Альтернативна Школа м. Хмельницький — унікальне навчання дітей.

Від adm-ua
*** Колективний спосіб навчання КСВ — заняття в динамічних парах і різновікове взаємонавчання ***

Батькам школярів та майбутніх школярів!

Альтернативна Школа у місті Хмельницький

Іван Олексійович Куць проводить навчання дітей за програмою початкової школи, але цілком в іншому — альтернативному — форматі (за методиками Нікітіних, Зайцева та інші).

Без сидіння за партою, без домашніх завдань, без примусу та нудьги.

Козацький скоропис та скорочитання, логіка, математика, мова – все це діти вільно опановують.

Навчання проходить без “об’єктивного оцінювання”, тобто без формальних та набридлих оцінок — діти перемагають “себе вчорашнього”.

Спеціально розроблена система “сходинок” допомагає дитині наочно бачити мету навчання, досягнення на шляху до цієї мети, та крокувати до неї у своєму власному темпі.  Саме тому у нас — в такому унікальному класі — швидко та з задоволенням навчаються й 5-річні, й 8-річні діти разом.

Надайте дитині можливість альтернативного цікавого навчання, тоді вона не тільки навчатиметься математиці, мові, скорочитанню, писанню, скоропису, логіці та іншим необхідним наукам, а також пізнаватиме як співпрацювати, перемагати та домовлятися, а також отримати знання, що потрібні кожній зрілій людині у житті, роботі, навчанні та спілкуванні.

Відео для ознайомлення:

Світлини занять Івана Олексійовича:
*** Хмельницький - альтернативна школа - вчитель Куць Іван Олексійович - навчання дітей по унікальним методикам скорочитання ***
` *** Хмельницький - альтернативна школа - вчитель Куць Іван Олексійович - навчання дітей по унікальним методикам мова *** ` *** Хмельницький - альтернативна школа - вчитель Куць Іван Олексійович - навчання дітей по унікальним методикам математика *** ` *** Хмельницький - альтернативна школа - вчитель Куць іван Олексійович - навчання дітей по унікальним методикам логіка ***

///  Альтернативна молодша школа, місто Хмельницький,
/// вчитель – Іван Олексійович Куць.

Школа може бути і має такою: творчою, з натхненням, без нудьги!

 

(Visited 434 times, 1 visits today)