Практичні заняття з Антоном Кузнецовим, знання та методи їх застосування – “Джйотіш-Школа Ведаврата”.

Від adm-ua
««« Консультації — знання і технології науки Тантра-Джйотіш — Антін Кузнецов »»»

Зустрічі з Антоном Кузнецовим

Школа Ведаврата” – знання Тантра-Джйотіш

Заняття проходять у формі практичних досліджень. Ті, хто вперше приходить на заняття до Антона Кузнецова,формат їх проведення буде дуже незвичним. Адже Антон ніколи не дає готових відповідей і «рецептів щастя». Він завжди веде слухача по шляху дослідження, спрямовує і дає досвід внутрішніх відчуттів, надає учням самим випробувати радість відкриття правильних відповідей (або роздратування і неприємне здивування, в залежності від того, чи приємний людині відповідь, який він сам же і знаходить).

* Ми, в прямому сенсі слова, познайомилися з собою: розпізнавали свої відчуття, класифікували їх, навчилися орієнтуватися в їх різноманітті, розставляти по пріоритетам, і, як наслідок, розуміти як приймати рішення в різних ситуаціях (як прості, повсякденні, так і глобальні, життєвих).

* Ми шукали і знаходили (!) відповіді на дуже важливі питання: «Яке найцінніше знання я можу передати своїм дітям?», «Як самому знайти в собі джерело Знання?», «Як навчитися слухати свій Дух, і навчити цьому своїх дітей?», «Як правильно визначити головне у своєму житті, і зайве, що заважає жити?» (починаючи від предметів в квартирі, повсякденному і професійної діяльності, і включає навіть людей, які тебе оточують). Ці питання пов’язані з Призначенням людини: як знайти себе в соціумі, в чому моя особливість, моя сила і мої здібності, тестування, діагностика та практична професійна орієнтація людини.

* Ми пізнавали Грахи – головні Сили життя. Ми вчилися розпізнавати їх в собі і в оточенні. Пізнавали ієрархічність побудови світу. І, як завжди, в новому світлі відкривали для себе свої ж життєві питання: взаємини в сім’ї, кар’єра і робота, виховання дітей, самопошук і самореалізація.

* * *

Той, хто хоче приєднатися до групи, це ще може це зробити. Спочатку треба прослухати записи попередніх зустрічей. Приходьте й не пропускайте заняття. На таких заняттях реально розумієш, чому кажуть, що Тантра-Джйотіш – це знання для позбавлення від ілюзій.

Є відео-записи цих зустрічей – Відео-Курс у формі відео-записів занять. Його можна придбати.

*** Зустрічі з Антоном Кузнецовим - "Школа Ведаврата" - знання Тантра-Джйотіш ***

(Visited 164 times, 1 visits today)