, “За чим я йду?” (“За якою Силою я йду?”).

2) Раху – у Раші Сімха (5-му) =>

Ми будемо відчувати “зголоднілість” (пустоту, свербіння, потребу) у самому своєму центрі (у черевному сплетінні); людей буде захоплювати важливість суті, чогось суттєвого/центрального/головного; якщо б ми жили у королівстві, то нашу увагу приваблював цар то його трон, а у нашому жити нас будуть займати президенти і навіть “уряд світу”, золото та влада, і також ажень Сила буття та Принцип існування. “Сила Майбутнього” (Сила, що пориває нас до Майбутнього, до здійснення/сповнення, до мрій) відживлена та виявлена; Сила Майбутнього (Сила Поривання) буде виявляти свої якості через керування, одухотворення, творіння.

Коли ми будемо дивитися уперед (“робити плани/мрії”), то у цей період варто знати — хто чим буде керувати (“хто тут є цар/цісар/король/господар/бог?”), хто за це відповідає (“хто на троні?”).

3) Кету – у Раші Кумбха (11-му) =>

У нас буде відчуття, що “раніше все було просто та легко”, що у минулому ми все отримували без зусиль та й заслужено, що “раніше було ліпше” (“необтяжливо та вільно”). Минуле нам буде здаватися розумним і планованим, конструктивним і конструйованим, навіть більш прогресивним та передбачуваним. “Сила Минулого” (наш “Минули Досвіди/Відчуття”) будуть намагатися бути засадою для наших задумів, ідей, намірів, думок та проектів (здійснювань), але Силі Минулого тут слаба і не може проявити свої якості; не можливо важко і “мріяти уперед”, і переживати минулий досвід позаду.

Нам варто пам’ятати, що “минуле э минуле” (“залишай свій хвіст в минулому!”), й важливо те, що з минулого ми частіше залишаємо тільки спогади та відлунювання своїх відчуттів, яки частіше усього хибні. Минулого вже немає, й ніколи не буде. Й свої власні задуми, ідеї, намірі для здійснювання варто покладати на знаннях — на знатті та віданні Принципів, Законів, правомірностей.

***

Граха Гуру у 2016-му році: (1) до 10 травня Гуру – у Раши Симха 5-му ретроградний;  (2)  між 10 травня та 11 серпня Гуру – у Раши Симха 5-му директний; (3)  після 11 серпня Гуру – у Раши Канья 6-му.

1) До 10 травня Гуру – у Раши Симха (5-му) ретроградний. =>

Сила Знань та Мудрості (Сила Простору) потужна та жвава; особливо керівники/провідники, голови/зверхники будуть більш ставитися на знаннях і мудрості, на законах та принципах. Але знання “доходять” до усіх не “з першого разу”, треба повторювання слів, досвіду чи уроку/науки, щоб інформація стала знанням, щоб факти дали принципи, закономірності усвідомились як закони.

Не плутайте інформацію і знання. Розумійте, що трактування та усвідомлення “факту” повністю залежить від фундаменту (“точки зору”, системи цінностей) та глибини розуміння (рівня свідомості).

2) Між 10 травня та 11 серпня Гуру – у Раши Симха (5-му) директний; =>

Сила Знань та Вчителя (Сила Безмежності) дужа та ефективна; “центральні люди” (люди влади/керування) найпаче будуть більш покладатися на знаннях і принципах.

Використовуйте цей час (червень-липень 2016) для набуття знань, особливо якщо Знання пов’язане з управлінням, з Вищими Принципами, або спрямовані на Вищу Мету. Коли Ви відчуваєте, що Ви є “цар”/”керманич”, то поберіть собі мудреця, то беріть від нього знання та поради; коли Ви вважаєте, що Ви мудрі, то кажіть що Ви маєте знання — знаєте закони та принципи, та запропонуйте  це “царю”/”зверхнику”.

3) Після 11 серпня Гуру – у Раши Канья (6-му). =>

Сила Знань (Сила Етеру) обмежена та спрямована на примітивні задачі. Це є час зробити облік та систематизацію своїх знань. “Мудреці займаються практичними та земними речами”. Знання та мудрість використовується на мирське життя.

Систематизуйте свої знання Принципів та Законів. Це є час, щоб “збирати каміння”. Розумійте, що їде період, коли не цінують і не поважають Вчителів та Мудреців, але Ви самі не будьте на поводі і поважайте знання та вчителів, навіть коли у них нелегкі часи.

2016-2017 Самват-рік (цикл Самватсара) у 2016-му році

2016-й рік з 8 квітня – це є Духмукха-рік.

Переклад слова durmukha दुर्मुख ( “of a serpent-demon”) з Санскриту.
— ferocious, using strong words; — лютий/жорстокий, той хто каже шорсткі/незвичайні/нечемні слова;
— one who speaks harshly — той хто каже різко/шорстоко.
— with a foul mouth; rude or offensive in speech; abusive — з обличчям/ротом/промовою, яке образливе/брудне; грубий (той що ображає) у промові/мові; образливий.

Книга Джатака-Бхаранам: “”” {шлока 2:30} Результати народження у Самват-рік ‘Дурмукха’ दुर्मुखी : Людина, що народилася у СамватіДурмукха’, є жорстока, має негожий (осуджуваний) розум, вона жадібна, ошукач/шахрай по єству, має кривій рот {промову}, має гріхи/провини/вади, не згодна з думками інших людей, вона лиха/люта і розпусна/безпутна.
Коментарі: Слово ‘ДурМукха’ дослівно означає “той, хто має потворне обличчя”. Тому про такого чоловіка кажуть “він має кривій рот”. “Кривина” буде також й у розумі — він ніколи не згоден з думами та ідеями інших людей. Такий чоловік не має доброчесності і гідної поведінки. “””

Крім того, “Durmukha” означає того, хто передає погані новини, міркує нечисто, говорить брудно і діє непристойно (“Durmukha” в ролі року Samvatsara-циклу має свій символ “ворон” або “гриф”, що показує зв’язок з Шані-Грахой).

