Практичні заняття Тантра-Джйотіш – Хмельницький

Від adm-ua
««« Консультації — знання і технології науки Тантра-Джйотіш — Антін Кузнецов »»»

Цикл практичних занять Тантра-Джйотішу у Хмельницькому – 2018

Продовжуємо заняття Тантра-Джйотішу, м. Хмельницький,
майстер: Антон Кузнецов, тема: «Познайомитися з собою»

Заняття проходять у формі практичних досліджень.

На першому занятті ми, в прямому сенсі слова, знайомилися з собою: розпізнавали свої відчуття, класифікували їх, навчилися орієнтуватися в їх різноманітті, розставляти по пріоритетам, і, як наслідок, розуміти як приймати рішення в різних ситуаціях (як прості, повсякденні, так і глобальні, життєві).

На другому занятті ми шукали і знаходили (!) відповіді на дуже важливі питання. Такі як: «Яке найцінніше знання я можу передати своїм дітям?», «Як самому знайти в собі джерело Знання?», «Як навчитися слухати свій Дух, і навчити цьому своїх дітей?», «Як правильно визначити головне в своєму житті, і зайве, що заважає жити? (починаючи від предметів в квартирі, повсякденному і професійної діяльності, і включає навіть людей, які тебе оточують)» і багато інших.

На третьому та четвертому занятті ми дізнавалися про Грахи – головні Сили життя. Вчилися розпізнавати їх в собі і в оточенні. Пізнавали ієрархічність побудови світу. І, як завжди, в новому світлі відкривали для себе свої ж життєві питання: взаємини в сім’ї, кар’єра і робота, виховання дітей, само-пошук і само-реалізація.

* * *

Той, хто хоче приєднатися до групи, ще може це зробити. Бажано спочатку прослухати записи попередніх зустрічей. Тому, приходите і намагайтеся не пропускати заняття.

До речі, для тих, хто вперше прийшов на заняття до Антону Кузнецову, був дуже незвичним формат їх проведення. Адже Антон ніколи не дає готових відповідей і «рецептів щастя». Він завжди веде слухача шляхом дослідження, спрямовує і дає досвід внутрішніх відчуттів, надає учням самим випробувати радість відкриття правильних відповідей (або роздратування і неприємне здивування, в залежності від того, чи приємний людині відповідь, який він сам же і знаходить).

На таких заняттях реально розумієш, чому кажуть, що Тантра-Джйотиш – це позбавлення від ілюзій.

З нетерпінням чекаємо нових занять, нових досліджень, нових відкриттів!

Запрошуємо на заняття. Адреса: місто Хмельницький, вулиця Подільська, 102. Телефон +380(93)9297987

// «Школа Ведаврата», www.uk-ua.Vedavrat.org

*** Антон-Кузнецов - занятия в г Хмельницкий 2017 - Тантра-Джйотиш ***

*** Антон-Кузнецов - занятия в г Хмельницкий 2017 - Тантра-Джйотиш - исследование ***

*** Антон-Кузнецов - занятия г Хмельницкий 2017 - Тантра-Джйотиш - исследование ****** Антон-Кузнецов - занятия в г Хмельницкий 2017 - Тантра-Джйотиш - исследование ***

*** Антон Кузнецов Цикл практических занятий Тантра-Джйотиш г Хмельницкий - 2017-03-05 ******* Антон-Кузнецов - занятия Хмельницкий 2017 - Тантра-Джйотиш - исследование 2017-02-19 ***

*** Тантра-Джйотіш - Хмельницький - Антон-Кузнецов - Практичні заняття 2017 ***

(Visited 304 times, 1 visits today)