Приклад № 1 розбору Карти Народження чоловіка – Школа Джйотіша ‘Ведаврата’

Від admin

Приклад № 1 (м) розшифровки Карти Народження (чоловічого «гороскопу») – Школа Тантра-Джйотіша ‘Ведаврата’

Спеціально для тих, хто хоче вивчити Ведичну астрологію (Джйотіш) і для тих хто її вже вивчає, а також для всіх, хто сумнівається в правильності своїх інтерпретацій – я проведу серію публікацій з практикою розбору Карт Народження ( «гороскопів») за технологією Тантра- Джйотіша [Ведичної астрології].

Чоловік звернувся до фахівця з Тантра-Джйотіш з питанням: «У мене проблеми з дружиною. Вона поводиться дивно, а я не можу на це вплинути. Наприклад, вона може кудись піти або поїхати без мене, навіть не порадившись або не попередивши, а потім так само повернутися. Часто вона купує якісь абсолютно непотрібні або незрозумілі і дорогі речі. При цьому моя дружина не працює (вона домогосподарка), я її забезпечую. Чому так відбувається? І як я можу це змінити? »

Приватні приклади поведінки дружини, які назвав цей чоловік, відображають одну з істотних комбінацій в його карті народження. Ці прояви, швидше за все, будуть присутні, навіть якщо він вирішить розлучитися і одружується з іншою жінкою. Нижче ми переконаємося в цьому.

Ось його перша карта народження (D-1):

Тут відразу впадає в очі, що Грахи, які вказують на його досвід від відносин з дружиною, ( «Грахи, показники дружини») – Шукра і правитель 7-ої Бхави (Шані) – знаходяться в 12й Бхаві, тобто «В Іншому Просторі”. Це означає, що він і його жінка, як би, знаходяться в різних світах, і це буде проявлятися як різні погляди і цінності в житті, труднощі взаєморозуміння. Крім того, 12а Бхава, як Інший Простір, позначає втрати, витрати. Тому, чоловік буде відчувати дружину, як джерело матеріальних, фінансових втрат і витрат. А також, як втрату цінностей, які він вважає важливими; і буде отримувати від неї досвід розлуки, навіть якщо дружина буде поруч.

Також можна додати, що УпаПада-Лагна ( «фізична» вказівка на дружину) знаходиться у цієї людини з Раху і в 7м Раші; це вказує на захопленність, навіть одержимість (Раху) дружини, на її «неординарність» і екстравагантність, і це проявляється в 7й Раші (Туула, “Живіт») – місця розваг, активного відпочинку і насолоди.

Оскільки у цього чоловіка і Вроджена Природа (Лагна), і Особистість (Мангала) благородні (5-й Раші Симха), тому його такі, в якійсь мірі надмірні, гідність і порядність заважали побачити суть проблеми, і він брав на себе провину за поведінку дружини ( «може я занадто м’який або занадто жорсткий з нею?», «може це нормально, і я перебільшую?»); але якщо подивитися в суть того, що відбувається, можна зрозуміти, що жінка, бачачи потурання чоловіка і перехопивши ініціативу, перетворилася в егоїстичну, вимогливу і неслухняну дитину, при будь-яких спробах привести її до тями і дати розуміння реальності, вона починає влаштовувати істерики.

Крім того, в цій карті народження жінка / дружина (7-ма Бхава) представлена ​​Шані (Сила Об’єктів / Кордонів / Служіння), тому відносини з жінками будуть давати досвід обмежень, тобто, проявляться як труднощі, перешкоди, обов’язки, і в цілому будуть відволікати чоловіка від його Цілі життя (Призначення). Особливо, якщо у відносинах не вибудувана ієрархія. Тобто, відносини в ідеалі (при дотриманні Принципу ієрархії і Принципу Служіння) могли б давати опору і підтримку, але в більш типовій ситуації (коли чоловік йде на поводу у соціуму, у «принципу рівності») відносини створюють для нього рамки і обмеження, віднімають багато ресурсів, відволікають і послаблюють. Цей же Шані (що відповідає в даній карті за жінок і відносини) робить свій вплив на Інтелект чоловіка (Буддха), на його Комфорт (Шукра) і на його Дух / Суть (Сурʼя). А значить, що і ці Сили Життя відчувають ослаблення через стосунки / «партнера» (Шані). Більш того, самі ці три Сили Життя (Грахи) – Інтелект (Буддха), Комфорт (Шукра) і Дух / Свідомість (Сурʼя) – також знаходяться в «Іншому Просторі» (12та Бхава), що посилює негативні впливи на них. З іншого боку, можна сказати, що «досвід Втрат» (досвід Інших Світів або досвід втрат) буде джерелом Знань для еволюції цього чоловіка. Тобто, неприємні, що обмежують і що дають відчуття втрат стани при стосунках з дружиною дадуть цьому чоловікові досвід для Духа (Сурʼя), досвід для Інтелекту (Буддха) і його помилок, і досвід Тілесності або Комфорту (Шукра) і жертвування їм.

У той же час, в карті є два впливи, які дають нам ключі і напрямки для вирішення даної ситуації. Це Дух і Особистість цього чоловіка. По-перше, з цих чотирьох Грах в 12й Бхаві Сурʼя (його Дух) розташований в «Раші друга» (Чандри) і найбільш сильний. По-друге, Мангала (його Особистість) не тільки розташована в Лагні (Вродженій Природі) і управляє 9й Бхавою (Вищого Боргу і Призначення, знання Вищих Принципів), але також, Мангала в цій карті – це Раджа-ЙогаКарака, і вона може стати тією Силою (Грахою), яка допоможе виправити всі негативні ситуації. Тому, цьому чоловікові ми можемо порадити знайти фундамент і опору для життя в своєму досвіді Духа (Сурʼї) і розумінні Вищого Призначення. Цей внутрішній фундамент дасть йому необхідну Силу. А для того, щоб вона втілилася в життя, Вогонь його Особистості (Мангала) повинен стати провідником його Духа. І вже потім, впевнено, по-чоловічому, вогненно, гідно і благородно (5-й Раші) приводити у виконання Вищий Борг і Принципи в повсякденному житті.

Дана рада (ключ) і наступні вже з неї конкретні рекомендації на підставі Знань і Принципів науки Тантра-Джйотіш (які ми тут залишаємо «за кадром») дадуть цьому чоловікові ясність у відносинах зі своєю дружиною, відчуття наповненості життя і щастя.

Кожний учень нашої заочної Школи Тантра-Джйотіша [Ведичної астрології], після проходження короткого курсу зможе давати консультації не гірше, ніж це зроблено в статті.

 

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Автор: Антон Кузнєцов (Ведаврат)
// Майстер і вчитель Тантра-Джйотіша

(Visited 197 times, 1 visits today)