Як вивчити Ведичну астрологію Джйотіш за 2 місяці, без книг, і почати давати консультації?

Від admin
Тантра-Джйотіш: Грахи в людині

Дай свою першу консультацію по Астрології через 2 місяці, не прочитавши книг!

logo-mayak-animited-from-gaechka-1-512x800-192x300Тому хто шукає грамотну Школу Астрології
як вивчити Ведичну систему Джйотіш за 2 місяці, і без книг.

Так, це здається неможливим, але це – це правда. Достатньо двох місяців для навчання основам Астрології, після яких можна почати консультувати. Про це говорить мій 20-річний досвід викладання і консультування (з 2002 року).

   Є багато шкіл зі світовими іменами, які говорять, що астрологію можна вивчити лише за термін у кілька років. Тоді що ж дає мені можливість  стверджувати, що 2 місяців мені вистачить? У моїй Школі є фундаментальна відмінність. І якщо Ви раніше не зустрічалися зі школами Ведичними астрології Тантра-Джйотішу, то Ви про неї не знаєте.

Під час навчання я не використовую типові способи “передачі інформації“: начитування лекцій, вивчення таблиць, читання роздруківок чи книг. Дійсно, можна і так… Але, на мій погляд, це, на жаль, – не найшвидший і не дуже ефективний спосіб вивчити астрологію.

На відміну від простого запам’ятовування інформації, у своєму Курсі я даю можливість отримати справжній стан Свідомості астролога, і отримати прямий досвід — внутрішнє розуміння всіх Сил, які впливають на нашім Всесвітом — Грах, які керують Світобудовою.

Я проводжу свої уроки в форматі семінарів-досліджень, коли Учитель просто веде аудиторію учнів до пізнання та знання, ставлячи питання, що пробуджують їх особистий досвід, якій підтверджують їх відчуття. При цьому основне – це увага на потрібний об’єкт пізнання, якій ми досліджуємо та вивчаємо — Грах, Раші, Бхаву.

Таким чином, майстер допомагає учням самим — через безпосередній досвід, внутрішні сприйняття та відчуття в тілі — визначити, розрізняти і дослідити різні поняття Джйотішу, також Вищі Сили, людей і їх взаємодію.

    Найцікавіше і чудове – те, що кожен учень, хто пройде на наш Курс, зможе цей підхід практикувати надалі після Курсу та займатися самостійно, в будь-який час. Ви зможете досліджувати будь-яку з СилГрах («планет») і Раши (знаків зодіаку), і їх комбінацій, а також їх прояви у житті людей.

Цей прямий досвід Грах і Раши стане частиною Вас. І ви ніколи не зможете його забути або переплутати їх суті чи значення.

««« Карта народження — Карта Життя — Кундалі | Джйотіш Астрологія Ведична Відічна »»»

    У цьому нашому Курсі зроблено акцент на глибинне пізнання сенсу понять та явищ, прихованої від вигадок і інтелектуальних шаблонів, але абсолютно відкрите. Це знання — раціональне + ірраціональне. Це пізнання щире та відкрите для людини, яка просто направить свою увагу на суть понять Джйотішу.

1.) Ірраціональний, йогічний / тантричний, підхід до пізнання полягає в тому, щоб майстер/вчитель навчить людей/учнів звертати увагу на свої відчуття, прислуховуватися до них. Цей підхід іноді називають “внутрішнім знанням“, спонтанно-правильним знанням, «інтуїцією» тощо. Це дає нам можливість у своєму житті розв’язувати питання в міру їх надходження, бачити всі відкриті можливості. І вибирати кращу з них, не затягуючи і не доводячи до “стану відчаю”.  Під час консультації це вміння дозволить Вам тонко відчувати ситуацію чи проблему іншої людини.

2.) Раціональний, системний / заснований на закономірностях, підхід до пізнання дає розуміння – як знаходити відповіді, як вирішити ситуації чи проблеми, на підставі знань Законів / Принципів і Сил («сильних сторін») людини чи системи. Раціональний розумовий підхід до знання покладається на правильне розуміння закономірностей і тенденцій, пошук раціональних, мудрих відповідей, так щоб людина, яку ми консультуємо, зрозуміла їх і змогла  слідувати порадам і рекомендаціям.

    Отже, ми — “Школа Ведаврата” — запускаємо це новий цикл навчання у нашій “Школі Ведичної астрології Ведаврата через інтернет-курси («онлайн») і через відео-записи («офлайн»).

Це – Курси як для “початківців”, так і не лише  астрологів, а психологів, системних аналітиків, творчих людей / майстрів, власників бізнесу / своєї справі.

    Курси охоплюють, зокрема, наступні теми:
1. Грахи — Вищі Сили життя / «планети» в астрології;
2. Раши —  Місця життя / знаки сидеричного зодіаку («зодіакальні сузір’я»);
3. Бхави — Сфери життя / «астрологічні домівки»;
4. Сполучення Грах — Сил — в карті народження (Граха-Йуті), їх суть, якості і результати;
5. Карта народження — карта життя.

    Про всі подробиці — зміст Курсів, їх план, порядок набору в групи, вартості навчання і подарунки, які ми зробимо кожному учаснику навчальної групи, —  питайте організаторівШколи Ведаврата“:
org@ved.bz

Антон Кузнєцов - Майстер Школи Тантра-Джйотіша Ведаврата // Антін Михайлович Кузнецов, “Школа Ведаврата“,
// майстер і вчитель Тантра-Джйотішу

(Visited 1 084 times, 1 visits today)