Таким чином, Духмукха-рік буває турботним, невгамовним, неспокійним. Це може зруйнувати мир/спокій, де він ще зберігався, і активізувати шанси початку нових війн. Люди з багатьох регіонів будуть змушені зазнати хвилювання/проблеми або стати біженцями через військові події, через внутрішні чвари і переляки, через збільшення активності терористів, іноземних агентів/шпигунів, контрабандистів, диверсантів та подібних підступних елементів.

2016-й рік до 8 квітня – це є Манматха-рік.

2015-2016 рік є рік Манматхи (КамаДеви). КамаДева (Манматха) —  це Девата, який відповідає за “фізичні (тілесні) задоволення”, “насолоди тіла”, сюди ж входять музика, танці, мистецтво і все подібне. Тому в цей Самват-рік — “Камадева” (“Манматха“) — народжується багато актрис і акторів, музикантів, композиторів, художників.

До квітня 2016 року люди будуть чомусь зажадати задоволень та утіх, комфорту та відпочинку, хотя ресурсів для цього замало, й вони будуть жертвувати на тішення та насолоди останнє, що мали.

2016-й рік для різних країн

2016 рік і Україна.

Антардаша: Gu/Gu; Гуру від Гуру: у5 (мулатрікона) і у8 – у Лагні. =>

Антардаша Гуру/Гуру => добре для країни; стан і статок, становище і спроможність, етерність і легкість для країни, вільність і свобода, визволення і воля, ліберальність і вільнодум, досвід і знання, Вищий обов’язок/повинність, Вищі Принципи/Закони в країні.

у5 у Лагні => перетравлення, вдуховлення і вдухотворення в країні, творчість і народження нового, створення послідовників/учнів/синів країни;
у8 у Лагні => крім того, перехід/трансформація, зміни/трансформації, досвід що трансформує внутрішній та важкий, розлучення/розвід з оточенням країни, зміна оточення/партнерів країни.

2016 рік і РФ (Росія).

Ra/Bu. Будха від Раху: у6 і у9 (мулатрікона) – у 5ї Бхаві. =>

Антардаша Раху/Будха => на тлі захоплювання, пристрасності, жагучості, опанованості, захоплення, ентузіязма та занадто активності країни головними рушійними силами в країні будуть “інтелектуальні” (логічні, матеріяльні) чинники, цілі виживання, “земні” (практичні, примітивні) цінності, штучні підходи та концептуальні методи, “об’єктивні” (формальні) напрямки і матеріялістичні (прагматичні) задачі.

У 5ї Бхаві – у6 і у9 => Живими та показаними будуть сфера послідовників/помічників країни, сфера “поїдання” та “травлення” (засвоїння) оточення країни єю, сфера “інтелектуального засвоєння” (освіти/навчання) в країні, сфера магічних/чародійних слів, текстів і інструментів (як езотерика, магія та чарування, так й вплив на стан людей), сфера вдуховлення/творчості;
й у цих сферах з одного боку буде багато перешкод, ворожнечі та труднощів;
а з іншого боку у цих сферах будуть успішними тільки ті результати, що уґрунтовані на Вищих Принципах (на Духовних, тобто Родових/Божих Законах), зв’язані з духовними організаціями та чоловіками, спрямовані на підтримку Вищого Знання (філософських і не матеріяльних цінностей буття).

 * * *

Питання та відповіді про 2016-й рік

* Жити стане легше / комфортніше? —— Ні, буде жити “важче, але цікавіше”. 🙂 Крім того, у цілому менш свідомі люди будуть більше страждати (жити важче та обмежено), більш свідома людина буде бачити уроки та трансформації.

* Де і як це проявитися? —— У сфері послідовників/дітей, у сфери засвоєння (як матерії, так й інформації), у сфери інтелектуального засвоїння (освіти/навчання), у сфері “магічних” інструментів (езотерики, чарування).

* Яким професіям буде “легше працювати”? —— Будуть панувати фахи інтелектуальних галузей, первинної освіти, навчання, творчих професій та фахи пов’язані з дітьми.

* Коли сприятливо виходити заміж в 2016 році? —— Якщо казати приблизно, то: {1} кінець травня – початок червня, і {2} кінець вересня – початок жовтня. Але варто зробити розрахунки Мухурти, щоб знати не тільки день (дату), але й час!

* Чи сприятливий 2016-й рік для створення сім’ї? —— Це здебільше залежить від таких факторів: {1} який з трьох типів сім’ї намагаються створити, {2} на якому фундаменті (на яких принципах), {3} хто буде главою сім’ї, і {4} яка мета сім’ї. Взагалі, у році є кільки сприятливих тижнів, але головне не транзити Грах (Сил життя, “планет”), а принципи та мета стосунків.

* Як небезпеки 2016-го року для людей, що розвивають свою духовність? —— Люди, що займаються справжніми Духовними практиками постраждають  менш решти. Але вони будуть змушені зробити важкий і важливий вибір – таки на якому вони боці? За Ким вони їдуть?!

* Антон-Кузнецов (Ведаврат) - майстер і вчитель Тантра-Джйотіш *

 

 

Автор: Антон Кузнецов – майстер та вчитель Тантра-Джйотішу.

 

.


.

* Антон Кузнецов: прогноз на 2016 рік згідно Тантра-Джйотішу [Ведичної Астрології] *

.

(Visited 409 times, 1 visits today)