Вибір сприятливого часу зачаття

Від admin

Питання про сприятливий час зачаття

– Планую звернутися до Вашого астролога з питання визначення сприятливого часу для зачаття дитини.
Будь ласка, підкажіть яку інформацію необхідно надати Вам для проведення такої консультації.

Визначення сприятливого часу – Мухурта, це більше математична процедура, яка не потребує особистого спілкування, як справжня консультація астролога. Для неї необхідно знати дані народження батьків (дата, час і місце / місто), а також деякі інші.

Детально це описано тут.

– Чи правильно я розумію, що після відправки необхідної інформації і оплати, я по e-mail отримаю кілька дат?

Зазвичай випадає одна-дві сприятливі дати в місяць. Тому, їх кількість залежить від проміжку, який Ви вкажете.

– Якось мені не зрозуміло, Вашому астрологу не потрібен період і довжина циклу у дружини?

Безумовно, всі ми знаємо, що жінка стає плідною тільки кілька днів на місяць. Орієнтовно визначити, що це за дні, можна, спираючись на дані про її місячні цикли. Ключове слово тут – орієнтовно!

Астролог же прораховує сприятливі для зачаття часові відрізки, виходячи з астрономічних, математично точних даних. І дає результат, який вже астрологічно точно сприятливий.

Тобто, на якусь кількість точно сприятливих днів, жінка вже сама, орієнтуючись на свої особисті (інтимні), природні цикли, накладає свої сприятливі для зачаття дні, і тоді можливий результат.

Якщо астролог від розрахованих за своєю системою днів буде віднімати ще й дні, можливо неплідні у даної жінки, то, по-перше, з сприятливих декількох днів в місяць залишаться лише кілька днів на рік, а по-друге, і в ці кілька днів ( начебто як, за медичними розрахунками – найбільш плідних) немає гарантії, що жінка завагітніє.

Зачаття – це настільки нематеріальний-сакральний процес, що керуватися тільки фізіологією при такій справі, це в корені не вірний підхід. Всім відомі випадки, коли жінка зачинає в самий, за всіма медичними поняттями, неплідний для себе момент, або навпаки, повністю здорова жінка ніяк не може зачати (а причиною може бути все, що завгодно: її психологічна установка, як прихована недовіра своєму чоловікові, або стрес і підвищена відповідальність на роботі …). Таких причин і прикладів навколо нас нескінченність …

Тому Антон Кузнєцов вже багато років займаючись консультуванням і розрахунком сприятливого часу, при розрахунку часу зачаття не враховує особистих циклів жінки. Він дає максимально можливу кількість астрологічно сприятливих для зачаття днів, залишаючи жінці самій вирішувати такі інтимні питання як: відчуття чистоти, відкритість до свого чоловіка, можливість і бажання впустити в себе нове життя …

 – Чи правильно розумію, в сприятливий час для зачаття чоловік повинен «вкласти насіння»? або це не вірно….

В ідеалі, в сприятливий час має відбутися саме зачаття, тобто, на фізичному рівні, сперматозоїд – увійти в яйцеклітину, а на нематеріальному – Дух чоловіка увійти в тіло жінки.
Але насправді, ми може тільки прагнути до цього, зачаття відбувається від декількох хвилин, до майже доби після статевого акту.
Не потрібно займатися сексом з годинником в руках. Так зачаття гарантовано не відбудеться.
Зробіть це в сприятливий проміжок часу, і покладайтеся на Волю Бога.
Адже, ми можемо прагнути, зробити те, що від нас залежить, але решта – таємниця. І тільки Бог (Род / Дух …) може знати, коли вона трапиться.

Головна порада жінці з цього приводу.

Постарайтеся «вийти з інтелекту», максимально «увійдіть в тіло». Зачаття відбувається тим складніше, чим більше жінка відірвана від Природи. «Вища освіта», розвинений інтелект, «духовність»: заняття йогою, медитації – все це призводить до проблем із зачаттям! Навчіться відчувати свій таз, свого чоловіка (саме тазом!). Чим на більш «тваринний» рівень Ви зараз перейдете, тим швидше і природніше відбудеться зачаття, а потім пройде вагітність і пологи. Вдихайте свого чоловіка! Відчувайте його запах. Насичуйтесь ним, турботою про нього, про його речі. Робіть це з задоволенням. Думайте не про майбутнє зачаття або майбутню дитину, а про чоловіка (!), «Розчиніться» в ньому.

Тільки так дитина сама прийде до Вас, просто і природно.

– Дякую Вам за таке вичерпне пояснення! Я передам все це моїй дружині. Бажаю Вам і Вашим близьким всіх благ! Земних і нематеріальних!

І Вам спасибі, і удачі в такій важливій справі!

(Visited 180 times, 1 visits today)