Гуру і Милість Бога, Гуру-Пурніма та затемнення.

Від adm-ua
*** Guru-Poornima n eclipse | Гуру-Пурніма і затемнення ***

Місячне затемнення може дати особий досвід духовного розвитку.

Затемнення (затьмарення) відмінно підходять для людей Тантри, позаяк їх вплив помножують ефект Садхани. Під час затемнення вони підсилюють свої Мантри, Приношення в Вогонь (Агні-Хотра). Всесвіт допомогає завертати молитви до Вищої Сили та виконувати обряди для своїх Предків. Медитація, підношення (Пуджи) та іншої духовні дії впродовж затемнення будуть нагороджені  Космічним Явищем.

Результати ще більше посилюються тим, коли повний місяць є Гуру-Пурніма, тобто коли шанують Гуру.  Ночі повного місяця викликають наповнення всередині людини, у відчуттях і почуттях, то люди — як Гуру, так і учні — відчувають природне насичення духовним досвідом у час Гуру-Пурніма. Гуру дає благо своїм учням, а учні шанують свого Гуру. Повний місяць надає інтенсивність цім взаєминам.

Світло йде від Сонця, а не від зірок; і Благо (Божа Милість / «Ласка») йде від Одного, а не від багатьох. Гуру має бути один; і лише через Гуру ми приходимо до Вищого, до Бога. Стосунки між Гуру та учнем можуть початися тоді, коли учень зосередиться лише на Гуру. Колись це трапляється, й тоді все відбувається.

Гуру завжди хоче, щоб учні мали свого вічного Гуру. Абсолютна Реальність є справжнім Гуру. Позаяк суть Гуру знаходиться за межами форм та відносних аспектів життя, то Істинний Гуру виводить учнів виходити за межі атрибутів і форм.

Таким чином, Гуру-Пурніма дає кожному з нас можливість змістовно спілкуватися та взаємодіяти з Вищим; або безпосередньо з Абсолютом, або через живого особистого Гуру, якщо маємо його. Гуру-Пурніма – це ідеальний день, щоб переосмислити свій духовних шлях, а також ідеальний день для того, щоб шанувати того, кого кожен з нас вчинив Учителем / Гуру.

На Гуру-Пурніма, я вітаю свого Гуру (गुरु) та Шрі Даттатрею (दत्तात्रेय), а також вітаю всіх інших Гуру та Вчителів, які благословляли своїх учнів.

*** Гуру - Шрі Даттатрея | Guru - Shree Dattatreya | गुरु दत्तात्रेय ***

(Visited 255 times, 1 visits today)