Команда «Школи Ведаврата» шукає талановитих організаторів авторських зустрічей, лекцій, семінарів

Від admin

Добрий день друзі!

Освітньо-дослідний Центр «Школа Ведаврата» шукає організаторів лекцій, авторських зустрічей («презентацій книг» / зустрічей з читачами), семінарів Антона Кузнєцова.

Особливо нас цікавлять такі міста як Хмельницький, Київ, Одеса, Ужгород, Львів, Вінниця, Харків, Полтава, Дніпропетровськ.

~~~

У зв’язку зі збільшенням кількості людей, які хочуть навчатися в «Школі Ведаврата», і зв’язку з зростанням інтересу до книг Антона Кузнєцова ми розширюємо географію заходів Школи і проводимо більше живих зустрічей, лекцій та семінарів, щоб якомога більше людей могли отримувати знання і знаходити відповіді на сутнісні питання при особистому спілкуванні з майстромАнтоном Кузнєцовим.

Для того, щоб стати нашим організатором, потрібно бути самому | самій натхненним знаннями і хотіти надихати інших людей приходити на семінари, лекції, зустрічі з автором.

Це цінна діяльність, як для послідовників і учнів Антона Кузнєцова, так і для тих, хто цікавиться Знаннями, тобто Вищими Принципами і Законами Життя.

Як організатор Ви отримаєте максимально глибокі і езотеричні (секретні) знання і технології наук Джйотіш і Тантра-Джйотіш.

З питань співпраці звертайтеся на email-адресу: org@ved.bz /
пишіть нам через форму «зворотного зв’язку»

// Команда «Школи Ведаврата»
// uk-ua.vedavrat.org

(Visited 105 times, 1 visits today)