60-річні цикли життя людства і новий цикл 2014-2074 років

Від admin
*** 60-річні цикли життя людства — Самватсара — Самват-рік і новий цикл 2014-2074 років ***

19 червня 2014 року розпочався новий 60-річний період в житті людства, тобто в долі всіх людей Землі.

Два головних цикли з глобальних періодичних змін у світобудові — це 12-річний і 60-річний цикли. У давніх цивілізаціях люди жили в злагоді з Вищими Законами (Божественними / Природними Силами). Час за своїми якостями відрізняється, це можна не тільки побачити по руху планет, зірок і інших об’єктів, але помітити по своїх відчуттях. У різні моменти часу пробуджені різні Сили життя (Грахи, Сутності), які змінюють якості часу кожну годину, кожен день, кожен тиждень, кожен рік і так далі. Наука Тантра-Джйотіш показує те, які сили життя (Грахи, Сутності) жваві в кожен момент життя людини, що допомагає діяти в згоді з циклами (ритмами) і Законами всієї світобудови. Хід часу у вигляді подій оживає зверненням уваги на цикли часу і внутрішні відчуття, пов’язані з подіями в оточенні, в застосуванні цих циклів (періодів) в житті людини. Таким способом всередині мене відкривається поле всіх можливостей.

Два головних з глобальних (всесвітніх) циклів періодичних змін у світобудові — це 12-річний цикл та 60-річний цикл. Перший — це цикл “Юпітера” (Гуру). А другий – це спільний цикл “Юпітера” (Гуру) і “Сатурна” (Шані), позаяк їх цикли (12 років та 30 років) укладаються в ціле число раз в цей період (за принципом найменшого спільного кратного). А момент початку цього періоду – це спільні стани екзальтації Юпітера і Сатурна, яке відбувається раз в 60 років.

Кожне початок 60-річного циклу відзначається не тільки змінами в космосі, в природі, а й змінами в житті людей – в їх відчуттях і сприйнятті життя, в політиці і економіці країн, в геополітиці та макроекономіці світу, в культурі й розвагах народів, в умах і духовності (усвідомленості) людей.

Початок такого попереднього 60-річного циклу був у грудні 1954 року, а початок наступаючого 60-річного циклу — це 19 червня 2014 року. Тобто новий цикл тривалістю в 60 років почався саме 19 червня. Підуть глобальні, значні і доленосні зміни в усьому світі. Тому кожному з нас слід будувати плани на наступні 60 років і почати їх втілювати, потрібно створювати проекти тривалістю в десятки років.

Примітно, що для всієї Землі цей момент (початок шістдесятирічного періоду) стався в день Гуру (‘Гуру-вару’, “день Юпітера”) – в четвер.

І ще більш примітно, що для міст західної України та західної частини країн з 2-м годинним поясом {Eastern European Time Zone (UTC +02:00)}, а також для міст східної частини країн з 1-м поясним часом {Central European Time Zone (UTC +01:00)} – для сходу Польщі, Словаччини, Угорщини та ін. – цей момент стався в годину Гуру (‘Гуру-хору’, “годину Юпітера”).

// Антон Кузнєцов, майстер і вчитель Тантра-Джйотиша


Антон Михайлович Кузнецов: відео-семінар
«Пророцтва на 2014-2015 рік та наступні роки й 60-річні цикли — як правльно жити?».

*** Пророцтва наступний 60-річний цикл — Самват-рік — роки Самватсара ***

(Visited 682 times, 1 visits today)